kv yanina taşınma

siz olsanız taşınır miydiniz

• Ankete Katılan
    100
Benim anlamadigim kredileri diyorsunuz neden sizin eşinize yuklediler? Biraz daha ayrıntılı anlatir mısınız? Çok tehlikeli bir samimiyet bu ?

Benim anlamadigim kredileri diyorsunuz neden sizin eşinize yuklediler? Biraz daha ayrıntılı anlatir mısınız? Çok tehlikeli bir samimiyet bu ?
Şöyle anlatiyim kuzum onlar ben evlenirken herşeyden kıstılar zaten kimseden.bi şey beklemem ama.eşim. araba kredisini ödemiş onların ve ona güvendi ama ben araba alicam.deyip babası arabayı sattıktan sonra parayı doğru düzgün bize kullanmadı yeni araba aldı ve dolandirildi bedduam tuttu diyim ödeyemedi hiç bi şeyi ki oluncada ödemiyormuş eşim kızdı tamam baba aldigin eşyayı da ben ödeyim dedi yüklendi krediyi şimdi de ödüyor

Durumunu okumadan önce taşınma derdım ama senın durumunda bence taşın borcu bitirin kafanız rahat etsin ama sen mesafenı korumalısın sürekli geleyım derse senin gelenine karışırsa sen gel derse işin zor olur karşındaki insanın davranışı senin verecegın tepkiye göre değişir sana iş düşüyo baya... sen en baştan kafandakı tüm soruları eşinle çözüme kavuştur o da şartlarını kabul ederse tasının yoksa kv yüzünden huzursuzluk cok zor bende yasadım evde o huzursuzluğu yaşamaktansa başka yerden tasarruf yapar hiç taşınmam en iyi durumunu yine sen bilirsin hayırlısı olur umarım

Sağol canım benim ya gerçekten iyi geldi yazdiklarin şimdi bana bu hafta karar vericem artık

Allah yardimcin olsun cnm işin zor. Insan her ne kadar bu durumu kabullenemese de mecbur kalinca yapacak bise yok. Mesafeni koyarsin artik bide eltin varmış ondan sana sira gelmez gibi gözüküyor. Ama cocuk olunca isler degisir mi bilemem. Canını sıkma kesin olmaz deme hayırlısı diye dua et. Borc bitince rahatlarsiniz ins ozaman sehir degistirirsin acisini cikarirsin kv kaldigin gunlerin :))

Saol canım benim gerçekten inşallah zaman benim.için su gibi akıp geçer

Saol canım benim gerçekten inşallah zaman benim.için su gibi akıp geçer

Alternatif bi yön yoksa yapacak baska bise kalmiyo cnm dua edip sabır edeceksin. Ama kafanda buyuk bi sorun olarak görürsen orasi sana dar gelir. Biz büyük olaylar atlattik esimle beraber onun ailesi yüzünden. Okadarki intihara kadar gittik ikimizde neredeyse deliriyoduk. Ama birbirimizi cok seviyoruz bizimle sıkıntı yok onlar tek sorun. Cok şükür atlattigimiza inanıyorum ve simdi mesafemizi koyduk. Hergün hickira hickira ağladığım günleri unuttum nerdeyse. Cok cektik biz rabbim size yasatmasin. Simdi ikinciye hamileyim eskisi gibi degiliz ilkinde vahşet gibi günler yaşadım hamileligim burnumdan geldi ama ne olursa olsun insanın en büyük destekcisi esi oluyo. O bunalimdayken ben ben bunalimdayken o yardimci oldu.

Canım benim ya demek ki aynı şeyleri yaşamışız biz de nerelerden döndük şimdi de onların borçları yüzünden oraya taşınmamız gerekiyo bi senede ne çektiysem hep onlardan çektim bizde hep birbirimize sarıldık kavga ettik neler.neler yaşadık beni anlayan birinin olması gerçekten çok iyi geldi Rabbim sizinde mutluluğunuzu daim etsin

Hep bu para konusu sizinkide oyle. Aman uzak durcan arkadaşim. Simdi esimde bende ne bizden onlara bi kuruş ne onlardan bize. Allah korusundiyoruz. Muhtac olduğunu anladiklari an çöküyorlar üstüne. Ne zenginligini ne fakirligini gösterecen bunu ogrendik biz.

Bu arada baktimda 15. Haftadasin. Son adet tarihin kac benimki 6 ağustos

Benimki de 9 ağustos canım yakınız demek ki bizimkiler de ben çalışıyordum o ara siz iki kişi çalışıyosunuz hem iki kişi ne masrafınız var mantığıyla gittiler hep biz herşeye tamam dedik istiyorum ki bi ev alalım kurtulalım hepten onlardan bu arada gebelik sayfalarına gelsene

Ya ben doktora gittigimde benim hesaplamama gore 9 haftalik olmasi gerekiyodu ama doktor 6+1 dedi neden acaba. İnternet yanlis hesaplamis olamaz dimi. Canim biz düğünümuzu kendimiz yaptik nasil yani yatak odasini annemler aldi yemek takimini annemler beyaz esyayi esim nisanliyken aldi. Dugunden once esya bakmaya gittik parasini esim verdi 2 sene onun taksidini odedik ve tek maaşla. Dugun yerinin parasinida onlar istedi bizde para yok ceyrekleri verin sart kostular. Tamam dedim kimse sikintiya girmesin. Bileziklerin parasiyla araba aldik sonra bide esimin okul kredisi ciktimi 10bin haydaa arabayi sattik onu odedik çünkü vergi dairesine verilmis zamaninda odemedigi icin. Mobilyalarin taksidinide oduyoz bi yandan. Niye odememis ama bekarken babasina her ay bin tl vermis borcu varmis kayinpederin. Ozaman kendi borcunu odeseydi ben hamileyken aldigimiz arabayi satmamis olacaktik. Cok şükür borç bitti araba alcaz aralikta ins.

Canım bi daha gittiğinde tam söyler seninde ikili test için gitmedin mi ? Çok sevindim sizin de.böyle herşeyi arkanızda bırakmanıza canım inşallah zaman geçer de ben de rahatlarım benim eşimde onların aldığı arabayı ödemiş ona güvendi ama ne fayda işte ama benim ahım tuttu dolandirildilar canım hem de 30 milyar bana hiç bi şey almadı bizden çok kötü durumları

Evlat babaya bekarken yardim ediyo ama baba evladi evlendiginde etmiyo niye el kizina yapiyo ne yaparsa ondan nerden kissak diye bakiyolar. Allah yardimcin olsun seninde. Canim benim düşük tehlikesi vardi kurban bayraminda hamileymisim ama bilmiyodum kahverengi lekelenmeler oluyodu sonra ankaraya geldigimde test aldik cikti sonra doktora gittim yat dinlen dedi ilac verdi. Ondan sonra gitmedim cinsiyeti öğrenmeye gidicem. Hastane beni boguyo ilk hamileligimde hastanelerde bayiliyodum simdi gitmeye korkuyorum. Oyuzden nadir gitmeye karar verdim. Test yaptirmadim cunku oglumda yaptirmistim simdi gerek duymuyorum. Sen cinsiyetini dusunuyomusun ben benimki sanki kiz olacakmis gibi geliyo. Bu arada yas kac nerde oturuyosun. Bide mayis grubu annelerinde misin. Ben pek girmiyorum da okuyup geçiyorum yorum pek yazmıyorum

Ha bi arada senin hayatinla bizimki benziyo bizimkilerde dolandirildi ben nisanliyken evleri gitti hemde cok aza satmak zorunda kaldilar. Hayatimizda benzeyen yonler var ☺

Gerçekten çok benzer yönlerimiz var hayat aynı baksana buna şükür işte ne yapalım ben.arada mayıs anneleriyle.konuşuyorum ilk başta ordaydım.da bi şeyler oldu nisan annelerine geçtim.onlar daha sıcaklar gene arada mayıstakiler le konuşuyorum 22.yaşındayım. Canım istanbuldayım ilk.bebeğim valla bilseydim bende yaptirmazdim o testi gereksiz.bi test bi de.risk çıktı bende düşük de olsa oğlum olucak inşallah
Bu arada iyisin demi geçti düşük tehliken Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…