Soguk duruyosaniz ilerde huzursuzluk olur ben tasinma derim yinede sen bilirsinCanım yanlarında eltim var hep birlikteler beni öyle aramazlar hiç birlikteler onlar hep hiç de bakmam soğuk duruyoruz birbirimize
Soguk duruyosaniz ilerde huzursuzluk olur ben tasinma derim yinede sen bilirsin
Aynen simdide kendi yanlarina cekme cabasindalar Allahim yarabbim ya kendi kizlari olsa sakin gitme derler bideÇok acayip size katılmakla birlikte aklım ermiyor hem soğuk hem borçlarını yuklemisler
Şöyle anlatiyim kuzum onlar ben evlenirken herşeyden kıstılar zaten kimseden.bi şey beklemem ama.eşim. araba kredisini ödemiş onların ve ona güvendi ama ben araba alicam.deyip babası arabayı sattıktan sonra parayı doğru düzgün bize kullanmadı yeni araba aldı ve dolandirildi bedduam tuttu diyim ödeyemedi hiç bi şeyi ki oluncada ödemiyormuş eşim kızdı tamam baba aldigin eşyayı da ben ödeyim dedi yüklendi krediyi şimdi de ödüyorBenim anlamadigim kredileri diyorsunuz neden sizin eşinize yuklediler? Biraz daha ayrıntılı anlatir mısınız? Çok tehlikeli bir samimiyet bu ?
Bu arada inan olsun benimde aklım.almıyor saçma sapan bi muhabbet ama yavrum olucak orda.olunca çok rhaat bi maddiyatla büyüyecekÇok acayip size katılmakla birlikte aklım ermiyor hem soğuk hem borçlarını yuklemisler
Sağol canım benim ya gerçekten iyi geldi yazdiklarin şimdi bana bu hafta karar vericem artıkDurumunu okumadan önce taşınma derdım ama senın durumunda bence taşın borcu bitirin kafanız rahat etsin ama sen mesafenı korumalısın sürekli geleyım derse senin gelenine karışırsa sen gel derse işin zor olur karşındaki insanın davranışı senin verecegın tepkiye göre değişir sana iş düşüyo baya... sen en baştan kafandakı tüm soruları eşinle çözüme kavuştur o da şartlarını kabul ederse tasının yoksa kv yüzünden huzursuzluk cok zor bende yasadım evde o huzursuzluğu yaşamaktansa başka yerden tasarruf yapar hiç taşınmam en iyi durumunu yine sen bilirsin hayırlısı olur umarım
Saol canım benim gerçekten inşallah zaman benim.için su gibi akıp geçerAllah yardimcin olsun cnm işin zor. Insan her ne kadar bu durumu kabullenemese de mecbur kalinca yapacak bise yok. Mesafeni koyarsin artik bide eltin varmış ondan sana sira gelmez gibi gözüküyor. Ama cocuk olunca isler degisir mi bilemem. Canını sıkma kesin olmaz deme hayırlısı diye dua et. Borc bitince rahatlarsiniz ins ozaman sehir degistirirsin acisini cikarirsin kv kaldigin gunlerin :))
Saol canım benim gerçekten inşallah zaman benim.için su gibi akıp geçer
Canım benim ya demek ki aynı şeyleri yaşamışız biz de nerelerden döndük şimdi de onların borçları yüzünden oraya taşınmamız gerekiyo bi senede ne çektiysem hep onlardan çektim bizde hep birbirimize sarıldık kavga ettik neler.neler yaşadık beni anlayan birinin olması gerçekten çok iyi geldi Rabbim sizinde mutluluğunuzu daim etsinAlternatif bi yön yoksa yapacak baska bise kalmiyo cnm dua edip sabır edeceksin. Ama kafanda buyuk bi sorun olarak görürsen orasi sana dar gelir. Biz büyük olaylar atlattik esimle beraber onun ailesi yüzünden. Okadarki intihara kadar gittik ikimizde neredeyse deliriyoduk. Ama birbirimizi cok seviyoruz bizimle sıkıntı yok onlar tek sorun. Cok şükür atlattigimiza inanıyorum ve simdi mesafemizi koyduk. Hergün hickira hickira ağladığım günleri unuttum nerdeyse. Cok cektik biz rabbim size yasatmasin. Simdi ikinciye hamileyim eskisi gibi degiliz ilkinde vahşet gibi günler yaşadım hamileligim burnumdan geldi ama ne olursa olsun insanın en büyük destekcisi esi oluyo. O bunalimdayken ben ben bunalimdayken o yardimci oldu.
Canım benim ya demek ki aynı şeyleri yaşamışız biz de nerelerden döndük şimdi de onların borçları yüzünden oraya taşınmamız gerekiyo bi senede ne çektiysem hep onlardan çektim bizde hep birbirimize sarıldık kavga ettik neler.neler yaşadık beni anlayan birinin olması gerçekten çok iyi geldi Rabbim sizinde mutluluğunuzu daim etsin
Canım bi daha gittiğinde tam söyler seninde ikili test için gitmedin mi ? Çok sevindim sizin de.böyle herşeyi arkanızda bırakmanıza canım inşallah zaman geçer de ben de rahatlarım benim eşimde onların aldığı arabayı ödemiş ona güvendi ama ne fayda işte ama benim ahım tuttu dolandirildilar canım hem de 30 milyar bana hiç bi şey almadı bizden çok kötü durumları
Canım bi daha gittiğinde tam söyler seninde ikili test için gitmedin mi ? Çok sevindim sizin de.böyle herşeyi arkanızda bırakmanıza canım inşallah zaman geçer de ben de rahatlarım benim eşimde onların aldığı arabayı ödemiş ona güvendi ama ne fayda işte ama benim ahım tuttu dolandirildilar canım hem de 30 milyar bana hiç bi şey almadı bizden çok kötü durumları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?