- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Neyine üzüdünüz çok pardon ona gelme mı denmiş sadece sigara kokuyorsun demiş bu kötü biseyse sorun yok çocuğun yanında içsin sigarayı kullaniyormusunuz bilmiyorum içmeyen birine o sigara kokusu öyle bir geliyor ki büyük olarak ben dayanamıyorum kaldı ki 1 haftalık bebeğin dili ağzı mı var tıkandım desin kokuyor desin yazıktır gunahtir siz evladı evlendirdiniz diye o gelin sizi her türlü kabul edecek değil kaldı ki eşi üzülüyor diye gitmiş kadın hic birşey bir günde olmaz birikmişlik var ki bu şekilde oluyor özledim diyen insana gelmiyorsun denir de e napayım kizimmmm diye ağzını yaya yaya konuşursa herkes sinir olurYazık üzüldüm kadına
Evladının evine gidememek o kadar içine işlemiş ki! O kadar dolmuşki gördüğü an fenalaşmış.
Sen dokuz ay karnında taşı yeme içme uyuma kendini feda et. Evladımın mürveti de evlenirken ayakların yerden kesilsin.
Gelin hanım evlendiği gün artık onun sahibi benim elinizi eteğinızı çekim desin.
O gözünüzden kv.nizden kıskandığınız bebeğinizde birgün büyüyecek. Biriside gelip size " onun sahibi benim senin işin bitti "diyecek haberiniz olsun.
Kahvaltı ettir dediyse oturtup peynir zeytin yedir dememiştir herhalde
Benim elitinde çocuklarına kırkı çıkmadan herşey tattırır. Parmağının ucunu yemeye dokundurup bebeğinin damağına değdirirdi.
Bu bebeğin her tada alışması için yapılır.
Öyle abartmışsınızki görende bebege kahvalti tabağı hazırlandı zannedecek.
Bunları kendi anneniz söyle anneanneciği olurdu.
Yazık yâ
Şu genclerdeki kv düşmanlığını gördükçe çok üzülüyorum.
GENÇLEERR
Geleceğin KV Adayısınız unutmayın.
Bİz öyle yapmayız mı diyeceksiniz?
Emin olun gelinleriniz size takacak coook kulp bulacak.
Siz şaşırıp kalacaksınız.
O ne ya kim öl demiş... Öl inşallah... yarabbi... ne günlere kaldik. Ben parcalardim. Kadin resmen psikopat
Tadıni çıkar bu günlerin geriye gelmeyecek 6 yılım çöp oldu hala ruh gibiyim kendinize yazık etmeyinOlabilir dediğin gibi herşey batıyor. Çok sinirlerimi bozdu
Aynen sanki gün gelip yemeyecek o yemekleri. Çok güzel yazmışsınız..
O ne ya kim öl demiş
Hiç kimse melek değildirNeyine üzüdünüz çok pardon ona gelme mı denmiş sadece sigara kokuyorsun demiş bu kötü biseyse sorun yok çocuğun yanında içsin sigarayı kullaniyormusunuz bilmiyorum içmeyen birine o sigara kokusu öyle bir geliyor ki büyük olarak ben dayanamıyorum kaldı ki 1 haftalık bebeğin dili ağzı mı var tıkandım desin kokuyor desin yazıktır gunahtir siz evladı evlendirdiniz diye o gelin sizi her türlü kabul edecek değil kaldı ki eşi üzülüyor diye gitmiş kadın hic birşey bir günde olmaz birikmişlik var ki bu şekilde oluyor özledim diyen insana gelmiyorsun denir de e napayım kizimmmm diye ağzını yaya yaya konuşursa herkes sinir olur
Şunu da eklemeden geçemeyeceğim 6 yıllık evliyim 5 buçuk yıl kv ile oturdum evler ayrı yeme içme benim evimde sadece evine yatmaya giderdi 5 buçuk yıl boyunca elimden yemek yedi su içti misafiri geldi ağırlandı hastalandı baktım kürtaj oldum o psikolojide o ağrılarla kanamayla 5 gece başında hastanede yattım seni kimseye bırakmam hasta da olsan dedim yaşlı da olsan dedim tüm bunlara rağmen mükafatım ne oldu biliyormusunuz iftiraya maruz kalmak tam 6 aydır bana attığı iftirayla yaşıyorum ben ve emin olun bu söylediklerimin eksiği yoktur fazlası vardır hakkettim mı haketmedim çünkü alnım ak Allah'a havale ettim artık bunun üzerine nasıl bir kv olursun sen diye sorun bana lütfen yaşadığını yaşatmayan biri olmak için gerekirse huzur evinde bakım evinde kimsesiz ölürüm yine de yük olmam
Burda gelin hanım zaten gelsin neden gelmiyor onu dedim diye gelmiyor insan torununu ozlemezmi diyor benim annem içse anneme de derim sigara kokuyorsun elleme diye hatta fazlasını derim kv dediğim şeyin sırf o annem diye ve annem geline yapacak böyle birseyi önce ben söylerim kardeşim var erkek nasipse bizimde gelinimiz olacak ama o oğlumun kardeşimin eşi diye benim her yaptigima tahammül etmek zorunda değil annem rahatsız ederse o gün geldiğinde çekip gelinde savunabilirim önemli olan kv olmak gelin olmak değil insan olmak bence ve benim gelinim bana yüz vermese istemese ben o çocuğu özlüyorsam torunumsa her şekilde gider suratını çeker o çocuğu görürümHiç kimse melek değildir
Hepimiz insanız
Hepimizin hataları var.
Hayatımda hiç sigara içmedim ve nefret ederim.
Kaynanalar melek demedim.
İstisnalar kaideyi bozmaz
Biz gelinin anlattıklarını biliyoruz. Birde kv yi dinlemek lazım.
Kv yi o kadar anlatmak istiyor ama sigarasından başka bahane bulamıyor
Birde kv den dinlesek evladının evinde hangi tavırlara maruz kaldı.
Birşeyler yaşadıki burnunda tüten torununu görmeye gidemedi.
Biraz empati yapın ne olur
Sigarayı içen sizin anneniz olsaydı onu torunundan nahum bırakırmıydınız?
Yoksa anne sigara içtikten sonra ya biraz yaklaşma yada dışarda biraz bekle kokusu çıkınca gel ben biliyorum sen torununu çok seviyorsun zarar görmesini istemezsin mı derdiniz.
Yapmayın lütfen yaa
Abartmayın bazı şéyleri
Evet kv ler melek değil onlarında birçok hatası var
Ama hatalarıyla günahlarıyla onlarda anne ve torunlarını sevmeye halları var.
Sizde kv olacaksınız sizde torun sevmek isteyeceksiniz
Gelininizin eften püften şeyleri abartıp sizi kötülemesini istermisiniz?
Yada sizin kv nize yaptıklarınızı yengenizin annenize yapmasını istermisiniz?
Unutmayın sizin esinizı beğenmediğiniz kv doğurup büyüttü.
Eşinizi öldürmediyse bebeğinizide öldürmez merak etmeyin
Eh siz oyle yapin ne diyeyimBurda gelin hanım zaten gelsin neden gelmiyor onu dedim diye gelmiyor insan torununu ozlemezmi diyor benim annem içse anneme de derim sigara kokuyorsun elleme diye hatta fazlasını derim kv dediğim şeyin sırf o annem diye ve annem geline yapacak böyle birseyi önce ben söylerim kardeşim var erkek nasipse bizimde gelinimiz olacak ama o oğlumun kardeşimin eşi diye benim her yaptigima tahammül etmek zorunda değil annem rahatsız ederse o gün geldiğinde çekip gelinde savunabilirim önemli olan kv olmak gelin olmak değil insan olmak bence ve benim gelinim bana yüz vermese istemese ben o çocuğu özlüyorsam torunumsa her şekilde gider suratını çeker o çocuğu görürüm
Neyine üzüdünüz çok pardon ona gelme mı denmiş sadece sigara kokuyorsun demiş bu kötü biseyse sorun yok çocuğun yanında içsin sigarayı kullaniyormusunuz bilmiyorum içmeyen birine o sigara kokusu öyle bir geliyor ki büyük olarak ben dayanamıyorum kaldı ki 1 haftalık bebeğin dili ağzı mı var tıkandım desin kokuyor desin yazıktır gunahtir siz evladı evlendirdiniz diye o gelin sizi her türlü kabul edecek değil kaldı ki eşi üzülüyor diye gitmiş kadın hic birşey bir günde olmaz birikmişlik var ki bu şekilde oluyor özledim diyen insana gelmiyorsun denir de e napayım kizimmmm diye ağzını yaya yaya konuşursa herkes sinir olur
Şunu da eklemeden geçemeyeceğim 6 yıllık evliyim 5 buçuk yıl kv ile oturdum evler ayrı yeme içme benim evimde sadece evine yatmaya giderdi 5 buçuk yıl boyunca elimden yemek yedi su içti misafiri geldi ağırlandı hastalandı baktım kürtaj oldum o psikolojide o ağrılarla kanamayla 5 gece başında hastanede yattım seni kimseye bırakmam hasta da olsan dedim yaşlı da olsan dedim tüm bunlara rağmen mükafatım ne oldu biliyormusunuz iftiraya maruz kalmak tam 6 aydır bana attığı iftirayla yaşıyorum ben ve emin olun bu söylediklerimin eksiği yoktur fazlası vardır hakkettim mı haketmedim çünkü alnım ak Allah'a havale ettim artık bunun üzerine nasıl bir kv olursun sen diye sorun bana lütfen yaşadığını yaşatmayan biri olmak için gerekirse huzur evinde bakım evinde kimsesiz ölürüm yine de yük olmam
Aynen katılıyorum size kardeşim evlensin o zaman yine başka konularda görüşelimEh siz oyle yapin ne diyeyim
Birde kardeşiniz evlenipte anneniz kv olduğu zaman konuşalım bunları isterseniz
Bekâra boşanmak kolay gelirmiş
O kısmını Allah bilir be canım ne desem boşSen en güzelini yapmışsın için rahat olsun. Bana göre cennetliksin. Tabi Allaha kalmış birşey. Ama şöyle birşey de var haketmeyen insanlar için kendini harap etmeye gerek yok.
Tabi ki bu tek günlük birşey değil bende çok iftiralara maruz kaldım. Onları yazmıyorum diye masumlaştırılmış olabilir ama ben herşeye rağmen kalkıp gidiyorum. Sinirlerimin yıpranmasıyla kalıyorum.
Her seferinde adım atan ben oldum. Ama üzülen yine ben oldum. Ben kimseyi kırmadım bugüne kadar öyle bir insan olsam kalkıp onca şeye rağmen hala gitmem ayağına.
Allah herkesin kalbine göre versin inşallah. Umarım bende bi depresyon çöküntüsü yaşamam bu sinirle
Burda gelin hanım zaten gelsin neden gelmiyor onu dedim diye gelmiyor insan torununu ozlemezmi diyor benim annem içse anneme de derim sigara kokuyorsun elleme diye hatta fazlasını derim kv dediğim şeyin sırf o annem diye ve annem geline yapacak böyle birseyi önce ben söylerim kardeşim var erkek nasipse bizimde gelinimiz olacak ama o oğlumun kardeşimin eşi diye benim her yaptigima tahammül etmek zorunda değil annem rahatsız ederse o gün geldiğinde çekip gelinde savunabilirim önemli olan kv olmak gelin olmak değil insan olmak bence ve benim gelinim bana yüz vermese istemese ben o çocuğu özlüyorsam torunumsa her şekilde gider suratını çeker o çocuğu görürüm
O kısmını Allah bilir be canım ne desem boş
Bende kendine bunu yapma diyorum işte gerek yok takma takılma laflara keşke zamanında senin kadar görüşme imkanım olsaydı belki böyle olmazdık bende bu şekilde yıpratmazdım.kendimi ama gecti
Hasta insana yapılır mi bu düşman olsa bir ıhlamur pişirir insan boşver sen yine git ama duyma gormeHelal olsun bende aynen bunu diyorum. Ben surat asmıyorum,ama assam da yine de torununu yarım saat görmeye gelmeli eşim olduğu zaman.
Bende bayılmıyorum ama eşimin hatrına gidiyorum o misal işte. Her yaptığına rağmen de evime gelip gitmesine asla laf etmedim.
Büyüklük bende kalsın dedim her seferinde duymazdan geldim. Ben bayıldım eşim yardıma çağırdı,annem yemek yapılacak mı diye sordu ki 40 derece ateşten tir tir titriyordum. Sonra bi çorba bile yapmadan ben sigara içemiyorum burda gidiym diyip gitti.
Öyle bir insanın da ayağına gittim.
Ve ben kötü gelin oluyorum :))
Yoook görüş ciddiyim bak görüş bir zaman sonra insan duymamaya alışıyor alakasiz sorularını duyma sadeceDoğru söylüyorsun değmez.
Boşver geçti bitti görüşmemek mesafeli olmak en güzeli.
Yani....zaten yiyecek hepsinden. Hemde bol bol...
Herşeyin bir vakti vardir yani. 45 günlük bebek var ortada. 45 güncük... ve anladığım kadariyla zaten anne sütü aliyor. Anne sütü alan bir bebeğe niye inek sütü, tavuk yumurtasi vermek istenir anlamam. Her yavru kendi annesinin besinini alsin yeter. Ben daha insan sütü icen bir kuzu görmedim gören varsa özelden yazsin. Bunlar hep bilinçsizlikten iki bioloji kitabi okunsa sorun kalmaz
Ben ne anneyimAynen katılıyorum size kardeşim evlensin o zaman yine başka konularda görüşelim
Arka sayfalarda bir üye yazmış. Hemşire sakin bal vermeyin bebek şok gecirip ölebilir demiş... kv saniyesine emzige bal sürüp bebege vermiş... inşallah ölür cümlesi eşliğinde.
Resmen psikopat... insan korkuyor
Ben ne anneyim
Ne kv yim
Yanlış anlamayın
Dışardan bir göz olarak baktım olaya
Ne gelinler hatasız ne kayinvalideler
Ama insansak
Birbirimize saygı göstermeliyiz
Bizimde var gelinimiz ben görümceyim
Gelinimiz oturup benimle dertleşir
Bana annemi şikayet eder.
30 yıl oldu gelinimizle birgün küsmedik birbirimize
Ben ona abarttığı şeyleri söylerim. Bunu annen yapsa kizarmıydın derim.
Empati yapmasını isterim.
Annemide yeri geldikçe gelinin şikayet ettiği konularda uyarırım. Anne orda yanlış düşünüyorsun derim.
Ama benim annemin gelini kızlarından daha kıymetlidir.
Kv kelimesini duyunca bile sinirlerim laçkalaşıp midem bulanıyor.aynı benim kv sözde sever sözde özler torununu bile ama dizinin dibinden ayrılmayalım diye de çıkarmadığı huzursuzluk kalmaz.o öyle fenalaşınca sen biraz dinlen der çıkardım ve bi daha o eve girmezdim.böyle bir an olsun diye bekliyorum şuan bu durumdayım.tabi siz öyle bişey yapmayın.benim bardak taştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?