Tamam işte nisanlinla ikiniz yapıyorsunuz daha herşeye maydanoz olma cabasi neden gercek yuzunu gösteriyorNişanlımla birlikte yapacağız o herşeyi o yüzden karışıyor yetişmezse aileler destek verecek
Evet.Tamam işte nisanlinla ikiniz yapıyorsunuz daha herşeye maydanoz olma cabasi neden gercek yuzunu gösteriyor
Baştan nasıl giderse benim şartlarım kötüydü keşke hayat bana da böyle güzel şeyler sunsaydı tadını çıkarınBen de nişanlıma aşığım ama nişanlım arkamda durmazsa, ben de aşkımın arkasında durmam
Siz ipleri eline vermeseydiniz keşke böyle daha değerli olunuyor emin olun ki
Bir kadın olarak hepimiz güçlüyüz
Şartlar ne olursa olsun sizden değerli kimse yok bunu unutmayın.Baştan nasıl giderse benim şartlarım kötüydü keşke hayat bana da böyle güzel şeyler sunsaydı tadını çıkarın
Öyle ama mecbur kaldım ben eşim çok hastaydı onu öylece bırakamazdım çok seviyordum o da beni tek sorun ailesi o kadar nefret dolular ki çocuklarının hastalığını bırakıp benimle kavga ettiler bana uğraştılar her şey sorun oldu ve sonuçta evlenirken her şey içimde kaldıŞartlar ne olursa olsun sizden değerli kimse yok bunu unutmayın.
Ezdirmeyin kimseye kendinizi
Hakediyorsam yapar tabi kim olsa yapar ama etmediğim halde yapıyorsa dur demesini iyi bilirim
Büyük konuşmak değil bu kişilik meselesiBüyük konuşmayın derim
Üzüldüm gerçekten sizin adınıza ama canınız sağolsunÖyle ama mecbur kaldım ben eşim çok hastaydı onu öylece bırakamazdım çok seviyordum o da beni tek sorun ailesi o kadar nefret dolular ki çocuklarının hastalığını bırakıp benimle kavga ettiler bana uğraştılar her şey sorun oldu ve sonuçta evlenirken her şey içimde kaldı
Ahahahahane amacı olacak kadın fıkrını söylemiş.sonra da sızden korkusundan kimse fıkrıni duymasın istemiş.yazık bazı kayınvalidelere
Hak ediyorsam yapar demek çok bencilce değil mi ? Yapmayan yapmaz sen karşına aldın diye yapmıyor kimse sorun istemiyor olabilirler ya da iyi insanlardır . Yapmayan yapmıyor ben şahsım adına hak etmek konusunda Allah şahit neler yaptım yapmadılar işte. Aylarca eşime baktım yürüsün diye didindim durdum gecelerim gündüzlerim hastanede geçti uğruna ne maddi sorunlar çektim eşim bildi el üstünde tuttu ama ailesi bilmedi karşına almak da çözğm değil bir yere kadar olur bu bakımdan büyük konuşmayınBüyük konuşmak değil bu kişilik meselesi
karşımdaki annem babam amcam teyzem vs dahi olsa karşıma alırım
Karşıma alıp pişman olduğum oldu emek ve sevgiden dolayı, olmadı değil gönlünü aldım sonra
Ama benim kararlarıma saygı duymayı öğrendi
Cok guzel soyledin yeninle benimkide oyle oglu olunca canciger oglu gidince ooo.benimde herseyime yok dedi.olmaz dedi annem soyleyince tamam sikinti yok diyor.Diger arkadaslar gibi dusunmuyorum acikcasi bana art niyetli geldi.
Hani oglu varken geline iyi davranip, yokken yilan gibi zehrini salanlar olur ya. Once sizin icinize sikinti verecek, rahatsiz edecek seyi soyluyor sonra aman oglum duymasin diyor.
Aa ben oglunuzdan hicbir seyi saklayamam deyip dibi delik poset gibi soylediklerini dokmek lazim.
yuhh yapmadıysan bana görede o senin aptallıgın kusura bakma yani iyi biseymis gibi bide yazmıssın nisan kına yapmadın yapmadın da ne oldu valla catır catır yaparımda isterimde yaptırrımda neden böyle güzel anılardan eksik kalıyım ki ne var yani kına nisan dügün bunlar önemli seyler sana göre olailir amakadın doğruyu söylemiş
erkek tarafı düğüne gelecek bir de 2 saat mesafedeki kına denen şeye mi gelecekler
iki kere evlendim ikisinde de kına yapmadım
bir de nişan da yapmıssın
düğün de olacak
bir de kına
insanları sürekli bir evlilik için dolu merasime gitmek zorunda bırakıyorsunuz.
yuhh yapmadıysan bana görede o senin aptallıgın kusura bakma yani iyi biseymis gibi bide yazmıssın nisan kına yapmadın yapmadın da ne oldu valla catır catır yaparımda isterimde yaptırrımda neden böyle güzel anılardan eksik kalıyım ki ne var yani kına nisan dügün bunlar önemli seyler sana göre olailir ama
toplumda senden kac tane var say bakalım
valla kına nisan dügün istemeyen bana göre aptaldır kusura bakmaMune
Üyenin aptal deme hakkım var mi bu yorumum için
Umarım bu sefer haksız yere banlanan ben olmam
Bu yorumu yazıp aptal kelimesini kullanan üyeyi banlar misiniz lütfen
Yorumu hakaret içeriyor
Bence siz annesine karşı saygısız davranma potansiyeli olan adamın yarın size neler yapmayacağından endişelenin...
Hak ediyorsam yapar derken üstte alıntıladığım mesaja cevap verdimHak ediyorsam yapar demek çok bencilce değil mi ? Yapmayan yapmaz sen karşına aldın diye yapmıyor kimse sorun istemiyor olabilirler ya da iyi insanlardır . Yapmayan yapmıyor ben şahsım adına hak etmek konusunda Allah şahit neler yaptım yapmadılar işte. Aylarca eşime baktım yürüsün diye didindim durdum gecelerim gündüzlerim hastanede geçti uğruna ne maddi sorunlar çektim eşim bildi el üstünde tuttu ama ailesi bilmedi karşına almak da çözğm değil bir yere kadar olur bu bakımdan büyük konuşmayın
Valla daha bugün düğün yeri yüzünden sıkıntı yaşadık yaCok guzel soyledin yeninle benimkide oyle oglu olunca canciger oglu gidince ooo.benimde herseyime yok dedi.olmaz dedi annem soyleyince tamam sikinti yok diyor.
Para olsa da olmasa da gönül zenginliği önemli bana görebence bu gelen depremin çıtırdıları paraları yoksa sizede birşey diyomiyorlardır ama toplumda zengin diye tanıtırlar kendilerini bence evlenmeyin
Umarım direkt etiketleme yerine kötü içerik yapmışsınıdır, etiketlemeler değil kibler şikayet sayılıyor çünkü.Mune
Üyenin aptal deme hakkım var mi bu yorumum için
Umarım bu sefer haksız yere banlanan ben olmam
Bu yorumu yazıp aptal kelimesini kullanan üyeyi banlar misiniz lütfen
Yorumu hakaret içeriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?