Kv yaptığına anlam veremedim

Tamam işte nisanlinla ikiniz yapıyorsunuz daha herşeye maydanoz olma cabasi neden gercek yuzunu gösteriyor
Evet.
Dediğim dedik öttürdüğüm düdük bir kadınmış sanırım ama nişanlım benim arkamda duruyor sağolsun.

Baştan nasıl giderse benim şartlarım kötüydü keşke hayat bana da böyle güzel şeyler sunsaydı tadını çıkarın

Şartlar ne olursa olsun sizden değerli kimse yok bunu unutmayın.
Ezdirmeyin kimseye kendinizi
Öyle ama mecbur kaldım ben eşim çok hastaydı onu öylece bırakamazdım çok seviyordum o da beni tek sorun ailesi o kadar nefret dolular ki çocuklarının hastalığını bırakıp benimle kavga ettiler bana uğraştılar her şey sorun oldu ve sonuçta evlenirken her şey içimde kaldı

Büyük konuşmayın derim
Büyük konuşmak değil bu kişilik meselesi
karşımdaki annem babam amcam teyzem vs dahi olsa karşıma alırım
Karşıma alıp pişman olduğum oldu emek ve sevgiden dolayı, olmadı değil gönlünü aldım sonra
Ama benim kararlarıma saygı duymayı öğrendi

Üzüldüm gerçekten sizin adınıza ama canınız sağolsun
Biliyorum pek elde değil ama o günleri unutmaya çalışın

Hak ediyorsam yapar demek çok bencilce değil mi ? Yapmayan yapmaz sen karşına aldın diye yapmıyor kimse sorun istemiyor olabilirler ya da iyi insanlardır . Yapmayan yapmıyor ben şahsım adına hak etmek konusunda Allah şahit neler yaptım yapmadılar işte. Aylarca eşime baktım yürüsün diye didindim durdum gecelerim gündüzlerim hastanede geçti uğruna ne maddi sorunlar çektim eşim bildi el üstünde tuttu ama ailesi bilmedi karşına almak da çözğm değil bir yere kadar olur bu bakımdan büyük konuşmayın

bence bu gelen depremin çıtırdıları paraları yoksa sizede birşey diyomiyorlardır ama toplumda zengin diye tanıtırlar kendilerini bence evlenmeyin

Cok guzel soyledin yeninle benimkide oyle oglu olunca canciger oglu gidince ooo.benimde herseyime yok dedi.olmaz dedi annem soyleyince tamam sikinti yok diyor.

yuhh yapmadıysan bana görede o senin aptallıgın kusura bakma yani iyi biseymis gibi bide yazmıssın nisan kına yapmadın yapmadın da ne oldu valla catır catır yaparımda isterimde yaptırrımda neden böyle güzel anılardan eksik kalıyım ki ne var yani kına nisan dügün bunlar önemli seyler sana göre olailir ama
toplumda senden kac tane var say bakalım

Mune
Üyenin aptal deme hakkım var mi bu yorumum için
Umarım bu sefer haksız yere banlanan ben olmam
Bu yorumu yazıp aptal kelimesini kullanan üyeyi banlar misiniz lütfen
Yorumu hakaret içeriyor

Bence siz annesine karşı saygısız davranma potansiyeli olan adamın yarın size neler yapmayacağından endişelenin...

Hak ediyorsam yapar derken üstte alıntıladığım mesaja cevap verdim
Yanlış anlamışsınız
Hak ediyorsam saygısız davranır demek istedim
Siz güzel şeyleri yapmak zorundalar demek istediğimi düşünmüşsünüz ama öyle değil.

Cok guzel soyledin yeninle benimkide oyle oglu olunca canciger oglu gidince ooo.benimde herseyime yok dedi.olmaz dedi annem soyleyince tamam sikinti yok diyor.
Valla daha bugün düğün yeri yüzünden sıkıntı yaşadık ya
Bana gelince asla olmaz diyor oğlu sinirlenip arayınca olabilir kesin birşey yok daha diyor

bence bu gelen depremin çıtırdıları paraları yoksa sizede birşey diyomiyorlardır ama toplumda zengin diye tanıtırlar kendilerini bence evlenmeyin
Para olsa da olmasa da gönül zenginliği önemli bana göre
Herşeyi bedavaya getirme çabası mide bulandırıyor

Mune
Üyenin aptal deme hakkım var mi bu yorumum için
Umarım bu sefer haksız yere banlanan ben olmam
Bu yorumu yazıp aptal kelimesini kullanan üyeyi banlar misiniz lütfen
Yorumu hakaret içeriyor
Umarım direkt etiketleme yerine kötü içerik yapmışsınıdır, etiketlemeler değil kibler şikayet sayılıyor çünkü.
Üyeler bir diğer üyenin talebi üzerine değil site kurallarına banlanırlar, sizin uyarılarınıza da baktım, tümüyle kurallara uymamanızdan dolayı verilmiş uyarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…