Istanbul gbi bi yerse çok normal o saat gelmeyende gelmesn ona göre degerleri olur. 2saat deyince ben kendı bulundgm yeri düsündm de izmirde 2saatte sehir dişına gdiliyo cünku ama ıst. Icin cok normal bi daha derse kv bana benim ailemde yeter eglenirm de takmaEvet ama daha uzun mesafe olup gidilen kınalar var zaten şöyle söyleyeyim İstanbul’da bir yerden bir yere gitmek bile 2 saat sürüyor gelmek isteyen katlanacak mecburen
Bu kadar masum mu sizce? Bence de kızı yemek istemiş ama ogkundan da tursıyor.. kuz oturacak yer yoktu dıyor bu kımse gelmedi diyor.. parayı veren kız tarafı zaten.. turp sıkıp heves kacırmanın ne alemi var.. fazlasını bile hak etmişne amacı olacak kadın fıkrını söylemiş.sonra da sızden korkusundan kimse fıkrıni duymasın istemiş.yazık bazı kayınvalidelere
Evet sanki ben çok fenaymışım gibi yazmışBu kadar masum mu sizce? Bence de kızı yemek istemiş ama ogkundan da tursıyor.. kuz oturacak yer yoktu dıyor bu kımse gelmedi diyor.. parayı veren kız tarafı zaten.. turp sıkıp heves kacırmanın ne alemi var.. fazlasını bile hak etmiş
Yok artık kuaföre de gitmeyeceksek bizBenim ki de kızım kuaföre gitme ne gerek var sen yap evde makyajını saçını demiş ti
Onların nerde ne söyleyeceği pek belli değil canım yani sen onları dinleme canın ne istiyor sa onu yap içine hangi şekilde siniyor sa öyle yap kimseye bakma buna kendi anne baban da dahil.
Saygısızlık etme ama istediklerini de söyle canım
Yok artık kuaföre de gitmeyeceksek biz
Ay yok artk bunun gbisinide ne gordüm ne duydm allah sabır versn sizeBenim ki de kızım kuaföre gitme ne gerek var sen yap evde makyajını saçını demiş ti
Onların nerde ne söyleyeceği pek belli değil canım yani sen onları dinleme canın ne istiyor sa onu yap içine hangi şekilde siniyor sa öyle yap kimseye bakma buna kendi anne baban da dahil.
Saygısızlık etme ama istediklerini de söyle canım
Ay yok artk bunun gbisinide ne gordüm ne duydm allah sabır versn size
Ay aynen ya sok oldum vallaBence kaynanalar in saçmalıkları diye topik açılsa yorum rekoru kırılırhepsi düğün zamanın da yapmıştır bence bir saçmalık
Canım kına gecesi sadece erkek tarafı için yapılmıyor biliyorsun ki.Sen nisanlini doldur annesine karsi demek daha oncede doldurdun.
Kadın biliyor uyariyor.
Bizden gelen olmaz masraf yapmayın demek istemis.
Ben olsaydım ooo kucuk orasi daha cok masraf yapin derdim.
Sonra kimseyi götürmez tek giderdim.
Kadın sana fikrini söylemiş bütçeni dusunmus.
Naparsan yap o dedi diyeni iptal edicen.
Biz kalabalığına ancak yeter dersin
Hıı sizden e kimse doldurmazsa orasını bilemem kendiniz calar kendiniz oynarsiniz.
Düğün masraflarında kuaför masrafı hiçbir şey benceNe gerek var kızım masrafa kıyafetini giyer sin sen bin tane kuaför den daha iyi yapar sin deditabi ben hiç ses etmedim cevap vermedim sabah olunca eşim geldi aldı ve gittim
Yok o söyledi diye büyütmüyorum ama çevremde tek bu şekilde diyen kişi o, o yüzden bana farklı geliyorKadın kötü birşey dememiş ki sonuçta çok para gereksiz demiş ayrıca kınana gelen insanlar zaten düğününe de gelmeyecekler mi ne gerek var salon tutmaya sadede kadınlar olmayacak mı kınada bir salon çok değil mi küçük bir yerde olabilirdi. Onunla başka ihtiyaçlarınızı alırdınız sadece fikir söylemiş bu kadar neden takıyorsunuz ki abartılacak birşey değil yani sonra da tamam araba tutarız demiş nişanlınla annesini sürekli karşı karşıya getirmekte hoş değil daha öncede annesine kızmıştı diyorsunuz zaten siz kararınızı vermişsiniz ama kaynana olunca her söylenen çok büyütülüyor
Düğün masraflarında kuaför masrafı hiçbir şey bence
Cimri kesinlikle kına düğün bir arada niye olacakmış hesap kitapçıCimri mi tutumlu mu bilemedim
Benim nasıl k.v olacağımin hesabı senin haddine degil!Canım kına gecesi sadece erkek tarafı için yapılmıyor biliyorsun ki.
Nasıl bir kv olacağınız belli şimdiden.
Ben doldurmadım sadece üzüldüğüm zamanlarda oğlu üstüme geldiği sebebini sorduğu için söylemek zorunda kaldım
Her birey kararlarını kendi verir ben öyle büyüdüm anne baba baskısı karışması yoktu o yüzden alışamadım ve tepki vermem gayet normaldi
Benim nişanlımı doldurup doldurmamam sizi ilgilendirmezBenim nasıl k.v olacağımin hesabı senin haddine degil!
Sen nisanlini doldurmaya devam et.
Yorum yapma! Gibi bir kural yok sitedeBenim nişanlımı doldurup doldurmamam sizi ilgilendirmez
emir vererek konuşmayın hanfendi lütfen yorum yapmayınız konuma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?