Kv yaptığına anlam veremedim

kadın doğruyu söylemiş
erkek tarafı düğüne gelecek bir de 2 saat mesafedeki kına denen şeye mi gelecekler

iki kere evlendim ikisinde de kına yapmadım
bir de nişan da yapmıssın
düğün de olacak
bir de kına

insanları sürekli bir evlilik için dolu merasime gitmek zorunda bırakıyorsunuz.

Ben de sizin gibi hevesli olmasam zaten yapmazdım

Ay ne saçma yorumlar yapiyolar ya asıl eglence kına gecesinde olur dugun pasta kesme takiymis anası danasi derken dügündn pek birsey anlasilmiyor ki ayrıca katılım zorunlulugu yok gtmeyen gtmez
Ayrica banada 2saat fazla gelmisti ama istanbuldan bahsediyo konu sahibi.
Ayrica nisanlisini doldurmakla alakalı degil bazı kvler geline laf soyleyip oglunada birsey dememis gbi melek rolü yapiyor bu durumda tabi soylucek. Benim kvde de oglunun istedigi araba icin hayir sakin aldrma diyodu ogluna da tamam alirz diyodu ben kötu olup o iyi oluyodu

Beni anlayan birilerini görmek gerçekten iyi geliyor
Ben neden durduk yere ana oğul arasına girmek isteyeyim

Beni anlayan birilerini görmek gerçekten iyi geliyor
Ben neden durduk yere ana oğul arasına girmek isteyeyim
Aman boşver allah aşkına ne derlerse desinler sen kendi bildgini yap.bende sinsilik hissedınce soyluyortm ama sikayet ederek degil tatli tatli

Bi amacı yok.O an aklına geleni söylemiş.Senin bozulduğunu görünce de iş büyümesin diye tedbir almış.Her lafı takmamak idareci olmak gerekiyor.

Sanki soru kına gecesi gerekli mi diye sorulmuş!Kv oğlununun tepkisinden korkmuş üzüldüm açıkçası yani henüz yeni zamanla o sizi siz de onu daha iyi tanırsınız bence de oğluyla, kv ile aranızda geçen konuşmaları anlatmayın...

Yok anlatmam
Evet cidden öyle cevaplar geldi
Kına gecesi bir gelenek ve bildiğim kadarıyla kaçan kişiler ikisini bir arada yapıyor ya da 2 düğün yapacak olanlar

Bencede kina için o tutar cok salona verecegin parayla organizasyoncu getirirsin açık havada yapsan ne olcak ki

Bencede kina için o tutar cok salona verecegin parayla organizasyoncu getirirsin açık havada yapsan ne olcak ki
Orkestra kamera organizasyon içinde olmuyor bildiğim kadarıyla onlarla birlikte yine bu tutara yaklaşır ki

Orkestra kamera organizasyon içinde olmuyor bildiğim kadarıyla onlarla birlikte yine bu tutara yaklaşır ki
Hayir ondan bahsetmiyorum bin liraya gelen organizasyon var kına kızları geliyor sana sultan koltugu getiriyorlar rengarenk oyunları falan var

Hayir ondan bahsetmiyorum bin liraya gelen organizasyon var kına kızları geliyor sana sultan koltugu getiriyorlar rengarenk oyunları falan var
E tamam orkestra kamera da olması gerekiyor ya kına da onları da ekle 1000 liraya

E tamam orkestra kamera da olması gerekiyor ya kına da onları da ekle 1000 liraya
Hadi onlarda 1000 lira tutsun o kadar tutmazda 1000 lira sana kalır onunlada istediğini alirsin

Hadi onlarda 1000 lira tutsun o kadar tutmazda 1000 lira sana kalır onunlada istediğini alirsin
1000 liraya bul tutayım :)
Bulamazsın o fiyata 7 ay önce 1500 e tutmuştuk

1000 liraya bul tutayım :)
Bulamazsın o fiyata 7 ay önce 1500 e tutmuştuk
Nerde oturduguna bagli illaki uygun fiyata olan gelen birileri vardir bazen organizasyon sirketleride ayarliyo

Nerde oturduguna bagli illaki uygun fiyata olan gelen birileri vardir bazen organizasyon sirketleride ayarliyo
Kina gecesi icin bana kalsa kameraya gerek yok dijital makinan yada en basitinden güzel kamerali bir telefonun varsa oda yeter bana kalsa dugune yatirim yapmak daha mantkli

Kina gecesi icin bana kalsa kameraya gerek yok dijital makinan yada en basitinden güzel kamerali bir telefonun varsa oda yeter bana kalsa dugune yatirim yapmak daha mantkli
Kına gecesi kamera çekimi tabiki de gerekli anı kalacak

Salonu siz tuttunuz parayı siz vereceksiniz kına kızın düğünüdür ne karışıyor ki ama her konuşulanı da anneye nişanlıya anlatmamak en doğrusu

Salonu siz tuttunuz parayı siz vereceksiniz kına kızın düğünüdür ne karışıyor ki ama her konuşulanı da anneye nişanlıya anlatmamak en doğrusu
Nişanlımla birlikte yapacağız o herşeyi o yüzden karışıyor yetişmezse aileler destek verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…