Tamam buyrun istediğiniz kadar yapın o kadar meraklıysanızYorum yapma! Gibi bir kural yok sitede
Konu umuma açık!
kadın doğruyu söylemişSelam kızlar,
7 aylık nişanlıyım ve eylülde düğünüm olacak.
Kına düğün bir olsun muhabbetleri oldu ama ben ve ailem bunu kabul etmedik tek çocuğum ve herşey bir kere olacak diye güzel olsun istiyorum.
Annem kına gecesi için bir düğün salonu ayarladı herşey içinde 3000 tl ve çok uygun geldi bize.
Bugün kv ye gittik ben de söyledim kına gecesi için yer ayarladığımızı o da yazık değil mi o paraya kim gelecek burdan kimse gelmez ki dedi
Ben de nasıl kimse gelmez dedim
2 saat mesafe olduğu için kimse kınaya gitmek istemez düğün salonunda 10 kişi olunca da insanın zoruna gider dedi
Ben de onu kırmak istemediğim için sakince bizimkiler yeter gelmeyen gelmesin hem nişan da baya gelen olmuştu dedim
O da gelmezler nişanın da çok kalabalık değildi dedi ama salon dolmuştu oturacak yer bulamamışlardı hatta
Neyse ben çok takmadım anneme söylerim böyle düşündüğünü dedim çıktım eve gidiyordum yolda aradım beni
Kızım sakın oğluma ve annene söyleme nolur dedi 1 minibüs Ayarlar geliriz kınaya
Ne oldu birşey mi dedi nişanlım dedim daha önce de bu tarz karışmalarında nişanlım annesine baya kızmıştı
Sanırım o yüzden korktu ben de tamam söylemem dedim üst üste tembihledi
Kv iyi bir insan ama bu tarz olayları kafamı karıştırıyor sizce amacı ne ?
Ben de sizin gibi hevesli olmasam zaten yapmazdımkadın doğruyu söylemiş
erkek tarafı düğüne gelecek bir de 2 saat mesafedeki kına denen şeye mi gelecekler
iki kere evlendim ikisinde de kına yapmadım
bir de nişan da yapmıssın
düğün de olacak
bir de kına
insanları sürekli bir evlilik için dolu merasime gitmek zorunda bırakıyorsunuz.
Beni anlayan birilerini görmek gerçekten iyi geliyorAy ne saçma yorumlar yapiyolar ya asıl eglence kına gecesinde olur dugun pasta kesme takiymis anası danasi derken dügündn pek birsey anlasilmiyor ki ayrıca katılım zorunlulugu yok gtmeyen gtmez
Ayrica banada 2saat fazla gelmisti ama istanbuldan bahsediyo konu sahibi.
Ayrica nisanlisini doldurmakla alakalı degil bazı kvler geline laf soyleyip oglunada birsey dememis gbi melek rolü yapiyor bu durumda tabi soylucek. Benim kvde de oglunun istedigi araba icin hayir sakin aldrma diyodu ogluna da tamam alirz diyodu ben kötu olup o iyi oluyodu
Aman boşver allah aşkına ne derlerse desinler sen kendi bildgini yap.bende sinsilik hissedınce soyluyortm ama sikayet ederek degil tatli tatliBeni anlayan birilerini görmek gerçekten iyi geliyor
Ben neden durduk yere ana oğul arasına girmek isteyeyim
Bi amacı yok.O an aklına geleni söylemiş.Senin bozulduğunu görünce de iş büyümesin diye tedbir almış.Her lafı takmamak idareci olmak gerekiyor.Selam kızlar,
Kına düğün bir olsun muhabbetleri oldu ama ben ve ailem bunu kabul etmedik tek çocuğum ve herşey bir kere olacak diye güzel olsun istiyorum.
Annem kına gecesi için bir düğün salonu ayarladı herşey içinde 3000 tl ve çok uygun geldi bize.
Bugün kv ye gittik ben de söyledim kına gecesi için yer ayarladığımızı o da yazık değil mi o paraya kim gelecek burdan kimse gelmez ki dedi
2 saat mesafe olduğu için kimse kınaya gitmek istemez düğün salonunda 10 kişi olunca da insanın zoruna gider dedi
Ben de onu kırmak istemediğim için sakince bizimkiler yeter gelmeyen gelmesin hem nişan da baya gelen olmuştu dedim
O da gelmezler nişanın da çok kalabalık değildi dedi ama salon dolmuştu oturacak yer bulamamışlardı hatta
Neyse ben çok takmadım anneme söylerim böyle düşündüğünü dedim çıktım eve gidiyordum yolda aradım beni
Kızım sakın oğluma ve annene söyleme nolur dedi 1 minibüs Ayarlar geliriz kınaya
Ne oldu birşey mi dedi nişanlım dedim daha önce de bu tarz karışmalarında nişanlım annesine baya kızmıştı
Yok anlatmamSanki soru kına gecesi gerekli mi diye sorulmuş!Kv oğlununun tepkisinden korkmuş üzüldüm açıkçası yani henüz yeni zamanla o sizi siz de onu daha iyi tanırsınız bence de oğluyla, kv ile aranızda geçen konuşmaları anlatmayın...
Bencede kina için o tutar cok salona verecegin parayla organizasyoncu getirirsin açık havada yapsan ne olcak kiSelam kızlar,
Orkestra kamera organizasyon içinde olmuyor bildiğim kadarıyla onlarla birlikte yine bu tutara yaklaşır kiBencede kina için o tutar cok salona verecegin parayla organizasyoncu getirirsin açık havada yapsan ne olcak ki
Hayir ondan bahsetmiyorum bin liraya gelen organizasyon var kına kızları geliyor sana sultan koltugu getiriyorlar rengarenk oyunları falan varOrkestra kamera organizasyon içinde olmuyor bildiğim kadarıyla onlarla birlikte yine bu tutara yaklaşır ki
E tamam orkestra kamera da olması gerekiyor ya kına da onları da ekle 1000 lirayaHayir ondan bahsetmiyorum bin liraya gelen organizasyon var kına kızları geliyor sana sultan koltugu getiriyorlar rengarenk oyunları falan var
Hadi onlarda 1000 lira tutsun o kadar tutmazda 1000 lira sana kalır onunlada istediğini alirsinE tamam orkestra kamera da olması gerekiyor ya kına da onları da ekle 1000 liraya
1000 liraya bul tutayım :)Hadi onlarda 1000 lira tutsun o kadar tutmazda 1000 lira sana kalır onunlada istediğini alirsin
Nerde oturduguna bagli illaki uygun fiyata olan gelen birileri vardir bazen organizasyon sirketleride ayarliyo1000 liraya bul tutayım :)
Bulamazsın o fiyata 7 ay önce 1500 e tutmuştuk
Kina gecesi icin bana kalsa kameraya gerek yok dijital makinan yada en basitinden güzel kamerali bir telefonun varsa oda yeter bana kalsa dugune yatirim yapmak daha mantkliNerde oturduguna bagli illaki uygun fiyata olan gelen birileri vardir bazen organizasyon sirketleride ayarliyo
Kına gecesi kamera çekimi tabiki de gerekli anı kalacakKina gecesi icin bana kalsa kameraya gerek yok dijital makinan yada en basitinden güzel kamerali bir telefonun varsa oda yeter bana kalsa dugune yatirim yapmak daha mantkli
Salonu siz tuttunuz parayı siz vereceksiniz kına kızın düğünüdür ne karışıyor ki ama her konuşulanı da anneye nişanlıya anlatmamak en doğrusuSelam kızlar,
Nişanlımla birlikte yapacağız o herşeyi o yüzden karışıyor yetişmezse aileler destek verecekSalonu siz tuttunuz parayı siz vereceksiniz kına kızın düğünüdür ne karışıyor ki ama her konuşulanı da anneye nişanlıya anlatmamak en doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?