• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ye bir adım atıyorum, yardımcı olmanızı istiyorum

aynen böyle düşünüyorum bende... zaten gitmememin sebebi bu. herşeye eşimde şahit olsun...

anlamıyorum ısrarla niye tek git diyor ?
Aranızda laf taşımış olabilir mi?
O yokken kv bana oğlum böyle böyle dese yüzüne yüzüne demedim diyemez,
Ama yanında yoksa ne. Yanlış anlamış yada ben öyle bir şey demedim der... yada tam tersi sizden ona laf götürüp...

Aranızda laf taşımış olabilir mi?
O yokken kv bana oğlum böyle böyle dese yüzüne yüzüne demedim diyemez,
Ama yanında yoksa ne. Yanlış anlamış yada ben öyle bir şey demedim der... yada tam tersi sizden ona laf götürüp...

hmmm bu hiç aklıma gelmemişti ama olabilir...gene böyle ortada dolaşan laflardan biri eşimin yüzleşme gibi bir şey yapacağımdan korkabilir olacağı idi...kv eşime torun baskısı yaptığı dönemde eşim huzurumuz yok düzenimiz yok tarzı bişiler yumurtlamış. kv ordan alevi alıp ortalığı coşturmuştu zaten...

eşim bence bizim aramızın bozuk olduğu benim il dışında olduğum dönemde anasıyla dertleşti. kv de bunları herkese yaydı benim kulağıma kadar geldi.eşim de kızıp kv ile bağlantıyı iyice kesti. hatta annesine kızmıştı bir dönem yeter karışma bize sorunumuzu biz çözeceğiz. kv bunu bizzat anneme söylemişti.

bunca zaman beraber gitmekten kaçmasının zaten bir sebebi olmalıydı....of çok safım:(

mesaj atmayın açıkca konuşun
yaklaşık 1 senedir küsüz, ne gelme ne gitme ne konuşma. ben bir adım attım bana mesaj atsın diye haber gönderen oydu, mesajıma karşılık dahi vermedi. şimdi tek başıma ayağına gitmek istemiyorum... siz olsanız gider misiniz ?

kendisi benle hiç bir şeyi açıkça konuşmayan, hep akrabalarıma beni kötüleyen dedikodumu yapan bir insan.

yaklaşık 1 senedir küsüz, ne gelme ne gitme ne konuşma. ben bir adım attım bana mesaj atsın diye haber gönderen oydu, mesajıma karşılık dahi vermedi. şimdi tek başıma ayağına gitmek istemiyorum... siz olsanız gider misiniz ?

kendisi benle hiç bir şeyi açıkça konuşmayan, hep akrabalarıma beni kötüleyen dedikodumu yapan bir insan.
Hımm bende keçi inadı vardır ben olsam ne ararım ne giderim açıkcası hele birde bana zararı olmuşsa hayatta yanii kinim geçmez ölesine çirkef olurum.ama adım atmak istiyorum demişssiniz direk ondan arayın dedim daan dan söleyin ne vrsa

eşim bensiz gitmek istemiyormuş bilmiyorum. gitmediğini söylüyor bu süredir. canım telefonlarımı açmıyor ki herkes ara demiş iyi hoş da kadın benle muhatap olmuyor telefonlarımı açmıyor anca ailemden insanları arayarak onlara beni şikayet ediyor
böyle bir kadınsa bence barışmak için adım atma ve hatta barışma . Ne kadar uzak o kdar iyi.

Hımm bende keçi inadı vardır ben olsam ne ararım ne giderim açıkcası hele birde bana zararı olmuşsa hayatta yanii kinim geçmez ölesine çirkef olurum.ama adım atmak istiyorum demişssiniz direk ondan arayın dedim daan dan söleyin ne vrsa
telefonlarıma zaten bakılmıyor bende ondan aramıyorum. e gördünüz mesaj dediler cevap yok. en son ayağına gitmek kaldı onu da yapmak istemiyorum.

ah ah canım zaten canıma minnet ama eşim işte ailesiyle bu duruma düşünce üzülüyor takıyor vs evliliğimizi etkiliyor.
Konunuzu baştan sona okudum . Mesaj atıp yapmanız gerekeni yapmışsınız zaten eşiniz de o cevap yazmasa da sen bana iyi niyetini göster demiş ilk yazdığınızda , e sizde yazıp iyi niyetinizi göstermissiniz ki bence onu bile yapmamalıydınız.

sakın ayagına gitmeyin eşinize de bunu teklif etmeyin. Sİz üzerinize düşeni yaptınız o da bir tepki vermedi. Bence cvp yazmadıgına sevinmelisiniz :)

Konunuzu baştan sona okudum . Mesaj atıp yapmanız gerekeni yapmışsınız zaten eşiniz de o cevap yazmasa da sen bana iyi niyetini göster demiş ilk yazdığınızda , e sizde yazıp iyi niyetinizi göstermissiniz ki bence onu bile yapmamalıydınız.

sakın ayagına gitmeyin eşinize de bunu teklif etmeyin. Sİz üzerinize düşeni yaptınız o da bir tepki vermedi. Bence cvp yazmadıgına sevinmelisiniz :)

sağolun vakit ayırıp okumuşsunuz... sizin gibi düşünüyorum ama yarın bir gün kimsenin bana sen üstüne düşeni yapmadın saygı göstermedin şudur budur diyemesin istiyorum. beraber gitmeyi teklif ettim ama tek gitmeyeceğimi açıkça söylüyorum ve söyledim de.

burdaki arkadaşlar sağolsun herkes hemfikir kimse gitme diyor....

sağolun vakit ayırıp okumuşsunuz... sizin gibi düşünüyorum ama yarın bir gün kimsenin bana sen üstüne düşeni yapmadın saygı göstermedin şudur budur diyemesin istiyorum. beraber gitmeyi teklif ettim ama tek gitmeyeceğimi açıkça söylüyorum ve söyledim de.

burdaki arkadaşlar sağolsun herkes hemfikir kimse gitme diyor....
yaptın yapacağıni canim bence eşin teklif edip seninle birlikte gelmezse sen de gitme , yıpranan sen olacaksın canim , adımı attın eşini bekle sabırla canim

Ben mesaj bile atmam. 1buçuk yıldır görüşmüyorum. Hiç rahat vermediler kendi halimize bırakmadılar. Sürekli gidip benim akrabalarıma yalan yanlış beni ailemi şikayet ettiler ediyorlar. Böyle yaparak hiç görüşmememi garantilemeye çalışıyorlar karı koca. Akıllı uslu otursalardı yerinde belki eşimin hatrı için görüşürdüm ama rahat durmadıkları için iyice nefret ettirdiler. Bir de aramızda kilometreler var düşünün. Böyle durumlarda erkek çok arada kalıyor ama biraz da ailesi düşünsün oğlunun huzurunu diye düşünüyorum. Sen bir adım atmışsın bundan sonra bekle o adım atsın bence.

Ben mesaj bile atmam. 1buçuk yıldır görüşmüyorum. Hiç rahat vermediler kendi halimize bırakmadılar. Sürekli gidip benim akrabalarıma yalan yanlış beni ailemi şikayet ettiler ediyorlar. Böyle yaparak hiç görüşmememi garantilemeye çalışıyorlar karı koca. Akıllı uslu otursalardı yerinde belki eşimin hatrı için görüşürdüm ama rahat durmadıkları için iyice nefret ettirdiler. Bir de aramızda kilometreler var düşünün. Böyle durumlarda erkek çok arada kalıyor ama biraz da ailesi düşünsün oğlunun huzurunu diye düşünüyorum. Sen bir adım atmışsın bundan sonra bekle o adım atsın bence.
haklisiniz da işte aile düşünmüyor oğlunu ve olan bizlere oluyor , yuvamızdaki mutsuzluk hat safhaya çıkıyor , onlara hic bir şey olmuyor ancak arkadan oğullarını doldursunlar , orda burda gelin bize gelmiyor , bizi istemiyor desinler .
Bak sonunda arkadaş pes etti niye çünkü evinde huzuru yok , yoksa hic birimiz eşimizin ailesine hasret değiliz hele ki bir damla bile değer vermeyen aileye hic değiliz .
Mutlu olmak icin ne yazık ki deveyi güdüyoruz

haklisiniz da işte aile düşünmüyor oğlunu ve olan bizlere oluyor , yuvamızdaki mutsuzluk hat safhaya çıkıyor , onlara hic bir şey olmuyor ancak arkadan oğullarını doldursunlar , orda burda gelin bize gelmiyor , bizi istemiyor desinler .
Bak sonunda arkadaş pes etti niye çünkü evinde huzuru yok , yoksa hic birimiz eşimizin ailesine hasret değiliz hele ki bir damla bile değer vermeyen aileye hic değiliz .
Mutlu olmak icin ne yazık ki deveyi güdüyoruz
Haklısınız öyle de işte görüşsem ben daha huzursuz olacağım biliyorum. Zaten bu konular beni o kadar rahatsız ediyor ki şu an eşime söyledim aile terapistine gideceğiz. Eşimle aramız çok bozuluyor bunların yüzünden. Bir şeyler yapmazsak huzur da bulamayacağız bende de takıntı olacak bunlar iyice. Kendi akıl sağlığım ve ilişkimizin sağlığı için bunu yapacağız bakalım ne olacak.

Back
X