• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ye bir adım atıyorum, yardımcı olmanızı istiyorum

Mesajı attın. Eşin gördü. Cevap gelmedi. Görüşmemeye devam. Artık laf edenlere de verecek cevabın var. Sorun nerede? Kv cevap verse sonra eskisi gibi kavga gürültü olsa daha mı iyi? Bence şu an herşey tıkırında.
eşim bu durumu evliliğimizde sorun ettiği için çözülsün istiyorum. benim için umrumda bile değil ama eşim bu sorunu çözmeden eski hayatımıza devam etmiyor sürekli kafasında bu var tüm hayatımı etkiledi o yüzden bitsin bu iş istiyorum. artık normal bir evlilik istiyorum, evliliğim zehir olsun istemiyorum.

Benim fikrim : sakin ol ve eşinle akşam güzel bi dille konuş , istersen yanına gidelim canım de , bu da son olur gidersiniz o kv denen mahluk iyice çıldırır zıvanadan çıkar , onu asla ciddiye alma , komik bir kadın , eşine gitmeyi teklif et , seni götürsün, bu saatten sonra o kadınla barışsanız da değişen bişey olmayacak zaten , buzlar erimez , sen eşine karşı yapıcı ol ve gitmeyi teklif et... siz gidince de kötü davranacaktır , eşin iyice görsün emin olsun

evet biraz daha bekleyip eşime istersen gidelim derim...zaten böyle cevap vermezse asla gitmez eşim...

ben hayatım boyunca görmesem umrumda değil eşim üzülmesin istiyorum. evliliğimi etkilemesin...

arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var dedikleriniz oluyor sanırım hiç bir dönüş yok...
G Gagagall ; @nerdeyim ; @Sifremiunuttum2 ; Zehra_mda Zehra_mda ; @gunesmk ; @DenizinYosunKokusu ; benlacivert benlacivert
Akışına bırak kafana çok takıyorsun. Böyle bi msj olayı hiç olmamış gibi davran.Esine de istersen gidelim falan deme ya da ben msj attım dönüş bile yapmadi falan diye sıkboğaz etme adamı . Eğer sen bişey demeden eşin gidelim derse gidersin yoksa konuyu kapat geç umursama

Akışına bırak kafana çok takıyorsun. Böyle bi msj olayı hiç olmamış gibi davran.Esine de istersen gidelim falan deme ya da ben msj attım dönüş bile yapmadi falan diye sıkboğaz etme adamı . Eğer sen bişey demeden eşin gidelim derse gidersin yoksa konuyu kapat geç umursama
valla hiç bişi demedim eşime ama bekliyorum merakla:) topu attım kv ye gerisi ona kalmış.

kızlar son durum hala hiç bir cevap yok kv den... ben eşime dedim böyle böyle o da şaşırdı. ne yaşadınız ki bu kadar diye adam da tıkandı kaldı. sen konuşursun artık yapacak bir şeyim kalmadı dedim...

kızlar son durum hala hiç bir cevap yok kv den... ben eşime dedim böyle böyle o da şaşırdı. ne yaşadınız ki bu kadar diye adam da tıkandı kaldı. sen konuşursun artık yapacak bir şeyim kalmadı dedim...
kaç gün geçti üstünden, bence artık seni şikayet ettiği herkese göster mesajını.benim için bu konu kapandı de. senin eşini evliliğinizi huzurunuzu düşündüğün kadar, eşinde düşünsün bunları. sana baskı yapmkatan vazgeçsin

kaç gün geçti üstünden, bence artık seni şikayet ettiği herkese göster mesajını.benim için bu konu kapandı de. senin eşini evliliğinizi huzurunuzu düşündüğün kadar, eşinde düşünsün bunları. sana baskı yapmkatan vazgeçsin

ben eşime istiyorsa beraber de gideriz dedim ama böyle cevap bile vermiyor... senin gitmeni bekliyordur dedi hayır dedim gidersem senle giderim. gülerek merak etme yemez seni dedi.hayır dedim onla alakası yok bak cevap bile vermiyor gidersek beraber gidelim. hatta eşimin doğumgünü yaklaşıyor, doğumgününde bişiler yaparız dedi, geçen doğumgününde gelmemişlerdi telefonumu bile açmamışlardı, gelseler tabi ki parti düzenlerim dedim. eşim de kaldı öyle tabi. bir de ben geriliyorum artık bu olaylardan bak işte gene geriliyorsun falan dedi. nasıl gerilmeyeyim?

bir de eşim ısrarla beraber gitmekten kaçıyor neden sizce? ailesi ile de pek görüşmüyor benimkilerle de seyrek tabi. ya anlamıyorum naptınız siz böyle falan diyor adam arada kalmış durumda ikinize de laf geçiremiyorum modunda. ben de kendimi ezdirmiyorum sonuçta gidip kv ye yalvaramam.

son yapacağım ayağına tek başına gitmek. ama asla yapmak istemiyorum. sizce?

ben eşime istiyorsa beraber de gideriz dedim ama böyle cevap bile vermiyor... senin gitmeni bekliyordur dedi hayır dedim gidersem senle giderim. gülerek merak etme yemez seni dedi.hayır dedim onla alakası yok bak cevap bile vermiyor gidersek beraber gidelim. hatta eşimin doğumgünü yaklaşıyor, doğumgününde bişiler yaparız dedi, geçen doğumgününde gelmemişlerdi telefonumu bile açmamışlardı, gelseler tabi ki parti düzenlerim dedim. eşim de kaldı öyle tabi. bir de ben geriliyorum artık bu olaylardan bak işte gene geriliyorsun falan dedi. nasıl gerilmeyeyim?

bir de eşim ısrarla beraber gitmekten kaçıyor neden sizce? ailesi ile de pek görüşmüyor benimkilerle de seyrek tabi. ya anlamıyorum naptınız siz böyle falan diyor adam arada kalmış durumda ikinize de laf geçiremiyorum modunda. ben de kendimi ezdirmiyorum sonuçta gidip kv ye yalvaramam.

Gitme.

sorunlu kvaliden var ise gorusmemek = sorunsuz hayattir.

ustune duseni fazlasiyla yapmissin.

gidersen esinle git mutlaka.

bu konuyu esinizle daha fazla dillendirmeyin.

size laf tasiyan akrabalara bu konuda sizinle konusma hakki vermeyin.

bir sure daha beklemede kalin.

olmuyorsa da zorlamanin anlami yok bence..

belki boylesi hayirlidir.. herseyde vardir bir hayir..

Asla tek başına gitme.
Gerek yok böyle bir şeye. Annesinin her tavrına eşin de şahit olmalı ki sürekli senden bir şeyler beklemesin...

eşin için zaten gereken fedakarlığı yaptın. daha fazlasına gerek yok gitme tabiki

sorunlu kvaliden var ise gorusmemek = sorunsuz hayattir.

ustune duseni fazlasiyla yapmissin.

gidersen esinle git mutlaka.

bu konuyu esinizle daha fazla dillendirmeyin.

size laf tasiyan akrabalara bu konuda sizinle konusma hakki vermeyin.

bir sure daha beklemede kalin.

olmuyorsa da zorlamanin anlami yok bence..

belki boylesi hayirlidir.. herseyde vardir bir hayir..

yarın bir gün eşim de ailesi de bana laf söyleyemesin istiyorum... daha fazlasını yapmam gerek yok değil mi... bende sizler gibi düşünüyorum ama açık da vermek istemiyorum. aynen bekleyeyim olmuyorsa da olmuyor...

Asla tek başına gitme.
Gerek yok böyle bir şeye. Annesinin her tavrına eşin de şahit olmalı ki sürekli senden bir şeyler beklemesin...
aynen böyle düşünüyorum bende... zaten gitmememin sebebi bu. herşeye eşimde şahit olsun...

anlamıyorum ısrarla niye tek git diyor ?

eşin için zaten gereken fedakarlığı yaptın. daha fazlasına gerek yok gitme tabiki
bende böyle düşünüyorum. yok bayram geçmiş şuymuş buymuş barışmak isteyen en azından iki kelime cevap verir...

eşimin niye hala tek başına git demesini anlamış değilim. benu bulaştırmayın diyor ama yarın bir gün eşime beni fitlerse nasıl savunacağım kendimi? her şey onun yanında olsun istiyorum.

Back
X