kv ye gideyim mi? yarına kadar yanıt verin lütfen

northernlight

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
1.184
2.168
133
40
eşim iş sebebiyle şehir dışında. sık gitmiyor ama bu ara üst üste geldi. geçenlerde gittiğinde ailemle vakit geçirmek için farklı bir ilçede yaşayan aileme gitmiştim, 1 gece de kalmıştım. bu sefer kayınvalidem heves etmiş olacak ki bir akşam da bize gel dedi. kadını kırsam ayıp olacak, pazartesi çarşamba perşembe programım var salı gelirim dedim. (kalmalı değil, iş çıkışı yemeğe ve oturmaya)
şimdi arkadaşlar yarın kv deye gelirim dedim ama çarşamba misafirlerim gelecek. evime ilk kez gelecekler. süpürge tutmam toz almam, çamaşırları ütüleyip kaldırmam ve tuvaleti lavaboyu ovup bir kek çırpmam gerekiyor. yetişmeyecek. kayınvalideyi arayıp gelmeyeceğim desem ayıp olacak. ne yapayım, siz söyleyin.

Belli değil miydi gelecekleri? Niye söz verdin ki? Arayıp böyle yazdığın gibi anlat. Ha bana kalsa ben insanları kırmak yerine kafasını kıracak bir tip olduğum için giderdim. Yemeğimi yer sonra anne yarın misafir gelecek hazırlık yapmam lazım der evime döner işimi yapardım. Akşam hatta gece boyu süpürge hariç diğerleri yapılır. Sabah da süpürme işini hallederdim.

Üsteki üyenin dediği gibi bencede kayınvalidenizi eve siz çağırın üzülmesin

Gitmek için başka bir gün ver, misafirlerim gittiği gibi geleceğim de mesela. Ya da ertesi gün.

İyi akşamlar kayinvalideye gitmeden bir gece önce evi süpürür,vileda yaparsınız. Zaten esinizde yok,sizde evde durmayacaksiniz kirlenmez.Bence yetiştirilebilirsiniz kadın heves etmiş gece kalmayacaksınız zaten biraz erken kalkarsınız en kötü.

Bence misafir geleceğini söyleyin anlayışla karşılar. Anne salı günü gelirsem çok vakit geçirmeyebiliriz Çarşamba günü misafir gelecek ben Cuma günü gelsem sorun olur mu diyebilirsiniz. ( Dolu olmadığınızı varsayarak dedim) Bir diğeri ise salı günü kv erken gelip işlerinizi halledebilirsiniz.

sadece yemege gıdeceksınız ya yatılı degıl o yuzden yetısır
temızlıgı ptesı yaparsınız salı gunu de gece bır kek cırpar boregı hazırlar buzluga atarsınız
carsamba da mısafır gelmeye yakın hepsı hazır olur sorun cozulur
zaten kayınvalıdeye salı gıdeceksınız hepsı hallolur hem yarın mısafırım var der erken kalkarsınız

Aynen... oyle bir yazmiski sanki hepsi ayni gun gibi....

Aynen... oyle bir yazmiski sanki hepsi ayni gun gibi....
ılk kez evıne gelecek mısafırler ıcın sanırım heyecanlandı :) yetısır ama
hatta ınsanlar sohbete gelıyor evde pasta yapmasa bıle bırsey olmaz ıs cıkısı pastaneye ugrasa alsa da olur

ılk kez evıne gelecek mısafırler ıcın sanırım heyecanlandı :) yetısır ama
hatta ınsanlar sohbete gelıyor evde pasta yapmasa bıle bırsey olmaz ıs cıkısı pastaneye ugrasa alsa da olur
Canim ne bilim.. ben neleri yetistiriom essek gibi 8 saat calisip misafirde agirlioz.. tabi beter yoruluoz erken kalkioz. Ama nihayetinde yetisio

Canim ne bilim.. ben neleri yetistiriom essek gibi 8 saat calisip misafirde agirlioz.. tabi beter yoruluoz erken kalkioz. Ama nihayetinde yetisio
yetısır tabı ne olacak bır kek cırpmak 10 dk o fırında pıserken bır borek yapmak 10 dk toplam yarım saatde pastalar hazırlanır
hatta sımdıden buzluga piramıt pasta mozaık pasta yapsa koysa yıne olur pandıspanyayı pısırıp buzluga atsa oncekı gece cıkarıp kremasını surse yıne olur yetısır kesınlıkle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…