• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV ye psikolojik baskıdan ötürü dava açmayı dusunuyorum

Peki canim mahkemede actigin o dava için şahit istediler mi illa

Evet şahit istediler ben çalışanımızı şahit yaptım zaten olaylara şahit oldu. Ama dava henüz görülmedi şikayet ettiğim yerde kesinlikle vazgeçme dedi. Bende görüntüler de vardı zaten.
Ama sizin durumunuzda şahit olayına emin değilim işte çünkü bambaşka bir olay. Aile içi olduğundan dolayı şahit isteseler de ailen olsun işte.

Bir sürü ağza alinmayacak laflar söylüyor gerçekten elimden geleni yapcam bu konuda
umarım sana şahitlik yapacak birileri vardır ,
artık o kadar kolay değil dedikodu için bile gelin kv mahkemeye verebiliyor
umarım çabanızın karşılıgını alırsınız , terbiyesiz kadın

Üstelik kendilerinin yüzünden bebeğimin gelişimi durdu

Stresten mı olmuş? Bunu düşünüp üzme kendini. Bazen düşündüğümüz gibi olmayabilir bunu başkasına yükleme. Çocuk sağlıksız ise gelişimi durabiliyor. Yoksa neler yaşayanlar var canım stres değildir etken. Sen bunu başkasına yükleyerek kendini daha fazla üzersin sadece. Böyle olması gerekiyormuş,bebek sağlıklı değildi tutunamadı. O şekilde düşün. Sağlıklı bir bebek stresli bile olsan tutunur hayata.

Stresten mı olmuş? Bunu düşünüp üzme kendini. Bazen düşündüğümüz gibi olmayabilir bunu başkasına yükleme. Çocuk sağlıksız ise gelişimi durabiliyor. Yoksa neler yaşayanlar var canım stres değildir etken. Sen bunu başkasına yükleyerek kendini daha fazla üzersin sadece. Böyle olması gerekiyormuş,bebek sağlıklı değildi tutunamadı. O şekilde düşün. Sağlıklı bir bebek stresli bile olsan tutunur hayata.
Hayır dayak yedim aynı gece kanamam başladı ve aynı günde kalmış haftasi

Bende mi acsam ya benim hakkimda yazilar yazmis kv onu buldum mahkemeye gosterebilirm :)
Yalniz sahitler yakin akrabalar olmuodu sanirim..

İsterseniz manevi tazminat açın ama siz zararlı çıkarsınız hiçbir mahkeme kvsiyle sorun yaşayan geline tutup da tazminat vermez..

Gecen gün bir haber izledim...
Yanlış hatırlanıyorsam gelin kaynanasından davacı olmustu.Manevi tazminat.
Hakkında konustugu icin hemde :)
Boyle var hak var yani

Arkadaslar mobbing yani psikolojik şiddet çok büyük suç bi kere kişilik haklarını ihlal ediyor psikiyatrik hastalıklara sebep oluyor ayrıca eşlerinde karılarını annesiyle yaşamaya zorlaması kusurlu bi harekettir boşanma sebebidir kaynana aynı evde yaşadığınız kaynana sözlü hakaret küfür ederse bile evden 6 ay uzaklaştırma kararı verilebilir, aile içi şiddete girer. Kaynana aile içine müdahale edemez aile mahremiyeti diye bişey var eşiniz annesinin dediklerini yaparsa size karşı görevlerini yerine getiremez ve çekirdek aileye zarar verir. Kaynana duygusal olarak acı çektiriyorsa psikolojik şiddet varsa tedbir kararı aldırabilirsiniz eger kaynana bunu ihlal ederse hapis cezası bile alabilir. (Bildiklerimi paylaşmaya çalıştım işinize yarar mı bilmem. Adalet okuyorum kendi ilgimde var dava örnekleri okumuştum. Tam detayını bilmesem de durum bu)

Back
X