• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV ye psikolojik baskıdan ötürü dava açmayı dusunuyorum

Seni karnında bebeğinle dövmüş asla ama asla geri adım atma gerek kv gerek eşin için elinden ne gelebiliyorsa onu yap ceza almasına gerek yok iti öldürme korkut derler onun adının geçmesi bile yeter titremesine düşğnmesine uykularının kaçmasına çünki böyle yok darp yok hakarete başvuran insanlar adalet bilmez korkarlar bilmedikleri şeyden....
Eşim geldi konuşmaya demişsiin neden muhattap oluyorsun ne dedi sana konuşabildinizmi bırakın avukatların aracışığı ile iletişim kurun karşılaşmayın severek evlenmediniz diye düşünüyorum

• Beğen
Reactions: Den
Seni karnında bebeğinle dövmüş asla ama asla geri adım atma gerek kv gerek eşin için elinden ne gelebiliyorsa onu yap ceza almasına gerek yok iti öldürme korkut derler onun adının geçmesi bile yeter titremesine düşğnmesine uykularının kaçmasına çünki böyle yok darp yok hakarete başvuran insanlar adalet bilmez korkarlar bilmedikleri şeyden....
Eşim geldi konuşmaya demişsiin neden muhattap oluyorsun ne dedi sana konuşabildinizmi bırakın avukatların aracışığı ile iletişim kurun karşılaşmayın severek evlenmediniz diye düşünüyorum
Yok görücü usulü şikayetini çekmem işçin geldi konuştu avukatla konustum manevi tazminat acabilirsin dedi benim de niyetim bu bir şey çıkmasa da o davadan ruh sağlıkları bozulun daha bir de eşimin avukatı çok cesaret vermiş hicbir şey yapamaz diye oysa eşimin bir vukuatı daha bator mahkemede şu an

Yok görücü usulü şikayetini çekmem işçin geldi konuştu avukatla konustum manevi tazminat acabilirsin dedi benim de niyetim bu bir şey çıkmasa da o davadan ruh sağlıkları bozulun daha bir de eşimin avukatı çok cesaret vermiş hicbir şey yapamaz diye oysa eşimin bir vukuatı daha bator mahkemede şu an
Sakın şikayetini çekme geri onun yaptıklarını senin hayatını yaşattıklarını geri verme şansı varsa çekersin

Kv resmen sapık
bin kız gelse de beni unutamaz ne demek :D

Benim kv dem de eşime; sen de beni bırakop evlendin ya hayatta kimseye güvenim kalmadı demişti:KK57:

953153A6-84D6-4B58-AFF5-44016D20F91A.webp
0AFE5627-8435-41A6-B6C1-5C6719F227F9.webp
İsterseniz manevi tazminat açın ama siz zararlı çıkarsınız hiçbir mahkeme kvsiyle sorun yaşayan geline tutup da tazminat vermez..
Aç canım davanı bak bir örnek vereyim

ya daha 1-2 ay olmuştur, kızcağıza bakire değil diye bir müstakbel kv hakaret etti diye kız tazminat davası açmıştı ve kazanmıştı. Zaten darp görmüşsünüz boşanacaksınız. Bence şansınızı mutlaka deneyin direk ailesine karşı da dava açın umarım iyi bir hakime denk gelirsiniz .

Hahaha benim ki de giydiğim güzel kıyafetleri kıskanıyor bence çirkin olmuş diyor eşime de mutfakta neden böyle çirkin şeylere para veriyorsun diyor
seninki dobraymış en azından
benim kv rengini artık belli etmiyor
çuval da giysem eşime karın çok güzel olmuş der

ben de artık pişkinliğinden ve sürekli oynamasından şikayetçiyim

çirkin şeylere para verıyorsun dıye bahsetmesı guzel bence :) en azından eşin annesinin düşüncesini bilir
bizde tam aksi oluyor kv hep iyiyi oynuyor

seninki dobraymış en azından
benim kv rengini artık belli etmiyor
çuval da giysem eşime karın çok güzel olmuş der

ben de artık pişkinliğinden ve sürekli oynamasından şikayetçiyim

çirkin şeylere para verıyorsun dıye bahsetmesı guzel bence :) en azından eşin annesinin düşüncesini bilir
bizde tam aksi oluyor kv hep iyiyi oynuyor
Aaa benim anacı koca ne yapıyor giyme bunları diyo onlar yüzünden bi kıyafet alırken 189 takla atıyoruz

Kızlar geçen hafta eşim ve annesine şikayet dilekçesi vermiştim polise 2 ay uzaklaştırma almışlar ikisi de çok mutluyum sevinçten ucucam:KK47:

Back
X