• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv yeter artik

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
133
Biliyorum belki konularim hepsi ayni diyeceksiniz ama yine buraya yazmak bana iyi geliyor konu kizim ve babaannesi artik bıktırdı beni insan bu kadar inat sirf geliniyle zitlasmak icin torununu kullanir mi artik kaldiramiyorum hic birseyi kv kizimi acaip seviyor eee bunda ne var diyeceksiniz ama öyle değil mesela esimede oyle yapmış evlendikten sonra bile meyvesini soyup eline verirdi uzerine elbisesini herseyini annesi yapardı ve bunu kizimada yapmaya çalışıyor kizim merdivenlerden cikacak ya yurusun ciksin kendisi diye kendisine ozguveni olsun diye kizima yaptiriyorum çoğu şeyi ama kv bunu yalnış anlıyor o surekli sirtinda taşıyor otursun surda koltukta diyorum el kucagima otur diyor yada küçükken kizim yatirirdim oynasin diye küçücük cocuk yatarmi öyle diye hemen kucagina alirdi herdedigini yapiyorlar kizimin artik kizimda bunu aglatarak yaptiriyor herseyi gece gündüz ağlıyor aksam yatinca ağlıyor sabah kalkınca sinirlerim iyice yiprandi ya evin onunde bahce var arada oraya iniyorum kv gelir surekli kizimla birseyler alir abur cubur ben yok deme dedikce birsey olmaz yesin birsey olmaz der benim hic sözüm geçmiyor bu ailede gecende ağlıyor diye cocugumu düğüne goturecekti bide sariliyor vermem diye benden çektim kucagindan aldim pencereden kizimi görüyor mesela gel kizim bizim buraya diyor ben uyutacam deyince deden alsin mi seni ben uyuturum burda diyor kizimda hic durmuyor babaanne diye ağlıyor kv kendini birsey sanıyor bak benim icin ağlıyor beni özlemiş anne sen çık diyorum evine diye yok şimdi kizim ağlar diye cikmiyor eee yine aglayacak diyorum çocuk ağlıyor diye onun her dedigini herseyini yapacağız Allah askina yapamiyorum artik ne annelik yapamiyorum ne sevine biliyorum belki cok kizacaksiniz ama o kadar pisman oluyorum ki bazen cocuk yapmasaydim diyorum surekli herseye aglayan bir cocuk herseye bagiran bir koca herseye karışan bir kv psikolojisi bozuk ben o kadar kendindem igreniyorum ki ben nasil anneyim herkes annelik duygusunu tatmak icin senelerce ugrasiyorlar ama ben annelik duygusunu yada zevkini cikarip kizimla şunu yapiyim bunu yapiyim demiyorum o agladikca bende ağlıyorum sinirleniyorum yapamıyorum ben bu anneligi

Kv ile aynı evdemi yoksa aynı apartmandamı yaşıyorsunuz

Size önerim sakın kalıp aklı selim hareket edin çıkın bir akşam kv deye düşündüklerinizi tek tek anlatın bunu böyle yaptığın için böyle oluyor tmm sen iyi niyetlisin ama sen böyle yapınca ben perişan oluyorum gerekirse resti çekin gelin başka türlü düzelmez.

Size önerim sakın kalıp aklı selim hareket edin çıkın bir akşam kv deye düşündüklerinizi tek tek anlatın bunu böyle yaptığın için böyle oluyor tmm sen iyi niyetlisin ama sen böyle yapınca ben perişan oluyorum gerekirse resti çekin gelin başka türlü düzelmez.
Söylüyorum esimde diyor mesela ama yok hasetleniyormusunuz kiskaniyormusunuz da böyle diyorsunuz diyor ben ne dersim tersini diyor hic bildigin vazgecmiyor

Söylüyorum esimde diyor mesela ama yok hasetleniyormusunuz kiskaniyormusunuz da böyle diyorsunuz diyor ben ne dersim tersini diyor hic bildigin vazgecmiyor
Eşiniz de sizinle aynı fikirdeyse en güzeli uzak olmak taşınma imkanınız varsa taşının kafanız da rahat etsin yoksa taşınma imkanınız tek yapacağınız şey bir olayda sonra küsmek onların böylece sizden uzak kalmasını sağlamak.

Bencede taşının çünki konussan olmuyo sussan olmuyo. Kp le konussanız o onu durduramazmı. Birde eşinizin size yükseldigini söylediniz neden böyle yapıyor

Biraz kv ile mesafe koyma şansınız olmaz mı zırt pırt gelip gitmese? Aynı binada oturuyorsunuz anladığım kadarıyla ama biraz uzak tutmaya çalışsanız
Zırt birt gelmez zaten ya kizimi kendi evlerine isterler yada bahcede otururuz bes saniye bile onun yaptiklarin icin yeter

Anlattıkların benim 4 5 sene sonra yaşayacaklarımın fragmanı gibi off allah sabır versin demekten başka bir şey gelmedi aklıma malesef kurtulman zor benimki şimdiden ayrı eve çıkıcaz dediğimde vermem torunumu diyor büyüyünce napıcaz bilmiyorum

Eşiniz de sizinle aynı fikirdeyse en güzeli uzak olmak taşınma imkanınız varsa taşının kafanız da rahat etsin yoksa taşınma imkanınız tek yapacağınız şey bir olayda sonra küsmek onların böylece sizden uzak kalmasını sağlamak.
Kussek bile küçücük cocuga kusmezler hem budefa surekli annen şöyle boyle diyecekler bundan eminim

Bencede taşının çünki konussan olmuyo sussan olmuyo. Kp le konussanız o onu durduramazmı. Birde eşinizin size yükseldigini söylediniz neden böyle yapıyor
Ne bileyim hasta piskobat onlarin yetistirdigini gördük işte herseye susup haksızlığa karsi gelmeyip tum sinirini bizden çıkaran korkak insan işte

samire merakla sana ne zaman bir deli cesareti gelecek diye bekliyorum..
ölmez sağ kalırsam boşandığın gün kalkıp iki göbek atıcam ahdım olsun...

Samira sana iki pardon üç tavsiyem olacak.
1. İşe gir
2. Eşinle konuş. Çocuğumuzun çok başarılı olmasını istiyorum de ve kreşe gönder çocuğu
3.Biraz uyanık açıkgöz ol. Çıkın dolaşın oyunlar oynayın.

Back
X