• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv yeter artik

Şu durumda kime nasıl davranacagını şaşırdın tabi. Cocukta şaşırdı kim tmm dese ona gidiyo. Kreşe verseniz. Küçükmü bebeginiz. Siz çalışıyomusunuz

Ya Samira kusura bakma ama çok yumuşak huylusun. Azıcık sert çıksan bunlar başına gelmeyecek. Birde evi çocuk için cazip bir yer haline getir. Sen gerginsen bebis bundan hoşlanmaz

Iste o cocugunu birakip kacan anneler boyle meydana getiriliyor kv tarafindan :KK70: kendi cocugundan sogutuyorlar insani. Allah sabir versin canim. Cocuk kac yasinda 3 yasindan sonra krese verme sansin yok mu en azindan okuldayken babaanneden biraz uzak olur

Şu durumda kime nasıl davranacagını şaşırdın tabi. Cocukta şaşırdı kim tmm dese ona gidiyo. Kreşe verseniz. Küçükmü bebeginiz. Siz çalışıyomusunuz
Ben calismiyorum kres icinde küçük aynen heryerden daral geliyor bide kendi annem babamin derdiyle ugrasiyom

Tamam guldurdun beni ilk firsati bulunca birakacam insallah

hah gül şöyle..
elindeki malzeme belli takmamayı öğrenmen lazım..
kaç yaşındaki kadını sen mi değiştireceksin..
daha kocanı bile değiştiremedin oradan tecrüben var değişmeyecekler yani..

ee sende yok anam boşanacak yok kardeşim bilmem nereyi kazanacak o zaman şöyle yapıcam böyle yapıcam ..
fırsatın oluşmasını başka insanların hayatlarına bağladığın sürece o fırsat hiçbir zaman eline geçmeyecek..
kendi fırsatını yaratmaya niyetin yoksada kafana takmamayı öğreneceksin ..
yazık değil mi sanada sürekli mutsuz sürekli huzursuz..

Iste o cocugunu birakip kacan anneler boyle meydana getiriliyor kv tarafindan :KK70: kendi cocugundan sogutuyorlar insani. Allah sabir versin canim. Cocuk kac yasinda 3 yasindan sonra krese verme sansin yok mu en azindan okuldayken babaanneden biraz uzak olur
Evet şimdi anlıyorum onlari ama ben kizim icin canimi veririm anneligi yapamiyorum kaldiramiyorum hic birseyi ben yalnızlığı seven hic evlenmek istemeyen istedigim gibi para kazanip ozgurce yasamak ama bunların birtanesi bile yok ruhumun istekleri ayri bedeninim yaşadıkları onun icin kaldiramiyorum hicbirseyi

hah gül şöyle..
elindeki malzeme belli takmamayı öğrenmen lazım..
kaç yaşındaki kadını sen mi değiştireceksin..
daha kocanı bile değiştiremedin oradan tecrüben var değişmeyecekler yani..

ee sende yok anam boşanacak yok kardeşim bilmem nereyi kazanacak o zaman şöyle yapıcam böyle yapıcam ..
fırsatın oluşmasını başka insanların hayatlarına bağladığın sürece o fırsat hiçbir zaman eline geçmeyecek..
kendi fırsatını yaratmaya niyetin yoksada kafana takmamayı öğreneceksin ..
yazık değil mi sanada sürekli mutsuz sürekli huzursuz..
Doğru ben böyle geldim böyle gidecem herhalde hergun icim kan ağlayarak

Evet şimdi anlıyorum onlari ama ben kizim icin canimi veririm anneligi yapamiyorum kaldiramiyorum hic birseyi ben yalnızlığı seven hic evlenmek istemeyen istedigim gibi para kazanip ozgurce yasamak ama bunların birtanesi bile yok ruhumun istekleri ayri bedeninim yaşadıkları onun icin kaldiramiyorum hicbirseyi
Ne kadar guzel soylemissin aynı beni tarif etmişsin bedenle ruhun yaşadıkları

Hakkatten cok sinir bozucu.soyledigin laftan da anlamiyor.bide kiskaniyonuz mu diyo kendi cocugumu niye kiskancaksam.
heralde en iyisi umursamamak gormezden gelmek belki yapmaz ozmn.size giciklik olsun diyteyapiyosa.

samire senin acilen iş bulman lazım. çalış para kazan. kızına kv baksın işe yarar en azından. sen de biraz kendine güvenin gelince çekmezsin bunları

Biliyorum belki konularim hepsi ayni diyeceksiniz ama yine buraya yazmak bana iyi geliyor konu kizim ve babaannesi artik bıktırdı beni insan bu kadar inat sirf geliniyle zitlasmak icin torununu kullanir mi artik kaldiramiyorum hic birseyi kv kizimi acaip seviyor eee bunda ne var diyeceksiniz ama öyle değil mesela esimede oyle yapmış evlendikten sonra bile meyvesini soyup eline verirdi uzerine elbisesini herseyini annesi yapardı ve bunu kizimada yapmaya çalışıyor kizim merdivenlerden cikacak ya yurusun ciksin kendisi diye kendisine ozguveni olsun diye kizima yaptiriyorum çoğu şeyi ama kv bunu yalnış anlıyor o surekli sirtinda taşıyor otursun surda koltukta diyorum el kucagima otur diyor yada küçükken kizim yatirirdim oynasin diye küçücük cocuk yatarmi öyle diye hemen kucagina alirdi herdedigini yapiyorlar kizimin artik kizimda bunu aglatarak yaptiriyor herseyi gece gündüz ağlıyor aksam yatinca ağlıyor sabah kalkınca sinirlerim iyice yiprandi ya evin onunde bahce var arada oraya iniyorum kv gelir surekli kizimla birseyler alir abur cubur ben yok deme dedikce birsey olmaz yesin birsey olmaz der benim hic sözüm geçmiyor bu ailede gecende ağlıyor diye cocugumu düğüne goturecekti bide sariliyor vermem diye benden çektim kucagindan aldim pencereden kizimi görüyor mesela gel kizim bizim buraya diyor ben uyutacam deyince deden alsin mi seni ben uyuturum burda diyor kizimda hic durmuyor babaanne diye ağlıyor kv kendini birsey sanıyor bak benim icin ağlıyor beni özlemiş anne sen çık diyorum evine diye yok şimdi kizim ağlar diye cikmiyor eee yine aglayacak diyorum çocuk ağlıyor diye onun her dedigini herseyini yapacağız Allah askina yapamiyorum artik ne annelik yapamiyorum ne sevine biliyorum belki cok kizacaksiniz ama o kadar pisman oluyorum ki bazen cocuk yapmasaydim diyorum surekli herseye aglayan bir cocuk herseye bagiran bir koca herseye karışan bir kv psikolojisi bozuk ben o kadar kendindem igreniyorum ki ben nasil anneyim herkes annelik duygusunu tatmak icin senelerce ugrasiyorlar ama ben annelik duygusunu yada zevkini cikarip kizimla şunu yapiyim bunu yapiyim demiyorum o agladikca bende ağlıyorum sinirleniyorum yapamıyorum ben bu anneligi
Kızımın babasıyla aynı sorunları yaşamıştım.
Gündüz Hayır dediğim bir konuda akşam babası gelince ona söylerdi o da yapardı.Kızım daha bir yaşında babasını nasıl kullanacağını öğrenmiş zamanla da bana saygısı kalmamış beni dinlemez olmuş her şeyi ağlayarak istemeye başlamıştı. Kızımın özgüveni gelsin diye ona sorumluluk verirdim babası "Oy oy benim kızıma yapma annesi o saha bebek bebek" derdi ayaklarını öper sırtında taşırdı. Peki ben ne yaptım pılısını pırtısını topladım bir gün babasının işyerine bıraktım dedim ki "artık beni dinlemiyor seni istiyor al kızına bak" dedim eve geldim ardımdan kızı eve getirdi.Düzeldimi peki?
Tabisi de Hayır peki sonuç?
Kızımı aldım babamın evine gittim tek celsede boşandım.Şimdi kızım Maşallah karakterli özgüvenli ahlaklı çalışkan bşr üniversite öğrencisi.Bana ne oldu?
Boşandıktan 10 yıl sonra tekrar evlendim ;)

Gündüz Hayır dediğim bir konuda akşam babası gelince ona söylerdi o da yapardı.Kızım daha bir yaşında babasını nasıl kullanacağını öğrenmiş zamanla da bana saygısı kalmamış beni dinlemez olmuş her şeyi ağlayarak istemeye başlamıştı. Kızımın özgüveni gelsin diye ona sorumluluk verirdim babası "Oy oy benim kızıma yapma annesi o saha bebek bebek" derdi ayaklarını öper sırtında taşırdı. Peki ben ne yaptım pılısını pırtısını topladım bir gün babasının işyerine bıraktım dedim ki "artık beni dinlemiyor seni istiyor al kızına bak" dedim eve geldim ardımdan kızı eve getirdi.Düzeldimi peki?
Kızımı aldım babamın evine gittim tek celsede boşandım.Şimdi kızım Maşallah karakterli özgüvenli ahlaklı çalışkan bşr üniversite öğrencisi.Bana ne oldu?
Boşandıktan 10 yıl sonra tekrar evlendim :KK66:
Anlatisina ve cesaretine bayildimmm.. Bazen gercekten bosanmak cesaret ister

Hakkatten cok sinir bozucu.soyledigin laftan da anlamiyor.bide kiskaniyonuz mu diyo kendi cocugumu niye kiskancaksam.
heralde en iyisi umursamamak gormezden gelmek belki yapmaz ozmn.size giciklik olsun diyteyapiyosa.
Ben hic umursamiyacam ama budefa kizimi düşünüyorum onu ozguvenli kendi isteklerini kendisi yapan sabirli sinirsiz bir şekilde yetiştirmek istiyorum ama kv yanina giderse kizim bunların hic birisini yapamıyorum birgün birseyler ogretiyorsam ikinci gun kv herşeyi bozuyor

Boşandıktan 10 yıl sonra tekrar evlendim :KK66:
Iyi masallah size cok sevindim kiziniz adına

samire senin acilen iş bulman lazım. çalış para kazan. kızına kv baksın işe yarar en azından. sen de biraz kendine güvenin gelince çekmezsin bunları
Ben kizimi onların yaninda bir saat durmasini bile istemiyorum tüm gun durarsa bu defa tumden kizimi kaybederim

Valla arkadaşım benim yasadiklarima çok benziyor yasadigin şeyler.. bende altlı ustluyum çok zor gercekten..dinlemezler açık açık söylesen bile bi bakmışsın ertesi gün aynı şeyler..kızım dort buçuk yaşında şuan ve elimde inatçı, uyumsuz, her dediği anında o saniye olsun isteyen, ota boka ağlayan bir çocuk var.. iki kapılı buyutmek çok güç ve iyi bisey değil..
Belki ise yaramaz ama deneyebilirsin..kızını onlar istediğinde değil de sen götür.. mesela çok sıkıldı evde anne bi parka gotursen benim işim varda, anne kıza bakiversene evi supurcem, kıza bakiversene kuafore gideceğim de, boyle şeyler yap.. akşamları bırak eşinle çık..baktı gelin kayinvalideyi çocuk bakıcısı tutmus, bi daha çok karışıp istemez belki..belki yani..

Valla arkadaşım benim yasadiklarima çok benziyor yasadigin şeyler.. bende altlı ustluyum çok zor gercekten..dinlemezler açık açık söylesen bile bi bakmışsın ertesi gün aynı şeyler..kızım dort buçuk yaşında şuan ve elimde inatçı, uyumsuz, her dediği anında o saniye olsun isteyen, ota boka ağlayan bir çocuk var.. iki kapılı buyutmek çok güç ve iyi bisey değil..
Belki ise yaramaz ama deneyebilirsin..kızını onlar istediğinde değil de sen götür.. mesela çok sıkıldı evde anne bi parka gotursen benim işim varda, anne kıza bakiversene evi supurcem, kıza bakiversene kuafore gideceğim de, boyle şeyler yap.. akşamları bırak eşinle çık..baktı gelin kayinvalideyi çocuk bakıcısı tutmus, bi daha çok karışıp istemez belki..belki yani..
Ay en korktuğum şey işte kizim simdiden boyle az daha buyuse sinir krizleri gecirecek ve esimin buna tahammülün zerresi yok

Back
X