Kv yetti artıkkkk. 1 saattir aglıyorum!!!!

Kendi cocugu sanıyor

Tamam canım dediklerini dikkate alıcam çok doğru söylüyosun kavga çözüm değil . Guzellikle söylicem nası anlarsa anlasın orasini da kendisi bilir en basta o görümcemin anneni döviyim mi demesine son vericem

O çocuk zaten beni rezil eden babanne babanne diye kendini yırtıyor gitsin nası tutayım göndermesem tahmin edebiliyorm olacakları

Bebek var diye Ikinci plana mi attınız o çocuğu !

Lütfen dediklerime kirilmayin ancak isteseniz dediğinizi yaptirirsiniz bebeğinize.

Önce kv.nize bir daha bana söylemeden yavruma hiçbir şey söylemeyin , gerekli görürsem zaten gideceği dakika hazırlar sizinle gönderirim diyin.

Ve Ikinci bir uyarı daha yapın ; bir daha benimle , anne babasıyla ilgili sorularla yonlendirmeyin.

Seni dövdü mü " sorusuna evet diyorsa ve gerçekten vurmadiysaniz çocuğu yalana teşvik ediyor . Psikolojik bir baskı bu.

Otoritenizi kurmak zorundasınız çocuğunuz üzerinde, sabırla, şefkatle, oyunla.

Ben gideceğim diye bu kadar ağlayan ve üstüne yalan söyleyen yavrumu o gün göndermezdim.

Gerekirse saatlerce anlatmaya çalışır dikkatini başka yöne çekerdim.

Ve sabırla her gün anlatırdım .

Daha çok küçük , göndermeyin siz ve göz kontrolunuz olmadığı kalabalık bir ortama.

Oyyy kıyamam kuzum benim gibi biri daha bide ben böyle bi kv ile birlikte yaşıyorum evlatları annelerine bakmak istemiyor herşeyime kusur bulur laf sokardı eşimde yapmayın etmeyin derdi ama takan yok bide 2 görmce beni ırgat sanıyorlar tek cözümü var eşinle aran ii ve seni anlıyorsa onlara mesafe koy açma kapıyı zili boz duymadım de kv görümce gelince surat as hasta numarsı yap wallaha hayatta bu işlere girişmezdim ama nerdeyse evliliğim gidiyordu 1 senelik evliyim bide düşün

Seninle kotu olmayı gözleri alamıyor olabilir, senın alsın ozaman? Gözün alsın ve kotu ol.
Hazır kocanda konusmuyorken, kapansın kapı yuzlerıne. Niye yapmıyorsun bunu?

İkinci plana atmak filan yok öyle bisey olsa anlayacagm da bizim durumumuz cok farkli o an ben disari gitsem benimde pesimden ağlardı kızım. Bilemiyorum göndermemek o an aklıma hic gelmedi o çığlıklardan sonra Dedikleriniz doğru bu zamana kadar sustugm icn kızıyorm kendime. Evet vurmadığımz halde diyor vurdu diye. Yada kızdıysam da vurdu,dövdü diyor ilk is bunu durdurucam zaten

Kapıdan kovsa bacadan girerim diyen bi kv var artık yüzsüzlükte çağ atladılar evine gitmiyorum gene kurtulus yok çocukların bahanesiyle bizde..
Yok öyle bir dünya. Kapıyı açmazsanız hiçkimse evinize giremez. Koçbaşıyla dalacak hali yok.

Seninle kotu olmayı gözleri alamıyor olabilir, senın alsın ozaman? Gözün alsın ve kotu ol.
Hazır kocanda konusmuyorken, kapansın kapı yuzlerıne. Niye yapmıyorsun bunu?
Hani o bi iyi yanları var ya,o iyi yanları beni durduruyor.halbuki ne kadar iki yüzlü olduklarını da biliyorum biraz daha üstüme gelseler kavgayi onlar cıkarsa bende icimi dökücem ama akıllanmıslar daha önce yasadik 5 ay kapidan girmedi kv o kadar rahattim ki. Simdi alttan alıyolar mesela ben sinirliysem,sonra caktirmadan alttan alttan alıyolar intikamını zaten en büyük huylari bu neyi sevmiyosan onu yaparlar bişey desen 'e biz kötülüğüne mi yapıyoruz/diyoruz, e biz şakasınaa diyoruuzzz biz gerçeği biliyoruz ' oluyor olay .. bide yağlayıp ballıyolar sanki gercekten iyi niyetliymis gibi

Ben de koparacam ipleri,kocamla disari cikarken,evde bir isim olduğunda falan KVdeye birakiyorum,koparamiyorum.
Ya iste sorun burda ben bırakmıyorum ki çocuğumu . Mesela ben markete giderken çocukları götürsem soğukta cocuklarn ne isi var biz bakamadık mı diyor. Yada ne bileyim isim varken kızımı kendi gelip alıyor yanına beraber takılıyolar cocukta istiyor alıstırdı çocuğumu. Gibi işte bana kalsa kapilarini çalmam herseyimi kendm hallederim

İşte ben bırakıyorum,sorun orda. Kucakta inmiyor sipam birakmiyir ki işimi halledeyim. Alıyorum,götürüyorum KVdeye yapıyorum işlerimi. Kocamla bı kahve içmeye gidecez,ağlayacak rahat edemeyecez diye bırakıyorum kvdeye. Ne bilim ya varlıkları bir dert yokluklari ayrı dert.

Aynı durumlari yasadim valla canim bizim evlerde birdi o zamanlar o sorunlari yasadim hatta daha beterlerini ayni evin icinde görümcelerle yüz yüze bakmıyoduk. Simdi de bu sorunlar cıktı. Simdi yüz yüze bakmamak islerine gelmiyo iyi davranip laf sokuyolar yoksa evime de giremezler ya çatlar ölürler mazallah gelemezlerse. Valla demin geldi görümce açmadım kapıyı. Birazdan gene gelir bütün samimiyetsizliğiyle sorar geldimm de yatıyomuydunuuz diye..

Senin çocuğu çok fena alıştırıyorlar haberin olsun
Annen sana ne yaptı dövdü mü?
Dövdüyse gel bize söyle demiyorlarsa ben bir şey bilmiyorum
Biraz daha böyle sinirlenip sinirlenip onların dediğini yapmaya devam edersen 6 yaşına geldiğinde seni takmayan bir kızın olacak

Yalnız sende de suç var bin tane şey yaşadın kaynana görümceyle
Ne sen onları seviyorsun ne onlar seni
kocan illa görüşeceksin demiyor ama hala içiçe burun burunasın onlarla
Düğüne götüreceğiz dediklerinde derhal buyruk almış gibi hemen gönderiyorsun çocuğu
Bin tane öneri verildi mesafe koyman için burada

Aynen ya yardım etsinler etmeye de birazda çenelerini tutsalar benim kide torunu olsada aynı zamanda bana da yardımı dokunmuş oluyor ne kadar istemesem de. ama ben raziyim valla varsin isimi halledemiyim yeter ki ne bileyim tuhaf. kizimi getirdi uyumus kalmis kapiyi actim yuzume bakmadı odasına koydu bende hic konuşmadım naptınz filan demedim mutfağa gittim oda cıktı gitti valla küssünler uzak dursunlar benim isime gelir

Bırak ya, iyi yanları olsa cocukları konusur onlarla. Evladına annenmı dovdu diye soran insan ne kadar iyi olabilir.
Kendi kafanın rahatlığı ıcın bence gorusme

O lafi benim yanımda dedi ya düsünün gerisini bide dövdüyse ben onu döverim dediğini duydum . ben desem ki babannen pis ooo kavgayi gör derler sen bizden mi soğutuyon çocuğuuu.kendilerine aslaaa laf söyletmezler. Kv zaten kendi cocuklarına bile aynısını yapıo kızımın yanında onlara kızıyo bide diyo susun benden cekinsin. hani bak benden herkes korkuyo, benim sözümü herkes dinliyo sende dinle kafasında. Kadın ileriye dönük oynuyo. Acilen bu duruma el atmam lazım. Ay arkadas bi ablam annem yok ki akıl danısıyım iyi ki bura var. Cidden bu durumu bende anlamadım tamam gelin kv görümceyiz de her dk görüsmek zorundamıyız yarın okula gitcekmis diye bugün 10 defa geliyor yiğenini sevmeye . Ya git dersine bak herkesin yiğeni var her dk yiğen sevmeye gitmiyo kimse.

Bırak ya, iyi yanları olsa cocukları konusur onlarla. Evladına annenmı dovdu diye soran insan ne kadar iyi olabilir.
Kendi kafanın rahatlığı ıcın bence gorusme
Aynen canım cok doğru. Esimle bile sürekli kavga halindeler adama da huzur verdikleri yok. Görüsmesem var ya dunyanın en huzurlu ınsanı ben olucam eminim.

Ya kvmiş görümceymiş bırak şunları.
Ben olsam konuşmazdım
Aglamanada degmez bes para etmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…