Gelirler hizmet etmem çok olaylar yaşadım hddinden fazla inatla tavrını değiştirme ben değiştirmedim değiştirmemde çünki çok aşağlayıp hor gördülerAynı durumlari yasadim valla canim bizim evlerde birdi o zamanlar o sorunlari yasadim hatta daha beterlerini ayni evin icinde görümcelerle yüz yüze bakmıyoduk. Simdi de bu sorunlar cıktı. Simdi yüz yüze bakmamak islerine gelmiyo iyi davranip laf sokuyolar yoksa evime de giremezler ya çatlar ölürler mazallah gelemezlerse. Valla demin geldi görümce açmadım kapıyı. Birazdan gene gelir bütün samimiyetsizliğiyle sorar geldimm de yatıyomuydunuuz diye..
Çocukları görmeleri için illa size gelmelerine gerek yok.Kapıdan kovsa bacadan girerim diyen bi kv var artık yüzsüzlükte çağ atladılar evine gitmiyorum gene kurtulus yok çocukların bahanesiyle bizde..
Aynen haklısınızBenim eşim annesine kusecek kadar haklı bir sebebi varsa; anneden bahsediyoruz Bende ilişkimi bitirirdim.. Siz niye bu kadar isracisiniz?
Çocugunu nıye gonderıosun kı?Kızlar hungür hüngür aglıyorum 1 saattir sinirimden. Baştan anlatıyım ,
Saat 11 gibi kv geldi oğlumu yıkadık. Hiçbişey yoktu gayet güzel sohbet fln. Neyse düğüne gidiceklermiş kızıma dedi senide annen giydirsin süslesin gidelim babanda orda zaten.' (2 bucuk yaşında ) sevindi hemen simdi gidelim diye tutturdu. Yok hazırlan bizde evi süpürelim gelip alıcaz filan dedi o uyuz görümcemle ikisi. Eve kaçtılar çocuk peşlerine takılmasın diye. Bunlar gitti kızım başladı ağlamaya ama öyle böyle değil nefesi kesiliyor 1 saniye dinlenip tekrar kıyametler koparcasına çığlık atarak aglıyor. Sadece tutamadım kendimi bağırdım bekle kardeşini emzirip göndericem diye yüksek sesle. Ağlamaktan içi geçti tam uykuya dalarken kv geldi kapıdan girer girmez sen dövdün mü bu çocuğu, kolu filan kıpkırmızı, kızıma dövdümü seni dedi her zamanki gibi kızımda ' evet 'dedi ve beynimden vuran laf 'ağlama babannem o kurban olsun sana"
Şartellerim yandı resmen.
Ne dövmesi ya çocuğu bırakıp kaçtınız ağlatan sizsiniz zaten ben neyi dövmüşüm dedim gözlerini pörtletti suratıma.gittim içerden giysilerini getirp önüne attım giydirdi götürdü. Kolu cizilmiş kızımın onu bile ben yapmısım gibi imâ etti. Daha bide hâla evdeki düzenime karışıyor Yatak örtüsünü yıkadım hani örtü nerde niye oraya koydun vs diyo suratıma psikolojim bozukmuş gibi bakıyo evi inceliyo ya Allahım çıldırıcam bu kadın bana Allahtan bela mı geldi!!!!
Bunu yapıp yapıp bide 1 saat sonra hiçbişey yokmuş gibi davraniyo benide kendine alet ediyo artık nefret ediyorum ıftiracı kadın dayanamadım eşime bağırdım ağladım senin iftiracı annenle yapamıyorum artık dedim bunun icin aglamana deymez konuşucam dedi de nerde ne konuşcak kendisi bile küs onlarla. 100 kere yanımda bağırdı konuştu anlamıyolar ki konuşsun. Benle tamamen kötü olmayi gözleri yemiyo zaten oğullariyla küsler benlede kötü olunca kapidan giremezler bu yüzden bi yandan da iyi davranmaya çalışıyolar o görümceden kv den şuan nefret ediyorum şuan burda olsalar laflari ağızlarına tıkayabilirim ama 1 saat sonra geldiklerinde canım cicim yapıyolar bende eskisi gibi oluyorum hemen. Zaten alısmıslar ağzımı açamama surat asmayi bile beceremiyorum aptal mıyım ben yaaa !!!
Taşın diyceksiniz taşınıcaz kızlar ama şuan imkanı yok maddi olarakta zor durumdayız eşim sabret herşey yavaş yavaş olucak diyor ama sabredemiyorum artık yoruldum kavga etmeden anlamıyolar ama kavgaya fırsatta vermiyolar çok doldum yazmak istedim okadar dolmuşum ki hayatımda hic sesli aglamamıştım gerçekten saçımı başımı yoldum
Hepimizin sabrı taştığı oluyor ama kimse burada evladından başkasının çocuğuymuş gibi bahsedip kötülemiyor. Evet burada çocuklarının sorunlarını yazan insanlar var ama tutupta "bu çocuk zaten sorunlu" "o çocuk beni rezil eden" demiyor. Çocuk kendisi babaanneyi seviyor olabilir ama sizde iki aile arasında denge kurmayı öğrenememişsiniz kusura bakmayın.Sinirle yazılmıs cümleler hic mi sabrınız tastığı olmuo uzaktan davulun sesi hos gelir ama bi yerden sonra insanın sabrı kalmıyo demekki bizim yengelerimiz ablalarımız anne değil yeri geliyo demedikleri kalmıyor sinirlenince . her turlu benim canım sonucta.
TamamBunca seyin yaninda en cok sasirdigim nedir soyleyeyim. 2,5 yasindaki cocuk dugunden ne anliyor ki? Boyle ortamlara gonderiyorsunuz ya el kadar bebeleri,o pisligin ,o gurultunun ,o avam muziklerin icine. Sonra ay bu cocuk niye boyle oldu,neden diye dusunup duruyorsunuz. O yastaki cocuk ne anliyor suslenmekten,dugune gitmekten? Tasinacagiz diyorsunuz ya,bari tasindiktan sonra duzgun yerlere tasinin,cocugunuzla gidecek duzgun yerler bulun,onun yasina gore davranin kendi yasiniza gore degil. Yazik gunah
Yoo ben bu tarz konusma orneklerıne cok denk geldım sız gelmemıs olablrsnz o sizn sorununuz yorum ıcın teşekkrlerHepimizin sabrı taştığı oluyor ama kimse burada evladından başkasının çocuğuymuş gibi bahsedip kötülemiyor. Evet burada çocuklarının sorunlarını yazan insanlar var ama tutupta "bu çocuk zaten sorunlu" "o çocuk beni rezil eden" demiyor. Çocuk kendisi babaanneyi seviyor olabilir ama sizde iki aile arasında denge kurmayı öğrenememişsiniz kusura bakmayın.
Valla sırf bu yuzden oglumun büyümesini iple cekiyorm bu sefer de onun bahanesiyle geliyolar. 5 aylık suan. Seneye zaten ikisini elele tutuşturup cıkarıcam kendm evıme gelıcem. Okadar vakit gecirmek istiyolarsa orda gecirsinler. Kucuk bebegim bunlara bahane oldu resmen dibimden ayrılmıyolarÇocukları görmeleri için illa size gelmelerine gerek yok.
Kızınız büyümüş zaten hergun 1 2 saat indirin aşağıya direk yukari çıkın. sizde kafanizi dinlemis olursunuz onlarda vakit geçirirler.
Sonra iner geri alırsınız kızınızı.
Aynen öyle, bugun gorumceye açmadım kapıyı 1 saat sonra tekrar geldi ogluma diyo aglıyoduun paşa sesini duyuyoduum sesin geliyodu diyip durdu . Anlıon yani bilerek acmadıgımı yuzsuz gibi daha geliyo. Bende hicbişey demedim konusmadım. daha bide düğünü anlatıyo arkadaşımı görmüste bilmem ne beni konusturmaya calısıyoKonu sahibi, yerinde olmak için can atanlar var buradaKocam ne mal olduklarını anlamış, küsmüş, ben de evime alıp eleştiri çekeceğim?? Ollldu
Bir önce laf sokmasını bahane et, yettiniz canıma de, açma kapını yahu? Seninki iyi niyet değil basbayağı saflık.
Çocuktan once evler birdi ben cıkıyodum bizim isler degisik yani ama suan çocuğum olmasa onlari hic bi sekılde evime sokmam çocuk olunca maalesef hic öyle olmuyoÇocuktan önce gelip gitmezler miydi ben bundan da korkuyorum ya kaynanamı sık sık görmek istemiyorum...
Himmm bizim evler ayrı arada birkaç sokak var ama yinede yakın geçende kaynanam birine çocuğu olursa gelip bakarım demiş ne alakaysa kızı ardarda doğsa ona gitse keşke...Çocuktan once evler birdi ben cıkıyodum bizim isler degisik yani ama suan çocuğum olmasa onlari hic bi sekılde evime sokmam çocuk olunca maalesef hic öyle olmuyo
Kızlar hungür hüngür aglıyorum 1 saattir sinirimden. Baştan anlatıyım ,
Saat 11 gibi kv geldi oğlumu yıkadık. Hiçbişey yoktu gayet güzel sohbet fln. Neyse düğüne gidiceklermiş kızıma dedi senide annen giydirsin süslesin gidelim babanda orda zaten.' (2 bucuk yaşında ) sevindi hemen simdi gidelim diye tutturdu. Yok hazırlan bizde evi süpürelim gelip alıcaz filan dedi o uyuz görümcemle ikisi. Eve kaçtılar çocuk peşlerine takılmasın diye. Bunlar gitti kızım başladı ağlamaya ama öyle böyle değil nefesi kesiliyor 1 saniye dinlenip tekrar kıyametler koparcasına çığlık atarak aglıyor. Sadece tutamadım kendimi bağırdım bekle kardeşini emzirip göndericem diye yüksek sesle. Ağlamaktan içi geçti tam uykuya dalarken kv geldi kapıdan girer girmez sen dövdün mü bu çocuğu, kolu filan kıpkırmızı, kızıma dövdümü seni dedi her zamanki gibi kızımda ' evet 'dedi ve beynimden vuran laf 'ağlama babannem o kurban olsun sana"
Şartellerim yandı resmen.
Ne dövmesi ya çocuğu bırakıp kaçtınız ağlatan sizsiniz zaten ben neyi dövmüşüm dedim gözlerini pörtletti suratıma.gittim içerden giysilerini getirp önüne attım giydirdi götürdü. Kolu cizilmiş kızımın onu bile ben yapmısım gibi imâ etti. Daha bide hâla evdeki düzenime karışıyor Yatak örtüsünü yıkadım hani örtü nerde niye oraya koydun vs diyo suratıma psikolojim bozukmuş gibi bakıyo evi inceliyo ya Allahım çıldırıcam bu kadın bana Allahtan bela mı geldi!!!!
Bunu yapıp yapıp bide 1 saat sonra hiçbişey yokmuş gibi davraniyo benide kendine alet ediyo artık nefret ediyorum ıftiracı kadın dayanamadım eşime bağırdım ağladım senin iftiracı annenle yapamıyorum artık dedim bunun icin aglamana deymez konuşucam dedi de nerde ne konuşcak kendisi bile küs onlarla. 100 kere yanımda bağırdı konuştu anlamıyolar ki konuşsun. Benle tamamen kötü olmayi gözleri yemiyo zaten oğullariyla küsler benlede kötü olunca kapidan giremezler bu yüzden bi yandan da iyi davranmaya çalışıyolar o görümceden kv den şuan nefret ediyorum şuan burda olsalar laflari ağızlarına tıkayabilirim ama 1 saat sonra geldiklerinde canım cicim yapıyolar bende eskisi gibi oluyorum hemen. Zaten alısmıslar ağzımı açamama surat asmayi bile beceremiyorum aptal mıyım ben yaaa !!!
Taşın diyceksiniz taşınıcaz kızlar ama şuan imkanı yok maddi olarakta zor durumdayız eşim sabret herşey yavaş yavaş olucak diyor ama sabredemiyorum artık yoruldum kavga etmeden anlamıyolar ama kavgaya fırsatta vermiyolar çok doldum yazmak istedim okadar dolmuşum ki hayatımda hic sesli aglamamıştım gerçekten saçımı başımı yoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?