Kv yetti artıkkkk. 1 saattir aglıyorum!!!!

Gelirler hizmet etmem çok olaylar yaşadım hddinden fazla inatla tavrını değiştirme ben değiştirmedim değiştirmemde çünki çok aşağlayıp hor gördüler

Benim eşim annesine kusecek kadar haklı bir sebebi varsa; anneden bahsediyoruz Bende ilişkimi bitirirdim.. Siz niye bu kadar isracisiniz?

Bunca seyin yaninda en cok sasirdigim nedir soyleyeyim. 2,5 yasindaki cocuk dugunden ne anliyor ki? Boyle ortamlara gonderiyorsunuz ya el kadar bebeleri,o pisligin ,o gurultunun ,o avam muziklerin icine. Sonra ay bu cocuk niye boyle oldu,neden diye dusunup duruyorsunuz. O yastaki cocuk ne anliyor suslenmekten,dugune gitmekten? Tasinacagiz diyorsunuz ya,bari tasindiktan sonra duzgun yerlere tasinin,cocugunuzla gidecek duzgun yerler bulun,onun yasina gore davranin kendi yasiniza gore degil. Yazik gunah

Eşiniz bile görüşmüyosa sizde mesafenizi koyun fırsattan istifade görüşmeyin bisüre olsun bitsin siz arada joker gbi kalmışssınız

Kapıdan kovsa bacadan girerim diyen bi kv var artık yüzsüzlükte çağ atladılar evine gitmiyorum gene kurtulus yok çocukların bahanesiyle bizde..
Çocukları görmeleri için illa size gelmelerine gerek yok.
Kızınız büyümüş zaten hergun 1 2 saat indirin aşağıya direk yukari çıkın. sizde kafanizi dinlemis olursunuz onlarda vakit geçirirler.
Sonra iner geri alırsınız kızınızı.

Çocugunu nıye gonderıosun kı?

Hepimizin sabrı taştığı oluyor ama kimse burada evladından başkasının çocuğuymuş gibi bahsedip kötülemiyor. Evet burada çocuklarının sorunlarını yazan insanlar var ama tutupta "bu çocuk zaten sorunlu" "o çocuk beni rezil eden" demiyor. Çocuk kendisi babaanneyi seviyor olabilir ama sizde iki aile arasında denge kurmayı öğrenememişsiniz kusura bakmayın.

Tamam

Yoo ben bu tarz konusma orneklerıne cok denk geldım sız gelmemıs olablrsnz o sizn sorununuz yorum ıcın teşekkrler

Konu sahibi, yerinde olmak için can atanlar var burada Kocam ne mal olduklarını anlamış, küsmüş, ben de evime alıp eleştiri çekeceğim?? Ollldu
Bir önce laf sokmasını bahane et, yettiniz canıma de, açma kapını yahu? Seninki iyi niyet değil basbayağı saflık.

Valla sırf bu yuzden oglumun büyümesini iple cekiyorm bu sefer de onun bahanesiyle geliyolar. 5 aylık suan. Seneye zaten ikisini elele tutuşturup cıkarıcam kendm evıme gelıcem. Okadar vakit gecirmek istiyolarsa orda gecirsinler. Kucuk bebegim bunlara bahane oldu resmen dibimden ayrılmıyolar

Okadar şeye rağmen çocuğu neden gonderdiniz ki. Eşiniz sizden yana boşverin sizde konuşmayın niye bukadar kendinizi hirpaliyosunuz

Çocuktan önce gelip gitmezler miydi ben bundan da korkuyorum ya kaynanamı sık sık görmek istemiyorum...

Aynen öyle, bugun gorumceye açmadım kapıyı 1 saat sonra tekrar geldi ogluma diyo aglıyoduun paşa sesini duyuyoduum sesin geliyodu diyip durdu . Anlıon yani bilerek acmadıgımı yuzsuz gibi daha geliyo. Bende hicbişey demedim konusmadım. daha bide düğünü anlatıyo arkadaşımı görmüste bilmem ne beni konusturmaya calısıyo

Çocuktan önce gelip gitmezler miydi ben bundan da korkuyorum ya kaynanamı sık sık görmek istemiyorum...
Çocuktan once evler birdi ben cıkıyodum bizim isler degisik yani ama suan çocuğum olmasa onlari hic bi sekılde evime sokmam çocuk olunca maalesef hic öyle olmuyo

Çocuktan once evler birdi ben cıkıyodum bizim isler degisik yani ama suan çocuğum olmasa onlari hic bi sekılde evime sokmam çocuk olunca maalesef hic öyle olmuyo
Himmm bizim evler ayrı arada birkaç sokak var ama yinede yakın geçende kaynanam birine çocuğu olursa gelip bakarım demiş ne alakaysa kızı ardarda doğsa ona gitse keşke...

Allah ayrdımcın olsun bacım. Eşine de fazla yüklenme bak en azından senden yanaymış.

Almasan olmuyor mu bunları eve? Sokma eve gelmesinler..

Çocuk benim döverim de severim de diyebilirsin bu ne hadsizlik nasıl hesap sorar sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…