Kv yetti artıkkkk. 1 saattir aglıyorum!!!!

Sen kayınvalidene ağzının payını ver sustur seni ilgilendirmez benim çocuğum karışma de.Yuz verme yuz verdikçe herşeye daha çok karışıyorlar ben de ayni durumdayim yüz verdikçe herseyime karışıyo

Himmm bizim evler ayrı arada birkaç sokak var ama yinede yakın geçende kaynanam birine çocuğu olursa gelip bakarım demiş ne alakaysa kızı ardarda doğsa ona gitse keşke...
Sen söyle canım ben kendim bakarim diye biz bastan mesafeyi koyamadik esim gelmeyin bile dedi ki öyle sözü dinlenmeyen bi insan degildr kapiyi acmiyorm düsün hic alinmiyolar bile ondan böyle oldu bizimkiler bide cok düskün uni okuyan görümcelerim ayrılırken yigenleri icin hüngür hüngür aglıyo amaan gelse gelse biraz büyüyene kadar gelirler

Allah ayrdımcın olsun bacım. Eşine de fazla yüklenme bak en azından senden yanaymış.

Almasan olmuyor mu bunları eve? Sokma eve gelmesinler..
Sağol canımm evet eşimide bunaltmak istemiyorm kendisi herseyi biliyoda ben fazla söyleyince bi yerden sonra batiyo normall olarak bende hic susmuyorm bazen çünkü

Anlamıyolar hic bi sekilde ya bugun sabah 10 bucukta geldi görümce. Hayr belki yatıorm o gun uyumak istedm bide oturma odasında yatıyoruz yatak dösek. 11de otobüse bincekmis de yeğenini görmeden gidemiyomus. Dun aksam gördü zaten. Her hafta sonu burda. Cocuk gibiler ya bizden ayri bi hayatlari yok resmen. Dalga gecer gibi yatiyo muydun diyo. Kapiyi hafif araladım kızım cıktı aradan öptü gitti sokmadm eve de.

Ne yaptın kapıyı açmadın mı?

Ne yaptın kapıyı açmadın mı?
Yok canım annem geldi bugün zaten öyle oturduk kv de dun küs gibiydi bugün bişey belli etmedi normal oturdu bizle . Sabah görümceye acmadım oda iyice sinirimi bozuyo

Bana da sürekli ağlayan çocuklar değişik geliyor. Ben hiç yaşamadım. Anlattım bitti.

Her insan bir mi her çocuk bir olsun?
Aynı anne babadan, aynı karından doğan çocuklar o kadar farklı oluyor ki şaşarsınız. İkizler bile çok farklıdır..

Benim tek çocuğum var ama asla ikinci için net bir şey diyemem. Her çocuk başka bir karakter, başka bir deneyim..

Eşin destekçinse gerek yok bu kadar uzulmene bence. Bide esin anneme nasil iftiraci dersin vs dese o zaman bide onla ugrascaktin.

Densizlik yapmasının ardından çocuğu neden yolladınız düğüne? Çünkü ağlamasından bunalmıştınız ve o an gitmesi sizin de işinize geldi. Sizi eleştirmek ya da kınamak için söylemiyorum iki küçük bebeğe bakmak kolay değil elbette. Ancak ben sizin aptallık bende yumuşak oluyorum söyleminize inanmıyorum. Zararları olduğu kadar faydaları da oluyor değil mi? Çocuk bakımı ve yardım konusunda.

Ben de aile apartmanındayım. Aşırı hareketli, bir dönem uzman desteği almış bir oğlum var. Oğlum okula başlamadan önce insani bazı ihtiyaçlarımı karşılayabilmek adına oğlumu ara sıra görümceme veya kayınvalideme bırakırdım. En fazla iki saat. Bir müddet sonra sizin yaşadığınıza benzer söylemler oldu bana karşı. Bir gün bu cümleyi de kullandı. "annen kızdı mı sana kurban olsun sana" sakince ayağa kalktım. "bundan sonra ölüm dışında oğluma bakmayacak, herhangi bir konuda yardım etmeyeceksiniz bir daha da oğlumun yanında annen sana kurban olsun ve benzeri cümleler kullanırsanız, oğlum yanınıza da gelmeyecek" dedim ve çıktım evden.

Dediğimin arkasında da durdum. 40 derece ateşle yatarken bile destek istemedim. Bir daha böyle bir cümle yahut müdahale görmedim. Inanılmaz maddi sıkıntı çekip oğlumu okula gönderiyorum. Çünkü kimseden destek almak istemiyorum. Şu anda oğlumun bakımı ya da anneliğimle ilgili tek kelam edemiyorlar. İnsanların duracağı yer, sizin çizdiğiniz sınırdır. Aman kırılır, aman laftan anlamaz demeyin. Sınırınızı belirleyin ve hiçbir şart altında geri adım atmayın.

Kesinlikle buna katılıyorum. Fakat anasınıfı öğretmeni olduğum dönemde de bana hiç ağlayan çocuk denk gelmedi. Hep konustum çocuklarla. Ortaligi yikmadilar hic. Cok şükür. Ama 3. Bir çocuğum olursa Milana22 şahittir kınamadım. Ne olacağını bilemem.

Oglunun kus oldugu kadinla sen niye samimisin ki. Bir daha geldiklerinde bu kapi duvar artis size de carp suratlarina kapiyi. Onlar dusunsun.

Yalnız değilsin

Konus sahibine gelirsek de, mesafe candır arkadaşım. Koy mesafeni bu kadar içli dışlı olma.

naptigini merak ettim yogi:) gene gelmişler sanırım. annen geldi diye niye kaynanani cagiriyosun kikendi mi gördü geldi

naptigini merak ettim yogi:) gene gelmişler sanırım. annen geldi diye niye kaynanani cagiriyosun kikendi mi gördü geldi
Evet canım kendi kapida görmüş geldi oturdu biraz cay icti gitti . Biz yemek yedik cagirmadım sonra kendi gene geldi neye geliosa bi 10 dk daha durdu sinir oldum gerci annemle muhabbet ettiler baya Sonra da annem giderken uğramış ona , kv ip vermis görümcemin ceyizine bişiy ördürmek için. Bide süt kendi yaptigi tereyagı filan vermis annem almıyomustu zorla vermis öyle iste dün küs gibiydi annemi görünce baristi herhal

yogi yaaa elalem demeyecek mi gelinin annesi gelmiş seni eve almadilar mi cik cik cik diye
kendini iyi göstermek için yapmıştır. bundan sonra bi gün önceden arayip haber ver annem gelecek çaya da sana cikicaz musaitsen diye annen var diye gelemesin çiz sınırını.

senin kaynanan çok uyanık senin daha uyanık olman şart

Bana dese zaten derim ona buna diyor yanında olsam derim bakamayacağım çocuğu yapmam diye zaten eşimin iş değişimini bekliyorum çocuk için.

Aynennn öylee ya varya zaten kaynanamın surati yetiyo gözleri öyle bi bakiyo kii insana kelimelere sığmaz cok uyanik nerde napacıgını da cok iyi bilir herseyii ufacık seyi bile düsünür önceden dedigin gibi benim daha uyanık olmam lazım:)))

sen burda taktik al bence benim kaynanam da çok uyaniktir. ama ben ağzı eğriyi ensesinden tanırım bana sokmedigi için çok mutsuz sen de en az üç dört yıllık gelinsindir. artık adımını atarken ona göre at.

mesela görümce okula gidecekse. bı gün önce aksam yukarı cikacaksin. yarın hala gidiyomus veda etmeye geldik yarın bilmem nereye gidicektik görüşemeyiz deyip ayağını keseceksin :) mesela annene git

ne diyebilirler ki tam onların yaptığı gibi bakınca hiç kötü bi niyet garez yok bunda

Islerinizi kendiniz halledin mesela oglunuzu kendiniz yıkayın daha az yardim.alin ki hakları cok olmasın her sey sizde bitiyor kendinize ceki düzen verin bu hadsizligi yapmalari için onlara bu izni vermissiniz.

2.5 yaşında çocuk doğru düzgün anlatırsanız anlar ama her şeyi. Ne gerek vardı o kadar kıyamete? Önünde oturup gözlerine bakarak anlatmanız yeterli bu yaş çocuklar için.
Goz hizasına inip konuşunca her sey halloluyodu di mi sonuçta 2.5 yasinda çok mantiklikac cocuk büyüttunuz valla oyle hemen susup aaa tamam.anladim.annecim haklısın diyorlarsa tebrik ediyorum sizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…