KV yuzunden bebegimle bosaniyorum...

SiZi dinliyorum soru birden baslayalim sorun ne sorunuz varsa buyrun

O bana tesekkur etti o bayan sizin gibi kinci birisi degildi unutmayin herkesi kendiniz gibi sanmayiniz !

kin öç alma isteğidir ve uzun süre içte tutulur
benim bir internet sitesinde kin tutacak bunları hesap edecek kadar vaktim yok
o kadar işsiz değilim

beni geçelim de hanımlar şu linç eğilimini bir durduralarım da gerçekleri anlatsın bakalım neymiş
biz susalım sen anlat tamam mı
sonra gerçek durumun için yardımcı olalım
daha ne diyeyim yani

Caniim uskudarda sabah oldu anlattim ben onlari hadi diger sayfalari oku anlarsin :))

Caniim uskudarda sabah oldu anlattim ben onlari hadi diger sayfalari oku anlarsin :))

bazı insanlara iyilik de yaramıyor cidden.
vazgeçtim ya. edin bunu linç valla hak ediyormuş bazısı, şu an çok iyi anladım.

sen sayfalarca yalan düzüyorsun ona rağmen diyorum ki duralım bir de anlat
gerçek durumuna yardımcı olamıyoruz diye üzülüyorum burada yardımcı olayım diyorum
sen benimle alay ediyorsun!

edit: tüm sayfaları da okudum.

[QUOyine lsunn, post: 39656154, member: 661042"]Ogretmenim ben bir lisede matematik ogretmeniyim canim birde ozel kurs veriyorum maasim bu kadari buluyor cnmm yaa[/QUOTE]
Bak yine doğru değil. Yeni atanan bir öğretmen bile hiç ekders almadığını düşünsek 2200 küsür alıyo. Siz de yeni değilsinizdir. Ee iki yüz liraya mı kurs veriyorsun hemde matematik.

Koni ne oldu ki? Nereye vardi simdi?

[QUOyine lsunn, post: 39656154, member: 661042"]Ogretmenim ben bir lisede matematik ogretmeniyim canim birde ozel kurs veriyorum maasim bu kadari buluyor cnmm yaa
Bak yine doğru değil. Yeni atanan bir öğretmen bile hiç ekders almadığını düşünsek 2200 küsür alıyo. Siz de yeni değilsinizdir. Ee iki yüz liraya mı kurs veriyorsun hemde matematik.[/QUOTE]

inan aynısını ben de düşünmüştüm ama kendi kendime boşver deyip yazmamıştım :)

Benim mantık sınırlarımı çok zorladı kusura bakmayın Bir 7 aylık hamile bayan böyle bir olaydan sonra baba evini değil hastaneye gidip bebeğinin sağlık durumunu düşünür .

Mantıklı açıklaması olmayan insan tabi ki kaçar böyle ya da kovar milleti. Madem gerçeksin anlatsana ya tövbe Rabbim.

Bak yine doğru değil. Yeni atanan bir öğretmen bile hiç ekders almadığını düşünsek 2200 küsür alıyo. Siz de yeni değilsinizdir. Ee iki yüz liraya mı kurs veriyorsun hemde matematik.

inan aynısını ben de düşünmüştüm ama kendi kendime boşver deyip yazmamıştım :)[/QUOTE]

Şu an kendisinin tahminime göre 2300 lira falan alması lazım ayrıca kendisi branş öğretmeni olduğu içinde yaklaşık olarak 150 lira ek ders ücreti alıyor. 2450 falan yapar. Demek ki 50 tl ye ders veriyor.

Mantıklı açıklaması olmayan insan tabi ki kaçar böyle ya da kovar milleti işte. Madem gerçeksin anlatsana ya tövbe Rabbim.
Öğlen 1 saatten fazla sitedeydi gerçek olsa o zaman yapardı açıklamasını. Akşam geldi baktı hala banlanmamış şansını denedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…