- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi pembeolsunn
-
SiZi dinliyorum soru birden baslayalim sorun ne sorunuz varsa buyrun
O bana tesekkur etti o bayan sizin gibi kinci birisi degildi unutmayin herkesi kendiniz gibi sanmayiniz !
Yorumunuz icin tesekkurler ayrica beni bir kez daha uzdugunuz icinde ...çünkü o ilerleyen sayfalara bakmadı. . sadece sinin mesajını okumuş ilk.
Lutfen azcik gururunuz varsa istenmediginiz ywrde durmayin sahsen ben durmam lutfen rica ediyorum yorum yazmayin
Caniim uskudarda sabah oldu anlattim ben onlari hadi diger sayfalari oku anlarsin :))ki öç alma isteğidir ve uzun süre içte tutulur
benim bir internet sitesinde kin tutacak bunları hesap edecek kadar vaktim yok
o kadar işsiz değilim
beni geçelim de hanımlar şu linç eğilimini bir durduralarım da gerçekleri anlatsın bakalım neymiş
biz susalım sen anlat tamam mı
sonra gerçek durumun için yardımcı olalım
daha ne diyeyim yani
Caniim uskudarda sabah oldu anlattim ben onlari hadi diger sayfalari oku anlarsin :))
Şaka mısın sen ya? Neyi anlattın soru sorduk bir cevap veremedinCaniim uskudarda sabah oldu anlattim ben onlari hadi diger sayfalari oku anlarsin :))
Koni ne oldu ki? Nereye vardi simdi?kin öç alma isteğidir ve uzun süre içte tutulur
benim bir internet sitesinde kin tutacak bunları hesap edecek kadar vaktim yok
o kadar işsiz değilim
beni geçelim de hanımlar şu linç eğilimini bir durduralarım da gerçekleri anlatsın bakalım neymiş
biz susalım sen anlat tamam mı
sonra gerçek durumun için yardımcı olalım
daha ne diyeyim yani
Bak yine doğru değil. Yeni atanan bir öğretmen bile hiç ekders almadığını düşünsek 2200 küsür alıyo. Siz de yeni değilsinizdir. Ee iki yüz liraya mı kurs veriyorsun hemde matematik.[/QUOTE][QUOyine lsunn, post: 39656154, member: 661042"]Ogretmenim ben bir lisede matematik ogretmeniyim canim birde ozel kurs veriyorum maasim bu kadari buluyor cnmm yaa
Arkadaslar konum fake degildir ben acili bir bayan olarak buraya yazdim bunlari kk nü uzun suredir takip ediyordum . Ben bu sitede insanlarin dertlerine yardim edildigini kadinlar arasinda bir dayanisma oldugunu saniyordum yazik yazik insanlar boyle dusunup beni uzuyorlar !! Hamile bir bayanim ustelik bebegim uzuntumden ve bu olaylardan duserse siz sorumlusuniz !! Lutfen soru sormayiniz ben burayi insan gibi insan sanmistim beni hayal kirikligina ugrattiniz !
Caniim uskudarda sabah oldu anlattim ben onlari hadi diger sayfalari oku anlarsin :))
Sanki okuduğu konulardan harmanlama yaparak konu açmış gibi.Ne oluyor ya? Konu ne olmus? Fake mi?
Bak yine doğru değil. Yeni atanan bir öğretmen bile hiç ekders almadığını düşünsek 2200 küsür alıyo. Siz de yeni değilsinizdir. Ee iki yüz liraya mı kurs veriyorsun hemde matematik.
Koni ne oldu ki? Nereye vardi simdi?
Öğlen 1 saatten fazla sitedeydi gerçek olsa o zaman yapardı açıklamasını. Akşam geldi baktı hala banlanmamış şansını denedi.Mantıklı açıklaması olmayan insan tabi ki kaçar böyle ya da kovar milleti işte. Madem gerçeksin anlatsana ya tövbe Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?