KV yuzunden bebegimle bosaniyorum...

burada bır alıcengızz oyunu var demedı demeyın bacılar...

Yaaa Arkadaslar Nice'de atip tutmus mu? Yalanmiymis yani? Hani tutarsizliklar vardi ama psikolojisi yerinde degil falan diye yaziliyordu, en son orda kalmistim... Aratmayin bana simdi sayfalari, biriniz insaniyet namina ne oldu bitti yazi versin...
en son esı ıtıraf etmıs yalvarıodu ve oda boşanmaya karar vermıstı

ulen o kadar yogun calısırken bile bu kadının yazdıklarına takılıp delı gıbı okumusumdur yorum yazmasam da..
zaten işimizin cogu bılgısayarda,,,gözlerım pörtlemiş kıpkırmızı bir de üstüne üzüldüm falan

çok mu ıyı nıyetlıyım ben yaww :/

biz nasıl milletiz ya bi aile kurmayı beceremiyoruz.bu erkek anneleri oğullarının genç güzel karılarını ne çok kıskanıyorlar ve ben ne iyi etmişim kv mi ailemden uzak tutmakla..

kiz bu konu fake mi yaaa bosu bosuna vakit caliyolar bide uzuldum du haaa....
ins fake dir yaa

bebegi senden nasil alacak ya, nedir bu korkakligin? hem suclu olan onlar, hem bi bebek anneye verilir, hem de bakacak durumun da varmis..

Senin insanliktan nasinibini almamis esin ve kv bana bes para etmez eski esim ve annesini hatirlatti simdi diyorumki iyikide cocugum olmadan ayrilma karari vermis ve bosanmisim ayrica davamida kazandim bosanacaksan eger hakkin neyse soke soke al o pisliklerden korkma cocugunu alamazlar gerekirse darp raporu al cnm hemde hic beklemeden sikayet et onlari ! yaziklar olsun diyorum cok uzuldum harbiden Ayrica seni tebrik etmek istiyorum kararliligindan dolayi

Okurken bir an başım döndü.. (gerçek anlamda yani)
Allah bildiği gibi yapsın bu tip insanları..
Ben de bu tarz şeyler yaşadım.
Şiddet gördüm, bebeğim kucağımda henüz 2 aylık bile değildi.
Kv desen önce üzülmüş ama
sonra oğlunun boynunda o da benim tırnak izlerimi görmüş de çok yanlış yapmışım..
Kp bebeğimin adına karar verdi
sevgili eşim ölsünler gebersinler cenazelerini kaldırmam dediği sevgili ailesinin isteğini kırmayıp
onların istediği isimleri koydu
(ağlayıp yalvarıp istemiyorum dememe rağmen nufus kağıdını çıkarıp getirdi)
En son konuşmada babası bile istemezken babaannesi kalkmış o çocuğu sana harcatmam alıcam elinden dedi.

Allah böyle insanlardan korusun, inşallah hayırlısıyla kurtulursun..

Şimdi bu konu sahte bariz bağırıyor ben sahteyim diye. Konu sahibi okuyorsan sorularım var cevap vermicen biliyorum ama sorucam.
Bu konuyu açınca eline ne gecti?
Ev hanimisin 2500 yetale gelirin var. Biri sana şuraya söyle konu ac diye maaş mı veriyor?
Bizim hakkımızı nasıl ödemeyi düşünüyorsun?
Bak konunu okuduk bu birr ,üzüldük bu ikiii,yorum yaptık bu üccc ah birde giden zamanımız var bu dörtttt. Eglendirdikte seni Buda bes eder. Sen o parayı bize yatir yattığın yerden alıyorsun..

Konu fake mi bilemiyorum ama sen kv yuzunden degil kocan yuzunden bosaniosun bosanda zaten.en pislik adamlar bile esleri hamileyken birak vurmayi 9 ay boyunca kirmamaya dikkat ediolar bence..ki sen sacimdan surukledi diosun karnin burnunda bunu yapacak kadar merhametsiz bi adamda bosan gitsin.cocugunuda alamaz zaten sut cocugu nereye aliyo

En doğru kararı vermişsin canım ayrıca rezil felan olmadın o insan kılığına girmeye çalışan eşinin rezilliğii eltinle ablalari öylece seyrettimi yani Allah kvde bildiği gibi yapsın

Belli bi yaşa kadar zaten mecburen annede kalıyor bebek. Ha o yaşı geçtikten sonra yine dava açarsa geliriniz olduğu surece sizde kalır bebeginiz. Üstünden çok geçmediyse hemen darp raporu alın nafaka bile alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…