KV yuzunden bebegimle bosaniyorum...

Kimse sizi kızınızdan ayıramaz ilk işiniz darp raporu almaktı bunu yaptınız mı ?

Yazık gerçekten bunlar nasıl insanlar ya madem böyle yapacaktın ne diye evlendin be adam ! Bi de başka biriyle mi evlendirmek istiyomuş oğlunu bırak ne halleri varsa görsünler elbet çekecekler bu yaptıklarını

Canım benim bebeği senden alamazlar ..
Maddi manevi o karaktersizlere muhtaç değilsin ..
Darp raporu almalısın, şahitte gösterebilirsen maddi manevi tazminat talep edebilirsin diye biliyorum
Sen tabi dişli bir avukat bul ve danış ..
Allah yardımcın olsun ..

Konu sahibi kayıplarda arkadaşlar konusu sahte olabilir dün bir kaç açığını yakaladık.
Başka konulara yaptığı yorumları bi okuyun

Gerçek olup olmadığından emin olamayınca ne yorum yazacağımı da şaşırdım. Zaten pek inandırıcı gelmemişti. En iyisi konuyu çözmekle zaman harcamamak.

ayy artık yüreğim kaldırmıyor buradaki konuları okumayı, be nedir yahuu.. elleri kırılsın inş..

Tek diyecegim şey gidin hemen darp raporu alın... 7 aylık hamile bir kadına şiddet uygulayan adam size koca olmaz... hamile bir kadına şiddet uygulamasına göz yuman bir aileyide Allah bildiği yapsın... Bu ne vicadansızlık...

Evet canım kayınvalidene tüm suçu atıp, eşim onun dolduruşuna geldi dememelisin.. eşinin aklı başında olsa insan gibi düşünürdü.. ki eşin insan olsaydı bir bayana el kaldırmazdı..

ay gözlerim dolmuştu keşke en sonu başta okusaydım

Nasıl ya karnın burnunda seni saçlarında sürükledi dövdü..
Amann allahımmm sabah sabah şok oldum
Sakın sakın bir daha yüzüne bakmayın. Kızını falanda alamaz.
Güçlü olmaya çalış zorda olsa geçecek bu günler
Mağdur olan sensin, hiç bu kadar net konuşmamıştım ama senin evliliğin tamamen bitmeli
Asla barışmamalısınız
Allah onların burnundan fitil fitil getirsin inş.

(DİĞER SAYFALARI OKUMADIM)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…