KV yuzunden bebegimle bosaniyorum...

Bak yaa eğer fake ise konu.. bunca insanın sabah sabah içini açıttınız. Bu yapılır mı

eski nicki ile açtığı konuda 17 yaşımda evlendim demiş şuan 34 yaşındaymıs
fakat burada 11 aylık evliyim 7 aylık hamileyim demiş, yine şuanki konusunda 28 yıllık yaşantısında ailesinden hiç tokat yememiş falan filan liste uzun...

Eski nicki hangisi?

Geberin fakeler!!! Konuyu okuyunca inandırıcı gelmedi, bir anda kocası bağırmış kv laf sokmuş dayak yemiş yine gitmiş oldu canım neden oldu peki bunlar bir anda efsunlandı mı kocan, yemeyin burada milleti ya..

Ya son bir kaç günde okuduğum neredeyse çoğu konu fake çıkıyor, bunların hepsi anlaşmalı mı???

Bundan sonra bdvde konuyu sondan okumak lazım. Hala bazı kişiler olanlardan habersiz bayana acımıs
Bu üyenin gelmesini beklemekte hata bence gelmeyecek foyası ortaya çıktı çünkü.

Hadi kayınvaliden vicdansız, eşinin de hödük, peki ya orada yani eşinin sana şiddet uyguladığı ortamda görümcen ve eltin de varmış nasıl insanlarki engel olmuyorlar, 7 aylık hamileymişsiniz el insaf yahu cidden sadece kayınvalide ve eşiniz değil ailecek vicdansız ve merhametsizlermiş. Boşanma kararı almakla en iyisini yapmışsınız, darp raporu alın bence de ve hakkınızı sonuna kadar arayın. Eşiniz görsün bakalım sözüm ona erkeklik taslamanın bedeli nasıl ödeniyormuş.

Bundan sonra bdvde konuyu sondan okumak lazım. Hala bazı kişiler olanlardan habersiz bayana acımıs
Bu üyenin gelmesini beklemekte hata bence gelmeyecek foyası ortaya çıktı çünkü.
Bence de gelmeyecek ziyaretçi olarak okuyordur eminim.

hahahaha çok merak ediyorum gerçek hayatlarında da bu denli yalancı mı bu insanlar...

Bende ciddi ciddi yorum yaptım bu da mı face ne anlıyorsunuz arkadaş oturup burada uydurup konu açmaktan, tamam hayal gücünüz çok kuvvetliyse kitap yazın, adını da "Hayal Gücüm" koyarsınız olur biter. Bizi niye burada oyalıyorsunuz ki.

kayınvaliden yüzünden değil eşin yüzünden boşanıyorsunuz. hem seni hem günahsız doğmamış bebeğini dövmüş.

O güne kadar size hiç bağırmayan kocanızın bir anda ayıya dönüşmesi garip geldi bana .

Çok alir kizini..zaten kizini sevse senin daha karnindayken dovmezdi seni..derdi Kizin degil, derdi seni korkutmak..hele bi dogsun bu pisliklerde bebege bakacak yurek nerdeeeeeee...

Konunun fake olduğu o kadar bariz ki :) bi kere 2,500tl maaşı olup, milletin yanında hamile hamile dövülmeye katlanmaz kimse :))

Ya ben artık konuların piri oldum sanırım daha konuları okurken fale olduğunu vallahi billahi anlıyorum dün akşam okudum bu konuyu da yorum yapmadım inanmadım zamanımda olmadı zaten ama düşünün yani ne zamandır evli hiç mi annesiyle bu kadın bir araya gelmemiş laf sçz olmamış aralarında o zaman dövmemiş de şimdi bir anda ne olmuş da saçına yapışmış dövmüş demezler mi adama dövmeyen etmeyen adam bir akşamda nasıl çileden çıkar bu kadar ortada da birşey yok kaynanası sen memlekete gelme neden desin ki döven adam söven adam zaten baştan yapardı ilk defa kaynanasıyla atışmıyorlar herhalde herşey süper el üstünde tutuyor bir akşam da canavar oluyor hadi canım oradan yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…