Zorunlu degilsin ha yardim olur o ayri. Ben yapmiyorum mesela cunku titiz bi kaynanam var. Bana o soyle degil derse o an birakirim sen yap derim. Esimde sagolsun kalk yardim et demez hatta ben derim git bak yardim et ne oturuyosun derim. Sonucta kendi annesi
Ben anneme gidince bile annem kıyıp iş yaptırmaz. Bu kadını Allah düsmanımın basına vermesin. Etraftan akraba vs gelse bir iyi davranır ki sormayın ama millet gidince laf sokmaya başlar
Kızlar gitmek istediğimi söyledim eşimde annesine biz erken döneceğiz dedi kadın krizlere girdi tansiyonum çıktı diyor ölçtürmüyor ama. Eşimde annemi üzdün bende senin ailene gitmeyeceğim dedi gitti yanımdan
Bende de var aynı kaynanadan 8.5 aylık hamileliğimde 3 gün uğradık görev yerine giderken hiç bir iş yapmadığı gb giderken bulaşıklarınızı da yıkayın dedi. Ayaklarım davul gb şişmiş 1000 km yol gelmişim yemek bulaşık herşeyi kitledi kadın o yüzden seni çok iyi anlıyorum.Kızlar Kvnin evine misafirliğe geldim iki haftadır buradayım. Şuan yemeği bulaşığı temizliği bana kitlemiş durumda. İlk gün kendi yaptı. Sadece fikirlerinizi merak ettiğim için soruyorum. Bunları yapmak zorunda Mıyım? Yani yardım olsa edeceğim ama görevim gibi üstüme yapıstı. İşin kötüsü bunu her Seferinde yapıyor. Artık ciddi ciddi sinir olmaya başladım. Yine yaparım yapmasına ama aksama kadar ter akıyor bir yerlerimden çok yoruluyorum. Bir çözüm gösterin nasıl bu işi değiştirebilirim
Yapmayin o zaman. Madem oyle sizinde tansiyonunuz ciksin. Sahsen ben bana esim oyle davransa bilerek merdivenden duserdim biliyo musun?? Bilerek zarar veririm kendime bir daha da gitmem. Merak ettim kaynananiz yasli mi? Belki sizin gitmenizi kendine tatil olarak goruyodur. Bide cok mu uzaksiniz ki 2 hafta tatile gidiyorsunuz??
En baştan girmeyecek, yapmayacaktınız.
Bende de var aynı kaynanadan 8.5 aylık hamileliğimde 3 gün uğradık görev yerine giderken hiç bir iş yapmadığı gb giderken bulaşıklarınızı da yıkayın dedi. Ayaklarım davul gb şişmiş 1000 km yol gelmişim yemek bulaşık herşeyi kitledi kadın o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
2 hafta uzun bi sure. Yani 4-5 gunlukten sonra bence nereye gidilirse gidilsn artik misafr modundan cikiliyorm ben 1 hafta kalirim onda da bi kac kez bulasik yikarimm. Annemn evinde de ayni. Bana gore yardim edilmeli ama ev bizimmis gibi butunyle hersyi vazife gibi yapmak sacma geliyor ama iste adetleri boyle maalesfKızlar Kvnin evine misafirliğe geldim iki haftadır buradayım. Şuan yemeği bulaşığı temizliği bana kitlemiş durumda. İlk gün kendi yaptı. Sadece fikirlerinizi merak ettiğim için soruyorum. Bunları yapmak zorunda Mıyım? Yani yardım olsa edeceğim ama görevim gibi üstüme yapıstı. İşin kötüsü bunu her Seferinde yapıyor. Artık ciddi ciddi sinir olmaya başladım. Yine yaparım yapmasına ama aksama kadar ter akıyor bir yerlerimden çok yoruluyorum. Bir çözüm gösterin nasıl bu işi değiştirebilirim
Uzak sayılırız daha doğrusu eşimin izni olmuyor sadece fırsat buldukça gidiyprız öyle söyleyeyim. Bayramlarda filan izni olmadığı icin gidemiyoruz. Yaşlı değil ya gayet genç bir kadın 50 yaşında yoktur bile. Genç yani ama hastalıkla korkutmuş herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?