Kv

cilekreceli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
1.194
862
73
İyi geceler kızlar
Ben artık gerçekten anlam veremiyorum
Kv o kadar cimri ki başkasına gelince tabi
4 ay sonra kaynımın düğünü var herkes kendini kısıyor ona yardımcı olalım diye
Kv evde iş yapmaya başladı daha düğün altınları yok ortada birikimleri yok borçları var
Altın yapmak için para biriktiriyor sanıyorum çünkü aldığı paradan kimseye 5 kuruş vermez
Demesin mi koltuk takımı için yapıyorum bu işi birkaç tane de halı alacağım
Ben şok oldum komşu geldi oturuyorduk o da oğlunu yeni evlendirmiş aynı işi yapıyor
Kadın diyor ki ben düğünden kaç ay önce tamamladım altınları x abla çok rahat
Kv de e yapabileceğimiz kadar yapcaz artık ne yapalım dedi
Kızın kına gecesinde yaptıracağı hatıralıklara aman boşver ne gerek var diyor ki ufak masraf olmasına rağmen ama kendi 5 binlik masrafını görmüyor ( bu en basit örnek herşeye aman boşver alma onu yapma bunu der)
Koltuk takımını yine alsın ben birşey diyemem ama düğünden sonra alsın
Haksız mıyım?

Kendi kv mi gördüm. Eşim kredi çıkmazsa nasıl düğün yaparım diye kara kara düşünürken. Kv mağaza mağaza gezip koltuk bakmış. Tabi benim haberim takım alındıktan sonra oldu. Bişey söylediğimde benden kötüsü yok onlar iyi. Allah görüyor herkesi Allah haklarından gelsin.

Ve bizim en az masrafı yapmamızı isterler
Düşündüğüme uygununu aldığıma pişman oluyorum bu tarz şeylerini gördükçe

Kimseden bir şey beklemiyor.Çalışıyor .Kazandığı parayı da istediği gibi harcarr.

Kendi bileceği iş.

Kadının kendi emeği kendi parası istediğini alır. Evlenecek olanlar da bi zahmet ailelerine güvenerek evlenmesinler. Evlilik sorumluluk ister anne babaya güvenmekle olmuyor.
Aileler canı ister durumu vardır yardım eder ,etmese de kimse bişey diyemez.
Diyelim ki bu bir sorun ve bunu dert etmesi gereken kaynınız görümcenizken sizin dert etmeniz değişik geldi.

Edit:kızın kına hatıralıkları diye bahsedilen gelinmiş, görümce sanmışım

Son düzenleme:
Konudaki görümceyi bulunuz

Çalışmış heralde kendi parasıyla koltuk almak istemiş.
Doğru veya yanlış tartışılır ama kimse niye aldın diyemez. Belki bıkmıştır artık onu evlendir bunu evlendir. Biraz kendine yatırım yapmak istiyor olabilir.

Kızının kına gecesi olarak algılamışım da bi zahmet gelin hanım da kına gecesi hatıralıklarını kendi çeksin
Masrafını çekip emek verdiğinde hatırası daha çok olur.
Kendi ödeyecekk zaten ama yine de gitmesin para diye,
yani benim aldığım birşeye de aman alma ne olacak diye müdahale eder
Cimri derken bunu kastettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…