- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
- 73
- Konu Sahibi cilekreceli_
-
Ben bile harcamama dikkat ediyorum ama 3 5 kenara koyayım yardım edelim diyeKendi oğlu, kendi parası. Onun altınını siz niye düşünesiniz? Alır ya da almaz
Koltuk takımı öncedir/sonradır sizlik bir durum yok. Boşverin.
Ve bizim en az masrafı yapmamızı isterlerKendi kv mi gördüm. Eşim kredi çıkmazsa nasıl düğün yaparım diye kara kara düşünürken. Kv mağaza mağaza gezip koltuk bakmış. Tabi benim haberim takım alındıktan sonra oldu. Bişey söylediğimde benden kötüsü yok onlar iyi. Allah görüyor herkesi Allah haklarından gelsin.
Bunun farkındayım zaten ben ama keşke o da farkında olsaydıOğlan onun, düğün onun...
Konudaki görümceyi bulunuzKadının kendi emeği kendi parası istediğini alır. Evlenecek olanlar da bi zahmet ailelerine güvenerek evlenmesinler. Evlilik sorumluluk ister anne babaya güvenmekle olmuyor.
Aileler canı ister durumu vardır yardım eder ,etmese de kimse bişey diyemez.
Diyelim ki bu bir sorun ve bunu dert etmesi gereken kaynınız görümcenizken sizin dert etmeniz değişik geldi.
Normalde öyle olur zatenKimseden bir şey beklemiyor.Çalışıyor .Kazandığı parayı da istediği gibi harcarr.
Kendi bileceği iş.
Bu kadar düşünceli davranırkenKonunun sizi ilgilendiren kısmını yakalayamadım ben...
Kızının kına gecesi olarak algılamışım da bi zahmet gelin hanım da kına gecesi hatıralıklarını kendi çeksinKonudaki görümceyi bulunuz
2 oğlu var zatenÇalışmış heralde kendi parasıyla koltuk almak istemiş.
Doğru veya yanlış tartışılır ama kimse niye aldın diyemez. Belki bıkmıştır artık onu evlendir bunu evlendir. Biraz kendine yatırım yapmak istiyor olabilir.
Kendi ödeyecekk zaten ama yine de gitmesin para diye,Kızının kına gecesi olarak algılamışım da bi zahmet gelin hanım da kına gecesi hatıralıklarını kendi çeksin
Masrafını çekip emek verdiğinde hatırası daha çok olur.
Konu çok karışık geldi şuan anladımBu kadar düşünceli davranırken
Düşüncesiz olan insanlara kızıyorum diyelim
Misafirleri olacak ya yeni bir koltuk takımı almak istiyor sanırımKonu çok karışık geldi şuan anladım
Tam oğlunun düğününe nasıl denk getirmiş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?