Kv

ebruebrulii

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.388
3.057
133
Herkese iyi akşamlar. Ben Allah nasip ederse çocuk bekliyorum. Bu sürecte haliyle hem çok halsizliğim oluyor üstüne birde düşük tehlikem olunca dr mümkün oldukça yat dedi. Ev islerine eşim yardım ediyor ancak haftada 1 gün edebiliyor bana oda yetiyor. Kv ile altlı üstlü oturuyoruz. Kendisi bu halimi gördügü halde yemek yapmayı gectim kızına yemek yapıp bize gelip benden yemek bekliyor.Elimden geleni yapmaya calisiyorum. Allaha sükür geçen ilk defa ben makineyi dolduriyim dedi bulasiklari makineye koydu. Koymaz olaydı. Ertesi gün ben isteyken gelmiş tezgahta kahvaltilık bulasiklari görmüs. Aksam geldi yok ben senin evine misafir cagiramiyorum, yedigim bogazimdan zorla geciyor, vs bir sürü laf etti. Dünden beridir agliyorum. Evimde daginik falan degil. Eşimede söyleyemedim oda sebepsizce hamilelik nedeniyle agladigimi dusunuyor. Ne yapcagimi bilemedim.

Benim evime misafiri siz degil ben cagiririm zaten deseydiniz keske.
Merak etmeyin eviniz piril piril da olsaydi begenmezdi takmayin..
Konuştu konuştu bide üstüne ağladı gitti. Ben hiç cevap vermedim. Çünkü cevap vercegim herseyde kendini hakli çikarip sen bana laf söylüyosun olcakti ya da alınganlık yapcakti.

Ben haşlardım o kvyi eşime bırakmazdım,haşlıyorum gerektiğinde annemi de babamı da. Niye ağlıyorsunuz,biri gelip sizi savunsun diye mi?
Haşlamayı gectim agzimi acsam suclu olacagimi bildigim için hic bisey demedim. Diyememekten ötürü aglayarak o sinir çikiyor sanirim.

Git konuş ben kaç gündür ağlıyorum beni yok yere kırdın anne diye durumumu bilmiyirmusun düşük tehlikenin ne demek olduğunu gel doktoruma sende duy de
Ben zaten misafir ağırlayacak durumda değilim lütfen benim evime çağırma kimseyi de

Alla alla yaa gelinsiniz diye köle misiniz? Birde hamileymişsiniz. Çok üzüldüm. Bnde hamileyken yatmak zorunda kalmıştım kanama oluyodu.
Destek olacağı yerde köstek mi oluyo?
Hamilesiniz üzülmeyin ağlamayın. Kayınvalidenizede söyleyin çok biliyosa gelsin evinizi temiZlesin söyleneceğine

Doktor tuvalet dışında kalkmamı yasakladı de yat.Düşük tehlikem var ne misafir çağırması deseydin.Çok istiyosa kendi evine çağırsın.

valla o halsizlik 15. haftaya kadar gecmiyo öyle söyliyim. Ben cok ağır geçirdim o dönemi yattığim yerden asla kalkmadım. sizde öyle yapin şöyle kötüyüm böyle kötüyüm diyip yatın.
Hoş ben kaynanamin evine cok az gidigorum gidincede elimi hic biseye surdurtmez ama olsun sizin ki kotu niyetliyse yatin uyuyun gormezden gelin ben hamileligimj ilk ogrendigimde calisiyodum uyku bastirinca ben yarim saat yatcam diyip bi giderdim bi bakmisim 3 saat yatmisim.
bol bol sikayet edin kk onlar size yat dinlen desin bisey beklmesin sizden

senin kaynana benim gibi gelin lazimmiş günde beş kere kusuyodum banyoyada yetisemiyodum. evin neresindeysem artik bide kusunca tansiyonum düserdi bayilir gibi olup yatardim temizleyemezdim gelip kusmuk temizlememek icin ugramazdi.

Aslinda böylelerine "Hele bi bebegim dogsun b** bezlerini oturma odasinin ortasinda toplamayi düsünüyorum" diyeceksin oda susacak. Bu ne ya. Hem senin evine niye misafir cagriyor onu anlamadim. Baska yere tasinin

Niye sizin evinize çağıracakmış misafiri?
Sıçradım yerimden!
Deli mi ne!!!

Neden ağladınız.
Ağlamayın lütfen.
Benim evime çağırma zaten diyememenize üzüldüm resmen.
Ezdirmeyin lütfen kendinizi böylesi manyaklara.
Ağzınızı açsanız da açmasanız da kötüsünüz.
Açın o hâlde.
Eşinize de anlatın.
Valla ben olsam hiiiç kaçırmam fırsatı.
Söylerim.
"Benim iki bulaşığım yüzünden annen 'BENİM EVİME' misafir çağırmaya utanmış "
demelisiniz.
O eş kişisi de bu olaya el koymalı.
Herkes kendi evine kimi isterse çağırsın.
Ayarlarım bozuldu gece gece.

Bana kalırsa eşini araya sokma..ufaktan cevabını ver.illa kalbini kır ağır konus demiyorum.ama kendi halini bari izah et.anne neden kızıp ağlıyorsun benim durumum ortada..misafir cagircak durumda evim yok.şu süreçte zaten kimse gelmese daha iyi.sende benim bulaşıklarimi filan yıkama ben yavaş yavaş yaparım inş.de.bence o gün sizin bulaşıklari makinaya koymusya onun acısını çıkarmış,bana kalırsa yapmasın çünkü sonra basına kakiyor.yaptigi iyilik şurda dursun tek laf etmesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…