- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi ebruebrulii
-
Konuştu konuştu bide üstüne ağladı gitti. Ben hiç cevap vermedim. Çünkü cevap vercegim herseyde kendini hakli çikarip sen bana laf söylüyosun olcakti ya da alınganlık yapcakti.Benim evime misafiri siz degil ben cagiririm zaten deseydiniz keske.
Merak etmeyin eviniz piril piril da olsaydi begenmezdi takmayin..
Kendi evine asla çağirmaz evi kirleniyomuş anca 1-2 kişi çagirir geri kalani ya bana ya kızına.Terbiyesiz kadın ona ne senin evinden. Çok meraklıysa misafirini kendi evine alsın seni de çağırsın.
Haşlamayı gectim agzimi acsam suclu olacagimi bildigim için hic bisey demedim. Diyememekten ötürü aglayarak o sinir çikiyor sanirim.Ben haşlardım o kvyi eşime bırakmazdım,haşlıyorum gerektiğinde annemi de babamı da. Niye ağlıyorsunuz,biri gelip sizi savunsun diye mi?
Doktor tuvalet dışında kalkmamı yasakladı de yat.Düşük tehlikem var ne misafir çağırması deseydin.Çok istiyosa kendi evine çağırsın.Herkese iyi akşamlar. Ben Allah nasip ederse çocuk bekliyorum. Bu sürecte haliyle hem çok halsizliğim oluyor üstüne birde düşük tehlikem olunca dr mümkün oldukça yat dedi. Ev islerine eşim yardım ediyor ancak haftada 1 gün edebiliyor bana oda yetiyor. Kv ile altlı üstlü oturuyoruz. Kendisi bu halimi gördügü halde yemek yapmayı gectim kızına yemek yapıp bize gelip benden yemek bekliyor.Elimden geleni yapmaya calisiyorum. Allaha sükür geçen ilk defa ben makineyi dolduriyim dedi bulasiklari makineye koydu. Koymaz olaydı. Ertesi gün ben isteyken gelmiş tezgahta kahvaltilık bulasiklari görmüs. Aksam geldi yok ben senin evine misafir cagiramiyorum, yedigim bogazimdan zorla geciyor, vs bir sürü laf etti. Dünden beridir agliyorum. Evimde daginik falan degil. Eşimede söyleyemedim oda sebepsizce hamilelik nedeniyle agladigimi dusunuyor. Ne yapcagimi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?