Kv

Yok yaaaaaaa o denli istiyorsa misafir kendisi ağırlasın evinden de rahatsiz olduysa alsin bir kova bir bez temizlesin bir zahmet nasil fikir. Arkadaşim neden bunu eşine söylemiyorsun ? Ben olsam söylerdim. Söylüyorum da bu gibi seyleri bak susmak hic iyi degil yemin ederim

Doğum depresyonuna falan girin lütfen numaradan. Ağlayın bütün gün, halsizim deyip ayılıp bayılın. Bu nedir ya hamileyken bari yapmasınlar şunu. Orası senin evin. Misafir neymiş şu durumda, senin ve bebeğinin karnında hissettiğiniz son dönemler. Ay sinir oldum kv ye

Valla suç sizde. Niye evinize gelip yemek beklediğinde anne kalkmamam gerekiyor gelmişken bana yemek yaşar mısın diyemiyorsunuz? Yapmıyorsa iki zeytin peynir atıştırıp ben kendime bile yapamıyorum üzgünün yapamam diyemiyorsunuz? Şu zamana kadar misafirlerini neden kendi evinizde ağırlayıp alıştırdınız? Neden hala eşinize anlatmıyorsunuz? Neden içinize atıp ağlıyorsunuz düşük riskini üzülerek artırıyorsunuz? Neden suçlu çıkacakmışsınız ki altı üsti ağrım var düşük riskim var diyeceksiniz neyinden haksız çıkacaksınız ki? Valla içim şişti. Sizi üzmek için yazmıyorum ama lütfen silkelenin kendinize gelin. Cevabını vermekten bu kadar korkmayın. Ağlarsa ağlasın. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi.

Bende esine neden anlatmadigina takıldım dogrusu. Bu zihniyet benim annemde de var. Baban hala bilmez der mesela. Bence bilmeli ya.

Ben haşlardım o kvyi eşime bırakmazdım,haşlıyorum gerektiğinde annemi de babamı da. Niye ağlıyorsunuz,biri gelip sizi savunsun diye mi?

Aynen size katılıyorum.. eşinize anlatsanız ne olacak ki.. çocuk gibi, annesini mi cezalandıracak.. hem eşinizde arada kalır.. ne söylemek istiyorsanız söyleyin, içiniz de tutmayın.. kv esinize anlatirsada kendinizi savunun ve koruyun..

Konuştu konuştu bide üstüne ağladı gitti. Ben hiç cevap vermedim. Çünkü cevap vercegim herseyde kendini hakli çikarip sen bana laf söylüyosun olcakti ya da alınganlık yapcakti.
Siz başkalarını bu kadar düşünüp kendinizi ve bebeğinizi düşünmezseniz daha çok siz ağlar ve ezilirsiniz.O kim oluyorda sizin evinize misafir çağırıyor kendi evinin suyu mu çıkmış kendi evine çağırsın misafirini.Ne olursa olsun,kim olursa olsun cevabını verip hadsize haddini bildirmek gerek.Ayrıca eşine niye söylemiyorsun,söylede bilsin anasının yaptıklarını belki oradan taşınma kararı alır.

Kendi evi yok mu ? Dağınık olur pis olur.İnsan da az düşünce olması lazım.Gelinim çalışıyor hamile üstelik düşük tehlikesi var.Kadının derdine bak. Misafir çağıramıyormuş çağırma git kendi evine çağır.

ya arkadaş niye ağlıyorsun? al karşına deki bak anne durumu biliyorsun ben bebeğime zarar gelecek diye çok endişeliyim, yatmam gerekiyor, kendime bile gereken özeni gösteremiyorum, lütfen bu süreçte bana destek olmaya çalış, en azından iş bekleme. çünkü beklesen de yapamayacağım. açıkça konuştuktan sonra hala laf ederse hiç sallama

Pardon da sizin evinize misafir çağırmasın zaten,ne münasebet,kendi misafir olduğu yere misafir çağırmak?
Keşke deseydiniz "anne zaten benim evime çağırma kendi evine cağır misafirini"diye.
Neden susup aglıyorsunuz?
Ayrıca ona ne yahu ona ne?
İstersem pislik içinde otururum kimi ne ilgilendirir? Herkes haddini bilmeli yani bu konuda.
Yemeğe de almayın. Yapın bir çeşit makarna koyun önüne,bir daha gelmez.

Iste bazi esler doldurusa geliyor mesela. Annesi anlatinca. Benimki bana derki kendiji savun hakkini savun yani saygili bir dille. Ama ne hikmetse o yanimizda yokken yani esim yanimizda yokken kayinvalide sacma sapan konusur esime dedimki sen gorursun birdaha bende arkadan is çevirecem hep hep arkadan. Hic ses yok. Ama artik benimde sabrım tasti gerizekali insanlarn kendini uyanik sanmas8ndan. Annem diuor ki oglundan cekinmistir. Evet cekiniyor zaten . Ama benim takildigim cocuk hamilelik konularini bana soylemesi biktim bi rahat ver 6 aylik evliyim cocuk cocuk. Kusura bakmayn kafanizi sisirdim

Kızlar çok sağolun sizin dedikleriniz büyük moral verdi. Dün esim yok diye gelmedi zaten bende konusmadım. Bugünde giderken kapiyi üst kilidinden falan kilitledim. Eşimede kimsenin yardımcı olmadigini 15te1 temizlik icin birini cagirmak istedigimi söyledim oda kabul etti. Konusmayi söylesem eşime zaten kendi akrabalari annesinin kendini kullandigini söylemis kardesiyle ilgili. Esimde farkinda annesinin yani. Birde ben söyleyip tuz biber ekmek istemedim. Araları bozulsun istemem heleki benim yuzumden asla istemem

Sizin evinize neden misafir çağırıyo kendi çadırda mı kalıyo? Deli midir nedir. Bi tas çorba yapıp geleceğine tavırlara bak laflara bak. Eşinize söyleyin konuşsun anasıyla. Hamile hamile sizi üzmeye yormaya ağlatmaya hakkı yok. Ne kadar ayarsız insanlar var ya. Ağlamayın takmamaya çalışın ama eşinizle paylaşın bu durumu. Sağlıklı hayırlı gebelik ve doğum dilerim. Allah kavuştursun

Hayır ne hakla sizin evinize misafir çağırıyo? Ne mana? Amaç ne? Ne biçim insanlar var tövbe estağfirullah..

Desenize dilin sürçtü galiba yoksa benim evimde ben misafir ağırlarım siz ne alaka anlayamadım diye.

Doktor yat dediyse hiçbir iş yapamıyorsanız işe nasıl gidiyorsunuz? rapor vermesi gerekmez miydi? işe gidebilen biri kahvaltı bulaşıklarını da makineye yerleştirebilir kaynana değil ama başka biri de gelebilir bişey olabilir öyle bırakmak da olmaz. iş yapsa da zaten sizin için bir değeri yok ki ayrıca kızına neden yemek yapıyor?

Hamileyim demişsiniz nasıl hamilesiniz bir önceki konunuzu mayıs başında açmışsınız 5 gün regl gecikmiş test negatif çıkmış zatem regl olmuşsunuz ee ne ara tekrar oldu da düşük tehlikeniz var? hemen arkasından olsa bile iki hafta yumurtlama bi 10 günde en az gecikene kadar geçer zaten daha öğrenmiş bile olmazsınız? kalfı ki öğretmenmişsiniz işe gidip tüm gün ayakta durup evde bi.bulaşığı bile makineye yerleştirememek de baya saçma!!

Normalde yatıs vercekti hastanede istemedim iş konusundada öğretmenim hem son haftalar hemde dersim az olduğu için kendimi yormadan anlatıyorum dersimi. Haftada 2-3 günde rapor aliyorum mecburen. Görümcemin çocukları olduğu için sabah okul saatinde gidip temizliğine yardım edip yemegini yapip aksam eşi gelince bize geliyor. Çok yoruluyormuş kıyamıyormuş

O 2017 mayısa ait yalnız keske dikkatli baksaydiniz. Işimle alakalı zaten altta yorum yaptim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…