Ima yok cunku anlatmak istedigim cok baska birseydi. Bir haftadir esime de bana da dunyayi zehir etti. Gorumceme de hakkimizda sacma sapan seyler anlatmis. Esim annesini aramiyor diye hastalik yalani uydurdular. Annem kalp krizi gecirecek karını birak da anneme git diye aradi gorumcem esimi.Sizde az kulağınızı tıkayın bu tarz insanlarla ne konuşulur ne kavga edilir tabi olay anlattığınız gibiyse ses tonunda imalı birsey yoksa ben veya başka kadinlar bir çok kişi saçma kayinvalide olayları yaşıyor ya ağzının payını verin ya da susun görmezden gelin böyle sinir hastası olursunuz .
Söylediğim gibi kafaniza çok takip hep kayinvalide konusu acmissiniz takmayin böyle insanlar galeye alınınca daha da pislesiyor en iyisi görmezden gelmek siz sinirlendikce o devam edecek .Ima yok cunku anlatmak istedigim cok baska birseydi. Bir haftadir esime de bana da dunyayi zehir etti. Gorumceme de hakkimizda sacma sapan seyler anlatmis. Esim annesini aramiyor diye hastalik yalani uydurdular. Annem kalp krizi gecirecek karını birak da anneme git diye aradi gorumcem esimi.
Esim halen evde kala kala kafasinda kuruyor diyor. Tatillere bizimle gelcekmis. Esim niye annesini gezdirmiyormus. Nasil saldirgan nasil ofkeli. O kadar sinirliyim ki. Patlamamak icin zor tutuyorum kendimi. Huzur birakmadi bizde.Klasik oğlunu gelininden kıskanan, histerik kaynana halleri işte. Onun dediği veya yaptıklarını kafaya takmayacaksınız.Helede eşinizle aranızda sorun haline getirmeyeceksiniz.Kadın halen oğlunu paylaşamıyor. Sizin onu elinden aldığınızı düşünüyor, kıskanıyor oğlunu.
Sorunun ne diyoruz bisey de soyleyemiyor.Ben artık bu sitede daha çok emin oldum kadınlar boş kaldıkça kurup kurup birbirlerine sarıyorlar.
O kadar saçma şeyler yasaniyor ki. Bir tanesini soylemek istiyorum. Esimle birlikte yasadigimiz ev icin kullandigim cumle şu. Evimize kim gelirse gelsin saygisizlik etmem ben. Kv ye bunu soyledim. Bizim evimiz demisim. O bizim evin demirbasiymis. Nasil oyle dermisim. Cildirdim ya. Ikimiz yasiyoruz tabiki esimle benim evim orasi dedim. Yok. Anlamiyor. Nerden ne sorun cikartacagini sasirdi.
Not: Kv kendi evinde esiyle yasiyor.
Bosveeer catlasin oO kadar saçma şeyler yasaniyor ki. Bir tanesini soylemek istiyorum. Esimle birlikte yasadigimiz ev icin kullandigim cumle şu. Evimize kim gelirse gelsin saygisizlik etmem ben. Kv ye bunu soyledim. Bizim evimiz demisim. O bizim evin demirbasiymis. Nasil oyle dermisim. Cildirdim ya. Ikimiz yasiyoruz tabiki esimle benim evim orasi dedim. Yok. Anlamiyor. Nerden ne sorun cikartacagini sasirdi.
Not: Kv kendi evinde esiyle yasiyor.
Esim halen evde kala kala kafasinda kuruyor diyor. Tatillere bizimle gelcekmis. Esim niye annesini gezdirmiyormus. Nasil saldirgan nasil ofkeli. O kadar sinirliyim ki. Patlamamak icin zor tutuyorum kendimi. Huzur birakmadi bizde.
Kocasıyla gitsin gezsin. Çok mu yaşlılar.Bunalıma girmiş, oğluna sarmış. Ondan ilgi bekliyor. Ayarında ilgi göstermeli eşiniz. Evinizin içine karışmasına müsaade etmemeli.Fitne çıkarmak amacıyla böyle yapıp yapmadığını anlarsınız zaten.Sorunun ne diyoruz bisey de soyleyemiyor.
Canim benim ne guzel yazmissin. Cok cok tesekkur ederim. Allah senin de yardimcin olsun.Kız sana takma dedik ya. Cahil gibi davranıyor bunla tartışmaya münakaşaya girilmez baktı sıkıştı iftira bile atar boyleleri. Ses etme senin evin de aslansın kapansın demirbaşsın dederin bi nefes al buralara yazıp akıl almaya çalışma çünkü yeri değil burası inanki seni daha strese sokar. Evlendiysen aklı başında birisindir. Kendi kararını kendin ver kümse senin davranışına yön veremez verse de yapmacık olursun. Strese girme buralara yazıp canım benim. Heder etme günlerini bak arefe gunu al eline tesbihini çek estagfirullah die. Benim kayın validem de boyle rezil birisi. Cok dua ediyorum kötülüğünden koru bizi Allah ım die. Kötü niyetli den fitne sokacak insandan uzak et die dua et. Napcan değiştircenmi yarım asırlık kadını. Daha da beter oluyorlar bu yaşta malum menepoz herşey gönlünce olsun.
Sen beni dinle cahil cühela dolu buralar. Canını sıkarsın valla bak. Kapat şimdi görme.Canim benim ne guzel yazmissin. Cok cok tesekkur ederim. Allah senin de yardimcin olsun.
Kocasini sevmiyor. Cocuklari icin katlaniyormus. Ya beni bicaklasa oldurse babaniz diye esimin gozunu korkutmaya calisiyor. Oglum bana da kizkardesine de bakmak zorunda diyor bana. Neden bakacaksa. Ne dediysem sanki ben.Kocasıyla gitsin gezsin. Çok mu yaşlılar.Bunalıma girmiş, oğluna sarmış. Ondan ilgi bekliyor. Ayarında ilgi göstermeli eşiniz. Evinizin içine karışmasına müsaade etmemeli.Fitne çıkarmak amacıyla böyle yapıp yapmadığını anlarsınız zaten.
Eli maşalı bir gelini hakkediyor böyleleri.Kocasini sevmiyor. Cocuklari icin katlaniyormus. Ya beni bicaklasa oldurse babaniz diye esimin gozunu korkutmaya calisiyor. Oglum bana da kizkardesine de bakmak zorunda diyor bana. Neden bakacaksa. Ne dediysem sanki ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?