Çok haklısın bulastim kurtulamiyorumValla ben olsam ne evlerine ortak olurdum ne aynı eve çıkardım ne de stres yaşardım.
Niye bulaştınız ki öyle meselelere, durduk yere başınız ağrıyor işte.
Baştan kabul etmeyecektiniz.
Dediğin gibi kesinlikle ne ben rahat edebiliyorum ne onlar yinede yakami birakmiyolar arkadaş. Bahsettim eşime iskan alındığında aradaki merdiveni kaldıracaklarmis ama o kadar bekleyemiyecemTabii ki şimdiden eşinle konuşmaya başla. Mecburmusun canım kv ile oturmaya o kadar ev varken hemde.. şimdiden aşılamaya başla sen. Özel hayattan gir de duş almanın sıkıntıları, yazın evde rahat gezememek vs kanepede rahat uzanamamak vs vs anlat
Evet bi konu daha acmistim ama benim evim olsun diye bi derdim yok yanlış anlıyorsunuz heralde azıcık aşım ağrısız başım diyorum bunlardan nasıl kurtulurum diye care arıyorumYanlis mi hatirliyorum siz bir konu daha mi acmistiniz sorununuzla ilgili.
Ben bu ev hirsini anlamiyorum. Evim olsun evim olsun diye yirtiniyoruz bu arada gecen omur oluyor. Enn guzel en kiymetli yillar gidiyor.
Evim yok aylik gelirimiz cok iyi ama o kadar borca girmem kafami rahatimi bozamam. Huzurum yerinde evim yok sters yok kv kp derdim yookk.
Kendinize bakin eviniz olacak kv kp sorununuz var borc var cocuga kv bakacak ki bunu istemiyorsunuz.
Esinize ev yerine huzur istediginizi soyleyin.
Ben arkama bakmadan kacardim o evden.
Hata sizde ev bitene kadar niye birlikte oturmayi kabul ettiniz bunun devami elbet gelecekti
Ay aynen ya kendi evimi satıp başka yerden almak istiyorum ama üstüne para odemek lazım o da ekstra çıkıyo bıktım valla en iyisi ev dursun durduğu yerde kirasini alıp kirada oturayim napayımOnceki konunu hatırlıyorum eşin de farkındadır durumun buna rağmen hala annemle ne alıp veremediğin var diyorsa ikna olması pek mümkün değil bence.
Bi de ben hiç doğru bulmuyorum ya bi tek senin oğlunu doğurmuş sanki niye bi tek sizde yaşıyor bu kadın?
Bence apartmanda da oturma uzakta bi yerden ev alın kendinize seninde evin varmış gerekirse sat onu da.Bitmedi bu koloni gibi aynı apartmanda oturmalar zaten.
E 2 daire almışlar müteahhit üstüne para verecek bu durumda onu siz alın işte.Ay
Ay aynen ya kendi evimi satıp başka yerden almak istiyorum ama üstüne para odemek lazım o da ekstra çıkıyo bıktım valla en iyisi ev dursun durduğu yerde kirasini alıp kirada oturayim napayım
Arkadaslar bir derdim var ve bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum. Biraz uzun olabilir kusura bakmayın ama detaylı anlatayimki ona göre yorum yapın.
Ben suan kv ile birlikte oturuyorum. Ama evlendigimde evim ayriydi. Annemin bana verdiği bi dairem var onun kirasini aliyodum. Daire annemlerin oturduğu binada ablamlarda aynı binada oturuyo. KP evlerini müteahhite verince beraber oturalim evler bitene kadar idare edelim dedik. Yapılacak bina 5 katlı en alt kattakı daire ters dubleks en usttekide dubleks aradaki 3 tane normal daire. Müteahhit ister üstten 2 daire al ben sana para vereyim ister alttan 3 daire al sen bana para ver demiş. Bunlarda üstten 2 daire almışlar. KP dubleksin çatı katında ben otururum benimle birlikte kim oturur diyince esimde ben otururum demiş biz o zaman daha evlenmemistik ama sevgiliydik 3 . Daireyide 3 kardes satın alicak lar ve hepsi bi dairede oturacak sonuç olarak. O zaman sesimi çıkarmadim benim zaten bi evim var onlarla oturmam diye. Şuan evin kirasini almiyorum annem biriktiriyo benim için.
10 aylık bi oğlum var ve suan ücretsiz izindeyim. Esimde yeni dükkan açtı maddi durum suan biraz skintili ben ise girmezsem evide alabileceğimizi sanmıyorum. Ve ben kv kp le oturmak istemiyorum artık eşimede bahsettim. Ama pek orali degil gibi Nisan gibi bina biticek ben şimdi eşimi ayrı oturmaya nasıl ikna edicem. Ayrı oturalim desem senin annemle ne alıp veremediğin var diyo tersleniyo hemen. Onun ailesiyle oturmak zorunda değilim bunu anlamiyo Ev kredisi çekip 3. Daireyi alirsak bende annemin verdiği dairenin kirasini alıp kirada otururum diye düşünüyorum ve tabi çalışmam gerekecek bu arada
Geçenlerde abilerinden biri alttan 3 daire alalım ben ters dublekste otururum dedi değiştirelim müteahhitle dedi 4. Daireyi alırız annem babam oturur dedi ama kp pek orali degil. Bu şekilde yaparlarsa daha iyi olur en azından herkesin evi ayrı olur
Ben simdi evlerin bitmesini bekliyim mi yoksa eşimle konuşayım mi ve nasıl ikna ederim
İnşallah anlaşılır yazabilmisimdir Okuduğunuz için teşekkürler hakkınızı helal edin vaktinizden aldim
Üç kardeşler toplam 3 daire olmuş oluyo kv de bizle oturuyo müteahhitin üstüne verdiği parayi kp alıyo çocuklarina vermiyoE 2 daire almışlar müteahhit üstüne para verecek bu durumda onu siz alın işte.
Saf mı senin kocan ya sen kayinvalideyle oturacaksın bi de bi daireyi daha ortaklaşa alacaksınız ne mana yani.
İskan almadan merdiven kaldirilmiyomus bende söyledim İskanin alınması da ne kadar sürer bilmiyorum. Ustelik üst katta bir oda var orayı büyütmek için yine masraf yapmak lazim
ozaman dublexi ayırın iki daire olsun ayrı kullanın...bi komşumuz kızı evlenince dublex evini yaptırdı iki daire oldu birinde kızı birinde kendileri oturdu
Eşim ve kardesleri alacaklar ama eşimle butcemiz aynı sonuçta3.daireyi sen ve esin mi alacaksınız esin ve kardesleri mi alacak, ben çalışmasam alamayız dediğine göre sen ve esin alacaksınız diye anladım ama diğer kardeşler buna razi mi, söylediniz mi, belki onlarda hesap kitap yapıyo o 3.daire için
O zaman sesimi çıkarmam dediğin noktada sesini çıkarmadığın için bugün bu konumdasın
Eşin sevgiliyken seni takmamış bilmem şimdi takar mı, sevgiliyken nasıl sana sormadan ben sizinle otururum der
Ev alinacak alinmayacak sizin soz hakkiniz yok mu? Yargilamiyorum yazdiklarinizdan cikarimim bu oldu. Kv kp ile yasayip evim olacaksa kira ider ev sahibini zengin ederim ama HUZURLU olurum. Kredi cekip ev almak ile ilgili dusuncemi yazmistim zaten.Evet bi konu daha acmistim ama benim evim olsun diye bi derdim yok yanlış anlıyorsunuz heralde azıcık aşım ağrısız başım diyorum bunlardan nasıl kurtulurum diye care arıyorum
Ev alıp almamaya ben karar vermiyorum suan eşimle ailesi arasında ayak uydurmak zorundayım ne yapabilirim ev alıp kredi odemesekte kira oduyecez ve kredi ile ayni hesap
Kapı yaptirabiliriz ama üst kat ayri bi ev gibi değil bi oda banyo bide merdivenin çıktığı ara var küçük bayaMaddi açıdan bir oturmak iyi evet mesela biz de bir otursaydık evimizi alırdık şimdiye kadar ama kocam da ben de istemedik evimizde istediğimiz gibi gezelim dedik bunu kocanın da düşünmesi gerek alttan gir üstten çık bi şekilde ikna et olmaz o iş. Ek olarak dubleks diye bir oturmak zorunda değilsiniz kapı yaptırabilirsiniz araya ne biliyim bazı müteahhitler ayrı ev gibi yapıyo dubleksleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?