- 13 Ağustos 2013
- 3.953
- 2.123
- 373
- Konu Sahibi Yazyagmurum68
-
Şu saçmalık abidesi kıza hak veren çıkmamış ya helal hepinize.
Nasıl yani şimdi senin telefonun da hiç mi erkek telefon numarası yok?Uygun görmeye bilirsiniz tabikide bende face veya herkesn görebilcegi biyere atmak taraftarı degilim benim telefonumda kayıtlı erkek vs. görmemesini istemicegm biri yok kız arkadaslarımdanda bu konuda hic kocunmamıştm yanlıs oldgnu düsünmedim o yüzden.
Guzel bir dille uyarmis.
konu sahibinin 'orasını burasını açanlar' tavrından sonra savunulacak bi yeri kalmadı ama;
benim başım açık ama çok fazla açık giyinemem. mesela biri kalkp bana aaa nedenşort giymiyosun dese (ki diyolar) ne alaka derim. kapalı bi kadına da ama kapandıysan fotoğrafını gösterme, aman öyle giyinme demek aynı şekilde saçma geliyor. size ne bize ne? herkesin dini inanışı kendine kadar. elalemin günahından siz sorumluymuşsunuz gibi hemen eleştirmeyin.
ikisi çok farklı. belli ki arkadaş Müslüman ve Kur-an da kitabı. orada doğru bir tanedir. kapandıysa kapalı olarak görünmek zorundadır etrafta. yani bunu eğitim-öğretim gibi düşünmek gerekiyor. ders 40 dakika teneffüs 10 dakikadır. öğrenciler kafasına göre aaa ben 20 dakika derse gireceğim fazlası olmaz diyemez. çünkü o okulunda yazılı kuralları vardır. ama o okula gitmeyen kişiler için bu geçerli değildir
iyi de konu sahibi bunu bilmiyor mu? biliyor. günahı varsa da onun boynuna. kimse ondan mesul değil ki aman böyle kapan şöyle kapan deniliyor. bize ne oluyor yani?
kapandığına göre artık erkekler göremez görmemeli açık fotoğraflarını.Siz herhalde anlamak istediginiz gibi anlıyosunuz ben acık olmak isteyip mllete fotograf göstermek isteseydm kapanmak istemezdim kapandım diyede fotograflarımı göstermeyecemmi ben onu anlayamıyorum yanlısmıyım benim dügün fotografımda acık napablirim yenidenmi cektireyim kimse görmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?