- 24 Haziran 2011
- 23.464
- 48.918
- 798
- Konu Sahibi Yazyagmurum68
-
Arkadasım ben dügün vs oldugu icin koydm hic bi yerde başım acık gezmedim ve kapandktan sonrada evde orda burda basımı acıp foto atmadım yaptıgım dügün fotograflarımı watsaba koymaktı bnuda kötü bi niyet olarak görülmesi yanls diye düsünüyorm.
Ben o sekilde kapandigimi belirtmedim yalniz...Ben hiç kapalılık bana daha cok yakısıyor kapanayım diye düsünmemiştim canım demekki sen öyle kapanmışsın. Bişey demek istemiyorum haklısnız.
Bence de yaptığın manasız. Başındaki saç telleri kollarından, teninin renginden, .... daha mı çekici ? Tesettüru bir metrekare kumaş parçasına indirgemeyin. Senin için ciddi bi değişim oldu, zamanla alisacaksin, anlayacak benimseyeceksin ama o resmi gören de bu ne perhiz bu ne lahana turşusu der.
Senin acik yerlerini gostermek icin fotogrflari koymadigini biliyoruz. Anliyorum diyorsun ki bikere evlendim, herkes koyuyor bende isterim paylasmyi. Nefsin istiyor bunu. Cok da dogal bi istek. Ama sen artik kapandin. Kapanmanin kaynagi nefis mucadelesidir. Sicacik havada bogazi saran bi esarp, herkesin sere serpe gunslendigi yerde hasemayla oturmak vs vs.. hepsinde nefsini yenmen gerekiyor. Bu foto mevzusu da oyle.
Ha dersin ki yok ben boyle kapaliyim, kimse bir sey diyemez aslinda. Istersen 1 gun basi kapali 1 gun acik da cikarsin disari. Tatile gider bikini giyer, eve gelince basini da kapatabilirsin. Ozgursun sonucta. Senin bilcegin is. Ama dogrusu ne diye sorarsan bana gore acik fotogrfini koyuyorsan zahmet edip de disari cikarken de kapama.
Maalesef yeni evliliğin verdiği bir hararet var.Siz heralde basini kapatip dapdar kot giyenlerdensiniz. Malesef kapanmak bas kapatmakla degil mahrem olan her yerin kapanmasiyla oluyor. Yani el bileklerinden ayak bileklerine kadar. Ben kapali degilim ama benim bildigim kapanma bu sekildedir.
Burda size kv dogru demis diyenlere bile ters cevap veriyosunuz. Ama kv dogru soylemis. Kapandiysaniz artik profil fotolariniz sac ve kol gostermeyen cinsten olmali. Sonucta sadece kadinlar ekli degildir . Illa ki gosterecrm derseniz de sadece kadinlara sere serpe gosterirsiniz albumlerinizi.
Ayrica o zaman kimse album yaptirmasin ilerde kapanir diyegibi tuhaf cikislariniza da anlam veremedim.
Ben seni haklı buldum. Kv söyledi diye kaldirmadin fotoyu inşallah?O zaman sen anılarını kimseye acıp göstermiyorsun yda paylaşmıyorsun bunda ne kötü bi niyet arıyorsun anlamıyorum niyetim kendimi acık göstermek degil diyorum. Söylediklerinde haklı olablirsin ama söyleyiş şeklin seninde kırdı beni ben kendimi acık halim bu diye göstermek icin koymadm ve senin benim kapalılıgıma saygı duydugunu düsünmüyorum ben bişey sordm siz samimi blmuyorm diyorsnuz burda tatilde mayo giymek fln degildi konumuz. Kvdemin dedigi uslup ve nisan fotografımdı biraz gergnim bu konuda k bkmayın yanls anlasılmasın herkes özgür kararlarında tabiki ve beni ilgilendirmiyor.
Doğru diyorsun..Maalesef yeni evliliğin verdiği bir hararet var.
Ve tabii ki kayınvalide söylüyorsa mutlaka art niyet vardır diye bir ön yargı söz konusu.
Kv kibarca uyarmis ki haklida.Madem kapandiniz niye acik resim koyuyorsunuz whtspa ? Esinizde uyarmis iste dinlememissiniz...Kızlar anlattığım olay yarım saat önce oldu canım sıkkın ve sizinle paylaşmak istedim. Ben evlenmeden önce acıktım yani evlendm iki üc ay sonra kendi istegimle kapanmak istedim gelinlik ve nisandaki fotograflarım acık,bikaçgün önce nisanlıkla olan fotografımı wtsba koymuştm elbisem boydan balık sadece kollarm acık öyle dekoltem falan yok zaten giymemde o tür seyler. Nyse dört bes gündür duruyordu kvdem mesaj atmış kızım wtsaptaki fotografını değiştir demiş ben şok oldm mesajı görünce. Anne fotografımda nevar eşimin hayır dedigi bişeyi koymadım dedm. Açık demiş bende ben acık olsa koymam zaten sdece kollarm acık nyse dedim geçtim sonra dedimki sen böyle şeyler söylemzsin normalde kp falanmı söyledi sana bnu dedm, yoo biraz açık millet görür demiş bnde sdece gülümsedim inanın bu dedigine yorum bile yapamadım oda güldü gıcık gıcık. Eşime söyledim onunla fotografı koydgmda bi konu gecmisti askm kapalısınya artk bu fotografı koyman olurmu dedi bnde o zaman acıksa gelinlik fotografımıda saklayım kmseye göstermeyim dedim böyle bişi geçmişti aramızda. Eşime dedim annen böyle demiş dedm asık bi suratla ben sana koyma diye demiştim falan dedi lafı oraya buraya cekti canım cok sıkıldı sanki annesini destekler gbiydi snirlendm suratına kapattım kızlar canım cok skkın
aynen katiliyorum madem kapanmis konu sahibi o basi acik resim uygun degil...yani aslında yerinde ve uygun bir söylem ama işte kayınvalide söyleyince sinir bozmuş gibi. Kapandıysanız açık fotoların görünmesi sizce uygun mu?
Ahahahhaİlk defa yorumların çoğunluğu kayınvalideyi haklı görmüş.
Başımıza taş yağacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?