Kvimin amacı ne?

gulbahcesinde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2025
19
8
1
26
Normalde aramızda pek bir anlaşmazlık olmaz, ben zaten samimi olmam ama soğukta davranmam normal iyi bir ilişki. Geçen gün yemek yerken tavuk yiyorduk bana bir anda hamile olduğum için (5 +1) "tavuk yiyebiliyor musun tiksinmiyor musun?" dedi. (Bir önceki hamileliğimde tavuktan çok tiksinmistim) "Hayır yiyebiliyorum" dedim. Sonra göz temasını keserek "Bebek yok herhalde" dedi. Birkaç kere daha hamile değilmişim imaları yapmıştı. Bu arada hamileliğim çok yeni bir haftadır öğrendim bende ve kandan takibini yaptık kendi doktor arkadaşımla, henüz kadın doğuma gitmedim bayram sonrası gidicem.

Anlamıyorum derdi ne? niye bebek yok iması yapıyor ben onları niye kandırma çabası içinde olayım. Ben mi çok takıyorum sizce şaka gözüyle bakıp geçeyim mi?

Ya belki yasli belki bilgisi o kadar belki kendi hamileliklerinde tum belirtileri hep ayni yasadi yani o yönde düşünmus olabilir gereksiz konusma gereksiz cümle katiliyorum ama her insani kendi yasantisi kendi capına cercevesine gore degerlendirip gecin bu tavsiyem ozellikle hamile oldugunuz icin en guzel gunleriniz bosverin hic stres olmayin

Henüz doktor tarafından onaylanmadığı için öyle söylemiştir belki. İnsanlar düşük falan yapıyor, o yüzden 3 aya kadar söylemiyorlar hamileliği. Geçmişinde kendisinin de başına geldiyse, boşuna heveslenmemek için belki öyle söylemiştir. Üslup yanlış ama yaşlı kadın, boş verin. Benim kendi ailem bile inanmadı 12 haftalıkken söylememe rağmen, hani hiçbir şeye aş ermiyorsun falan dediler :)

Bebeğiniz hayirli olsun ama cok yeni neden duyurdunuz ki bende ilk bebegimi hemen duyurdum ama ikinciyi doguracak olsam net saklayabildigim kadar saklarim kayınvaldeniz de cahil birine benziyor

Aynen yok ben uyduruyorum diyin.Karniniz çıkmaya başlayınca inanır belki.Ama siz bunu dert etmeyin.Saglikla gelsin yavrunuz.

Daha bebek rahme düşmeden, kesinlesmeden herkese söylerseniz konuşurlar sorup sorgularlar. Düşünecek bı durumu yok, bence kadın yanlış olabilir mi diye düşünmüş o kadar, altında birşey aramayı bırakırsan basın agrimaz..
Hayırlısıyla gelişir hayırlısıyla buyutursun inşallah

Patavatsızlik yapmış takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…