Kv'ler neden ısrar eder?

NisaZumra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.047
708
73
Hepinize hayirli aksamlar,

Demin KV msj atti. Kizim yarin icliköfte yapicaz. Iyi dedim size kolay gelsin. Sonra tekrar yazdi sende gel iyi olur. Bende yazdim kacta ve kim icin yapicaksiniz? Bizim icin ve öglenden önce dedi. Bende yazdim öglenden önce malesef vaktim yok ancak cocuk öglen uykusundan uyandiginda vaktim olur. Sonra illa israr ediyor olsun gel cocugu burda uyut fln. Bende yazdim anne cocugun öglen uykusundan sonra vaktim var dedim cünkü ondan önce zamanim yok. Cocuk uyurken önemli islerim var. Sonra tamam diyor. Yahu neden bastan tamam demessinki? Niye üsteler durursun? Ben sana yardim etsem en fazla 10 dk cünkü 2,5 yasinda kücük cocugum var yani. Inanin bu ilk degil sürekli israr eder. Biyere gidecek olurum beni cagirir. Sonra söylerim gelemem cünkü planim var. Önemlimi degilse iptal etsene fln der. Isim var derim ne diye sorar. Sonra yapsan fln der. Ay sanane kadin ISIM VAR bunu anla artik. Ne yapmam gerek illa anlaman icin ya!!

size kötü davraniyor mu? belki kizi olarak benimsedigi icin böyledir. yani genelimizin anneleri de boyle değil mi? çarşıya gideceğim benimle gel birak arkadaşlarını tarzi seyler söylemiyor mu oz anneleriniz de

size kötü davraniyor mu? belki kizi olarak benimsedigi icin böyledir. yani genelimizin anneleri de boyle değil mi? çarşıya gideceğim benimle gel birak arkadaşlarını tarzi seyler söylemiyor mu oz anneleriniz de
Aramiz iyidir allah var ama sonucta ne o beni kendi kizi gibi, nede ben öz annem gibi benimseyemeyiz. Onun adi kaynana bense gelin. Bu bir degismeyen gercektir. Misal,aneme yaptigim nazi ona yapamam, otomatikmen bir resmiyet oluyor yani.Seversin sayarsin tamamda her işede kizim gel denmezki. Vaktim yok dedigimdede tmm kizim demesini bekliyorum didiklemesini degil. Kendimde israrci degilimdir ve israrciligida hic sevmem.

En son beni bu duruma getirecek herhalde veya anne hayir diyorum neden israr ediyorsun diyecegim en sonunda..

Mesela ısrar ettiğinde "gelemem anne" mesajını 10 kere at.
Sebebini sorduğunda senin mesajlarında 10 sefer geliyor anne onlara cevap dersin.

İşte evrim böyle birşey... Kv olunca genlerde bir değişiklik oluyor... Hepsinin aynı olması başka türlü açıklanamaz
Hayir yani anlamiyorum gercekten yani cocucum var zaten yardim edemiyorum. Neden sürekli cagirir? Ve her ne yaparsa yapsin gel der. Su böregi,manti,icli köfte.. asla bana duyurmadan yapmisligi yoktur. Bende eskiden giderdim yardima ama artik gitmiyorum gitmeyecegimde cünkü istemiyorummm. Burnumdan geliyor cocukla gördügü halde cagiriyor. Neyse hayir dedikce alisacak herhalde baska cözümü yok

En azından bir yerden sonra daha da kurcalamıyor ve kabul ediyor. Bunun bir de "Ne işin var, ne gereği var, aman o da iş mi, planın nedir? Ne demek özel iş?" şeklinde sorabilen versiyonları da var.
Hatta bazı versiyonlarının trip on özelliği de oluyor.

Valla bazen öylede oluyor. Gecen konu actim hatta arkadasimi davet ettim gelemem diyorum iptal et onu diyor. Bu yogunluk arasinda onu niye araya sıkıştırdın ne gerek vardi gibi sözler kullandi cinnet gecirecektim. Anne ben yogun degilim ve kusura bakma iptal etmeyecegim dememe ragmen üsteleyip durdu. Sürekli üstelemesi sinir bozucu..

Ogluyla evlisin cunku, artik ayri bir birey degilsin, uzerinde her turlu hak iddia edebilir. Gelinlere de robot gibi "peki annecim" deyip isteklerini aninda yerine getirmek duser. O bir kaynana, kaynana olmakta bunu gerektirir
Anlamiyorum ya neden hala bu kadae gerideyizki? Eskidendi onlar zaman degismis,devir degismis. Azicik uyum saglasinlar. Hala yönetme cabasindalar. Yurdum kaynanasi yönetmeyle ugrasirken avrupanin göbegindeki kaynanalar dünyayi turlayip hayatlarini yasiyor bee ne ugrasirlar anlamam

Vay arkadaş hepsi mi aynı bunların? Benimki de 5 kere söylemeden anlamıyor lafı

Tamam, şu direktif kvsi olan hanımsın sen, 2 konuna yorum yapmıştım. Milli takımı çalıştıran Fatih Terim edasıyla misafirlerin yanında seni yöneten... Bi de görümce için yardım şeysi vardı galiba. :)

Israr konusunda kv değil de, huyunu törpülemiş annem var. Artık sadece telefonda derin nefes alıp vermem yetiyor ve "Tamam sustum" diyor :)

Aynen canim o konular benimdi.. keske bende derin nefes alip versemde kv anlasa-.-

Bir kez cevap ver, sonra ne yazarsa yazsın yanitlama konu uzamasin..

Ayrica gitsen ne olur ki? Cocuk uyuyacak de geri dön 1-2 saatte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…