Benim anneannemler dedeler böyledir evlerine gittiğinde sürekli birsey yemek zorundasın, ye kızım ye kızım sofraya gel tokum dersin gencsin sen açsındır yakarsın bin kere derler yani,sen yedikçe mutlu olurlar bu onlar için sevgi göstergesi, kötü niyet var mı yok,ha nedir kv seni temizliğe çağırır komşularına hizmet ettirmeye çağırır anlarım da kendi içlerinde keyif yapalım yiyelim içelim demişler seni de yanlarında istemişler benim anladığım
bizim memlekette "çay içmiyorum" dersen en az 2 çay içmen zorunludur. ha ha ondan sonra insaf edip bu gelin çay sevmiyor koymayalım derler, ilk ikisinde sormak yok geri almak yok.
Kadin oturmaktan bahsetmiyor bütün günümü calacak olan icli köfteden bahsediyor. Neden cocukla kendime o eziyeti yapayim? Ve herzaman manti yapcaz gel,su böregi yapcaz gel,icli köfte yapcaz gel, misafir var pasta veya kurabiye yap gel. Misafirlerin yaninda sunu getir bunu yap. Veya en kötüsü yaptigim halde yinede milletin icinde laf sokmak. Kusur bakmayin ama bir zaman sonra insan kaldiramiyor. Rahat ver ya kadin demekten kendimi alikoyamiyorum. Gelin hizmetci mantiginda hala kendisi. Gelemiyorum böyle seylere.Tamam da gitseniz gönlünü yapsanız ne olur ki kendi anneniz çağışa gitmeyeceksiniz sanki zaten öğleden önceymiş hem gideceğiniz yer ev çocuk orada da uyur farklı yerlerde de uyuyabilmeye alışsın zaten önemli işim var demişsiniz ney ki önemli işiniz ben anlamıyorum şimdiki gençleri kaynana çağırınca kötü bir şey yapıyorlarmış gibi geliyor size kadın güzellikle rica etmiş çağırmış hem yaparsınız hem muhabbet edersiniz. Çocuğunuz var diye sanki kimseye gitmiyor musunuz? Hsi gitmiyorsunuz tamam kadın size kötü bir laf etmemiş ki azarlar gibi konuşmuşsunuz bu kadar da düşman gibi görmeyin artık yani.
Onami asagilarcasina konustum? AnlamadimBen yanlış bişey görmedim sadece gerçekten yanında istediği için kadın çözüm üretmiş gel burda uyut gibisinden bahane gibi ilk çocuğu uyutacağını söylediğin için ,baştan bir işin olduğunu ve çocuk uyuyunca onu halledeceğini söylesen zaten ısrar etmez
Kötü bi kadın olmadığı da belli aşağılarcasına konuşmuşsun annen sayılır neticede.
Diger konularimida okursaniz anlarsiniz beni ne kadar bunalttigini..iyi de abartılacak bi ısrar yok ki. kendi anneniz hiç mi işim var dediğiniz de ikinci kere şöyle yapsan demiyor? olayı kayınvalide olmasına bağlamak saçma geldi bu konuda.
Mesajın başında tam seni dövmeye niyetleniyordum ama sonunda anladım olayiOgluyla evlisin cunku, artik ayri bir birey degilsin, uzerinde her turlu hak iddia edebilir. Gelinlere de robot gibi "peki annecim" deyip isteklerini aninda yerine getirmek duser. O bir kaynana, kaynana olmakta bunu gerektirir
Ya hanımlar yapmayın, sırf kayınvalide diye söylediği her lafta bu kadar da batmasın...Başka sıkıntılarınız var mı kayınvalideniz ile bilmiyorum ama, sırf böyle ısrarcı olmasına takılmayın bence. Benimde annem böyledir, illa gelin, hadi gelin, hadi kalın...Ya ne olmuş, demek ki yanında istiyor, görmek istiyor diyorum arada tamam diyorum arada işim var diyorum idare ediyorum.
Elimden hiçbişey gelmiyor. Çünkü kadın surat yapsam anlamıyor, tavır koysam anlamıyor. Kocam da anasına asla kusur bulmuyor. Sonuç: ana oğul onlar mutlu ben mutsuzCözüm olarak ne yapsakkiiii,sen napiyorsun?
İşim var deyip kestirip atmak bence kaba bir davranış hani şu anlama geliyor 'aslında işim yok keyfimden gelmiyorum anla kadın' kadıncağız sizinle bi aktivite yapmak istiyo. Ha siz istemiyo olabilirsiniz. O zaman bi işim var degil de şu şu işim var deyip geçiştirebilirsiniz.Hepinize hayirli aksamlar,
Demin KV msj atti. Kizim yarin icliköfte yapicaz. Iyi dedim size kolay gelsin. Sonra tekrar yazdi sende gel iyi olur. Bende yazdim kacta ve kim icin yapicaksiniz? Bizim icin ve öglenden önce dedi. Bende yazdim öglenden önce malesef vaktim yok ancak cocuk öglen uykusundan uyandiginda vaktim olur. Sonra illa israr ediyor olsun gel cocugu burda uyut fln. Bende yazdim anne cocugun öglen uykusundan sonra vaktim var dedim cünkü ondan önce zamanim yok. Cocuk uyurken önemli islerim var. Sonra tamam diyor. Yahu neden bastan tamam demessinki? Niye üsteler durursun? Ben sana yardim etsem en fazla 10 dk cünkü 2,5 yasinda kücük cocugum var yani. Inanin bu ilk degil sürekli israr eder. Biyere gidecek olurum beni cagirir. Sonra söylerim gelemem cünkü planim var. Önemlimi degilse iptal etsene fln der. Isim var derim ne diye sorar. Sonra yapsan fln der. Ay sanane kadin ISIM VAR bunu anla artik. Ne yapmam gerek illa anlaman icin ya!!
Kadin oturmaktan bahsetmiyor bütün günümü calacak olan icli köfteden bahsediyor. Neden cocukla kendime o eziyeti yapayim? Ve herzaman manti yapcaz gel,su böregi yapcaz gel,icli köfte yapcaz gel, misafir var pasta veya kurabiye yap gel. Misafirlerin yaninda sunu getir bunu yap. Veya en kötüsü yaptigim halde yinede milletin icinde laf sokmak. Kusur bakmayin ama bir zaman sonra insan kaldiramiyor. Rahat ver ya kadin demekten kendimi alikoyamiyorum. Gelin hizmetci mantiginda hala kendisi. Gelemiyorum böyle seylere.
Kadin oturmaktan bahsetmiyor bütün günümü calacak olan icli köfteden bahsediyor. Neden cocukla kendime o eziyeti yapayim? Ve herzaman manti yapcaz gel,su böregi yapcaz gel,icli köfte yapcaz gel, misafir var pasta veya kurabiye yap gel. Misafirlerin yaninda sunu getir bunu yap. Veya en kötüsü yaptigim halde yinede milletin icinde laf sokmak. Kusur bakmayin ama bir zaman sonra insan kaldiramiyor. Rahat ver ya kadin demekten kendimi alikoyamiyorum. Gelin hizmetci mantiginda hala kendisi. Gelemiyorum böyle seylere.
Baksana meggieemmm kadın çocuğu burda uyut diyo. Gel gel burda bizim tuvalete yaparsın derse bideCırcır olmuşum gelemem de.
Ne zaman ısrar etse bunu söyle.
Sonra olsan? diyemez herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?