Kv'ler neden ısrar eder?


bizim memlekette "çay içmiyorum" dersen en az 2 çay içmen zorunludur. ha ha ondan sonra insaf edip bu gelin çay sevmiyor koymayalım derler, ilk ikisinde sormak yok geri almak yok.
 
bizim memlekette "çay içmiyorum" dersen en az 2 çay içmen zorunludur. ha ha ondan sonra insaf edip bu gelin çay sevmiyor koymayalım derler, ilk ikisinde sormak yok geri almak yok.

Anacım burda pazara gidiyorsun eline çayı tutuşturuyolar al yenge diye, bu içtenliğe sevineyim mi çay sevmiyorum diye kızayım mı bilemiyorum bazen
 
Ya hanımlar yapmayın, sırf kayınvalide diye söylediği her lafta bu kadar da batmasın...Başka sıkıntılarınız var mı kayınvalideniz ile bilmiyorum ama, sırf böyle ısrarcı olmasına takılmayın bence. Benimde annem böyledir, illa gelin, hadi gelin, hadi kalın...Ya ne olmuş, demek ki yanında istiyor, görmek istiyor diyorum arada tamam diyorum arada işim var diyorum idare ediyorum.
 
Bizimde ısrar mevzusu başka konulardandi ayrı sehirlerdeyiz ve artık o kadar daralmis gelmişti ki tersledim sonra yanindakilerde dahil bana laf çarpıp durdular gelinlere yaranilmaz ısrar etmem şu bu diye ..nihayet anladı dedim ki sonuç değişmedi yine aynı sonra ay ben ısrar etmeyecektim dimi deyip hep o günü hatirlatir sağolsun. .karakteri deyip geçiyorum ve duymamazliktan geliyorum ..
 
Ben de evime arkadaslarim gelince biraz daha oturun, şunu da yiyin kahve de icin cay da icin diye israr ediyorum yaa bunu fark ettim babamdan kalan bir huy bu. Benim icin ne konuda israr edildigi onemli.
 
Ben yanlış bişey görmedim sadece gerçekten yanında istediği için kadın çözüm üretmiş gel burda uyut gibisinden bahane gibi ilk çocuğu uyutacağını söylediğin için ,baştan bir işin olduğunu ve çocuk uyuyunca onu halledeceğini söylesen zaten ısrar etmez
Kötü bi kadın olmadığı da belli aşağılarcasına konuşmuşsun annen sayılır neticede.
 
Herhalde bütün kayınvalideler aynı.. benim kayınvalidem de çok iyidir. İyi anlaşırız Allah a şükür ben onu annem gibi görüp saydım annemde olsa böyle derdi bende kabul ederdim deyip düşündüm hep.. Ama gel gör ki bazen anneme hayır anne istemiyorum öyle olmayacak böyle olacak tarzı şeyleri kolayca söyleyebiliyorken. Kayınvalideye söylenmiyor. Alınacak diye bir şey de diyemiyorum.. Ama dün akşam yine bebeğin odasında var olan perdeyi illa değiştirip yerine yenisini takmak istediğini belirtti bu ikinci veya üçüncü söyleyişi .. ilkinde yok anne bu perde güzel ben bunu seviyorum yeni almaya gerek yok dedim ama o ısrarla oraya yeni bir perde diktirmek istiyor.. Birde beyaz diktirmek istiyor. bende beyaz istemiyorum zaten oda açık krem rengi boyalı mobilyalar beyaz beyaz perde gereksiz olacak ama ikna edemedim koymuş kafasına.. En sonunda eşime söyledim sen güzelce söyle beni dinlemiyor diye napabilirim Özendiği için almak istiyor ama biz istemiyoruz ne gerek var ona da kar masraf yapmamış olacak.
 
Tamam da gitseniz gönlünü yapsanız ne olur ki kendi anneniz çağışa gitmeyeceksiniz sanki zaten öğleden önceymiş hem gideceğiniz yer ev çocuk orada da uyur farklı yerlerde de uyuyabilmeye alışsın zaten önemli işim var demişsiniz ney ki önemli işiniz ben anlamıyorum şimdiki gençleri kaynana çağırınca kötü bir şey yapıyorlarmış gibi geliyor size kadın güzellikle rica etmiş çağırmış hem yaparsınız hem muhabbet edersiniz. Çocuğunuz var diye sanki kimseye gitmiyor musunuz? Hsi gitmiyorsunuz tamam kadın size kötü bir laf etmemiş ki azarlar gibi konuşmuşsunuz bu kadar da düşman gibi görmeyin artık yani.
 
Kadin oturmaktan bahsetmiyor bütün günümü calacak olan icli köfteden bahsediyor. Neden cocukla kendime o eziyeti yapayim? Ve herzaman manti yapcaz gel,su böregi yapcaz gel,icli köfte yapcaz gel, misafir var pasta veya kurabiye yap gel. Misafirlerin yaninda sunu getir bunu yap. Veya en kötüsü yaptigim halde yinede milletin icinde laf sokmak. Kusur bakmayin ama bir zaman sonra insan kaldiramiyor. Rahat ver ya kadin demekten kendimi alikoyamiyorum. Gelin hizmetci mantiginda hala kendisi. Gelemiyorum böyle seylere.
 
iyi de abartılacak bi ısrar yok ki. kendi anneniz hiç mi işim var dediğiniz de ikinci kere şöyle yapsan demiyor? olayı kayınvalide olmasına bağlamak saçma geldi bu konuda.
 
Onami asagilarcasina konustum? Anlamadim
 
Ogluyla evlisin cunku, artik ayri bir birey degilsin, uzerinde her turlu hak iddia edebilir. Gelinlere de robot gibi "peki annecim" deyip isteklerini aninda yerine getirmek duser. O bir kaynana, kaynana olmakta bunu gerektirir
Mesajın başında tam seni dövmeye niyetleniyordum ama sonunda anladım olayi
 

Aynen öyle yani kendi anneniz olsa art niyet aramayız anneciğimli konuşuruz ama kaynana olunca var ısrar etti yahu kadın kötü bir laf dememiş kızmamış ısrar dediği şey de sadece gelsen iyi olurdu çocuk burada da uyurdu demiş yani ne var? belki torunu görmek istedi burada ne gibi bir kötü niyet var ki burada konu açacak kadar. Çağırmasa bu sefer vay toplammışlar çağırmadı olur artık kızlarımız da gözünün üstünde kaşın vardan alınıyorlar bu ne ya.
 
İşim var deyip kestirip atmak bence kaba bir davranış hani şu anlama geliyor 'aslında işim yok keyfimden gelmiyorum anla kadın' kadıncağız sizinle bi aktivite yapmak istiyo. Ha siz istemiyo olabilirsiniz. O zaman bi işim var degil de şu şu işim var deyip geçiştirebilirsiniz.
 


Hic


Hic uzulmeyin siz konunuzda haklisiniz. Burda k.valideler gelinlere taranamiyor diye ahkam kesenler ya bekardir ya k.validesini ayda yilda bir goruyordur ya da evlenilecek cagda oglu vardir. K.valide ile yakin mesafede oturmayan bilemez
 
Bu kv geçenlerde arkadaşınla planını iptal et diye tutturan zat dimi?

Sen git kadının biricik oğluyla evlen sonra hayır, yok, gelemem falan de. Olacak iş mi?
Onlar seni ALDI artık onlarınsın. Her şekilde kullanabilir ve yönetebilirler.
 
Genel bir başlık olduğu için yazıyorum benim kv nin böyle ısrarları yok. Hatta ona dokunmayan yılan bin yaşasın modunda dolaşır. Zaman zaman psikolojik atakları olur sadece. Öyle ki biz evlenmeden önce ben torun bakarım diyen kadının iş ciddiye binince gıkı çıkmadı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…