Kv'ler neden ısrar eder?

benimki bana iş buyuramıyor çalıştığım için zaten yorgun gidiyom genelde işleri eltiye yaptırır. Ama şu ısrar yok mu. Geçen haftasonu günü vardı. ille de gel ille de geel kaç kere aradı. En son açmadım.ertesi gün dedim uyumuşm erkenden k bakma anneciğim :)) hamileliğime sığınıyorm.

en iyisi benım kaynana

oğluna söyler , oğlu da bana söyler

ben de bahane uydururum konu kapanır

ben de oğluna söylemesine uyuz oluyorum sanki ben eşşeğim

kaynanayla yaşayacağın ön büyük sorunun bu olsun canımm
burdaki kaynana sorunlarını bir oku derim

kaynana: ıslarlar sende gel sende gelll
konusahibi: hayır gelmeyeceğim ,hayrı gelmeyeceğim

neden ısrar eder demişsin : basit paylaşmak istemiş,
ben ısrarın altında art niyet görmedim

en iyisi benım kaynana

oğluna söyler , oğlu da bana söyler

ben de bahane uydururum konu kapanır

ben de oğluna söylemesine uyuz oluyorum sanki ben eşşeğim
en iyi kaynana oğluna söyleyen kaynana boşver direkt muhattab olsan bahane sıralayamassın belki

Ahhh yüce Rabbim , galiba bu evlilik kurumunu gerçekleştiremicem ben. İçli dışlı olmayı hiç sevmiyorum, ısrarmış falan dayanamam. Sürekli iç içe olamam. Kendi ailemle bile evlenince iç içe olmak istemem. Evdeyken rahatsız edilmek asla istemem. Azcık yabaniyimdir. Dost hayatı gözüme çok hoş gözükmeye başladı

Diger konularini bilmiyorum da sen de arada bir git ne olcak, icli kofte yapcaklarmis cocuk da 2.5 yasinda, koy ayagina salla iki he he yap gul gel. .sonra isine gelmeyen bi seye cagirdiginda gelemem dersin, kredin olur. Biraz abartmissin gibi geldi, onlar da yasli insanlar sonucta, icli kofte yaparken muhabbet etmeyi seviyordur, araniz da iyiymis.

Aynısı bende vardı şu sıra yok neden bilmem ama bence anladı artık yüzümden yani yoksa senin ki iyi benim ki sonunda tamam bile demiyor dibine kadar ısrar ederdi çok şükür yarappim şuan yapmıyor nazar değmesin amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…