Kv'ler neden ısrar eder?

Hanimlar anlamak istemiyorlarki, tutturmuslar bir kotu gelin diye. Ya anlamiyorsunuz kadin dolaba koymaya icli kofte yapiyor 10 tane falan degil. Herkes siz gibi hizli olmayabilir, bunun yapilisi, hazirligi ve ardindan temizlenmesi var. Birde o ara acikilir yemek yiyelim sofra kur kaldir vs vs cikarda cikar. Ne kadar k.valide meraklisi insan var ya. Siz yapin arkadasim gidin k.validenize. burda sana ahkam kesenleri merak ediyorum ne kadar suredir k.valife goruyorlar ya da k.valideleri varmi acaba?

Konu sahibi bana itici geldin
yemedin inşallah o köftelerden

Ay benim kaynana ilk başlarda misafir gelirdi cagirirdi ben hemen isim var falan demeye basladim. Hatta Görümcem calisirken bir kere bize geldi haftaya Annemin misafiri gelecekmis bana sen calisiyorsun shezofren gelsin diyo dedi ben de bakalim başka bi is cikmazsa giderim dedim gittim ona bi daha da cagirdiginda bahane uydurdum hep simdi hic arayip misafir geliyor sen de gel demez. Bir kere akraba gününe götürdü orada akrabalar sen de "annenle"günlere gel artik dediler ben de çocukla gün yapamam ben dedim. En bastan tavrimi koydum valla.

Cok tesekkür ederim gercektende beni anlayanlar var azda olsa:) yazdiginiz gibi oluyor yardima oraya gidince. 10 kere dedim yemege degil 150 icli köfteden bahsediyorum yani. Sabahtan aksama kadarda sürüyor..

Neyse dil dökmicem. Yemicem yememde istememde. Gider alirim hazirini veya az bisey yapar atarim buzluguma olur biter. Siz cok merakliysaniz yemeye yapin yiyin bi zahmet.

benim ki orjinal kv herhalde ne kokar ne bulaşır, hiiiç öyle taraklarda bezi yok.Ne arar ne ısrarcıdır.Zaten oturupta öyle içli köfte fln yapmaz.Yapıyorsa da vallah ben bilmiyorum.ama sürekli arayıp ısrar eden biri olsa bende bunalırdım diye düşünüyorum.

anaam konu sahibi kötü gelin olmuş ve ben yine kötü gelinin tarafındayım yaşasın kötü gelinler

anaam konu sahibi kötü gelin olmuş ve ben yine kötü gelinin tarafındayım yaşasın kötü gelinler
Sürekli benden eski kafada kalmis bi kv olarak oraya gittigimde hizmet bekleyen, gelin oturmaz is yapar,mutfaktan cikmaz mantiginda olan. Bana misafirlerin icinde emirler yagdiran ve adeta rezil eden, bide hep is olunca beni israrla cagiran kvden rahatsiz oldugum ve bunaldigim icin kötü gelin olacaksam olayim valla basim gözüm üstüne.

Hic uzulme canim sen bosverrr. Seni elestirenler iyi gelin olsunlarda biz de masallah diyelim. Ama basina gelmeyen bilemez, durumda acik ve net yani. Bosver cok canin cekerse gider 4 tane alir yersin ailenle. Ne basin agrir ne yorulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…