Kv'ler neden ısrar eder?

Kadıncağızın ısrarında kötü niyet göremedim. Buradaki tüm kadınların kendi anneleri melek kayınvalideler şeytan mı oluyor anlamadım? Kendi annemiz yapsa asla dert etmeyiz.
Burayı okuduktan sonra oğlumu evlendirmemeye karar verdim, evlenmek isterse de arasını bozucam. Yok anam yok ben öyle sakin, sessiz, köşesinde oturan, her şeye eyvallah diyen kaynana olamam. En iyisi evlenmesin oğlum.

size kötü davraniyor mu? belki kizi olarak benimsedigi icin böyledir. yani genelimizin anneleri de boyle değil mi? çarşıya gideceğim benimle gel birak arkadaşlarını tarzi seyler söylemiyor mu oz anneleriniz de

Aynen katılıyorum fikirlerinize ....

Insan dusunuyor da. Kendi öz annemiz bize israr etmez bekarken bile) ama kv kendi kizi bile değilsin nasil israr edebiliyorlar nasil kendi dusuncelerini isteklerini dayatabiliyorlar hayret ediyorum. Bir üyenin dediği gibi dünya onların etrafında dönüyor. Ogullarina gereksiz sahiplendikleri yetmiyor gelinleride sahiplenip istediklerini yaptirmaya calisiyorlar.

Kpim bu konuda süperdir .
Babannenin evi temizlenicek " benim karım hizmetçi mi kızları gitsin der"
Ananenin evi temizlenecek " gelini gitsin benim karım hizmetçi mi der "

Kvnin evi temizlenicek " gelin gelsin benim kızım hizmetçi mi der "

ve ben " ama ben hiç hizmetçiye benzemiyorum "
kızını çağırsın yoksa kendi yapsın

arkadaş kv.ler ilgilense bir dert ilgilenmese ayrı dert çıkarıyorsunuz. ben hiçbirinizi anlayamıyorum artık..
bince kadının boğazından geçmemiş içli köfte sensiz.. beni çağırsın ayol ben gideyim.. çocuğumu da götürür uyuturum orda

Anlamiyorsunuz galiba icli köfte YAPILACAK. Tüm gününüzü alacak bunu yapmak üstelik 2,5 yasindaki cocukla. Böyle seylere yardima gidince hep burnumdan geliyor. Ne yerim nede yardim ederim. Bu ilk defa degil hep gittigimde yardim etmemi oturmamami bekliyor.

Hic

Hic uzulmeyin siz konunuzda haklisiniz. Burda k.valideler gelinlere taranamiyor diye ahkam kesenler ya bekardir ya k.validesini ayda yilda bir goruyordur ya da evlenilecek cagda oglu vardir. K.valide ile yakin mesafede oturmayan bilemez
Kesinlikle katiliyorum. Diger konularimdan beni taniyanlar tanir. Bu ilk degil sürekli misafirlerin yaninda; sunu getir,bunu yap. Bide birkeresinde hic unutmam,misafirler giderlerken bari masayida siz toplayin gidin dedi. Bende daha ordaydim ve cay iciyordum. Masadada cay bardaklark ve kek tabaklari. O kadar bozuldumki anlatamam. Böyle bir patavatsiz insan kendisi. Kadinin felsefesi şu; gelin gelince is tutar,oturmaz hizmet eder. Zaten gidince sürekli bisey bulur bana yaptiracak. Misafiri gelir nisazümra kurabiye,pasta yapda getir. Yeni bir tarif denerim yiyince hemen der misafirim gelince yaparsin. Buzlugada icli köfte,manti,sarma gibi seyler yapilip atilacagindada sürekli israr ederek cagirir. Simdi ben haksizmiyim? Diger arkadaslarda beni öteki konularimdan bilmeyip,yargilamasinlar

niye tüm gününü alsın orduya mı yapacaksın içli köfteyi ...annem Halfetili oturdukmu içi bir gün önceden kavrulup dolaba konur zaten..dış harcı on beş dk da yoğrulur diyelim ikisinin birleştirilmesi yarım saat maksimum 1 saat 50 tane yaparız hemde 1 kilo kıymadan şimdi ben mi içli köfte yapmayı bilmiyorum (ki annem aşçıdır) yoksa sen mi cidden abartıyorsun tüm gününü alacak içli köfte için senin catering firması olman ve en aşağı 500 kişiye köfte çıkarman gerek.. ben giderim teyzeme hem yerizde

o zaman bir küçük dipnot açmanız lazım biz nerden bilelim.eski konulara bakınca da adımız sapığa çıkıyor.

Belki sizi sevdiği, yanında istediği için çağırıyordur. Ilımlı olmayı deneyin.

Bizimki gercekten abartmiyorum 150 tane rahat yapar. O kadar sürer isi düsünün yani. Ardindan bide mutfagi temizle gercekten cok zaman aliyor. 2 kere yaptik birdaha asla dedim..

Bizimki gercekten abartmiyorum 150 tane rahat yapar. O kadar sürer isi düsünün yani. Ardindan bide mutfagi temizle gercekten cok zaman aliyor. 2 kere yaptik birdaha asla dedim..
Haaa bide eklemeyi unuttum kiymayi birsürü alir arindanda misket köfte yuvarlayalim der pisman ettirir yani insani yardima geldigi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…