Kv’ye ev anahtarı?

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Evimizin kilidini değiştik, eşim bana laf arasında bir yedeğide annemde dursun dedi, ben eminimki o kilit değişince bana yedek yaptır demiştir oda vermiştir ona, bana yolunu yapıyor, çıldırdım çok ağladım, ben yatarken biri girecek mi diye mi düşüneceğim, özelim ne olacak, eşim laftan anlamıyor kaybolursa diye verdim diyor, kaybılsa çilingir var çok kötüyüm, kim haklı
Dipnot kv ile anlaşamıyorum, bana karşı hiç iyi niyetli olduğunu düşünemiyorum herşeyi beklerim.

Ne saçma iş ya? Evinizin anahtarı sizden başkasında olmasın. Bu, anahtarı elinde bulunduran kişinin de iyiliğinedir. Benim evimde bir şey kaybolsa aklıma ilk gelecek şey evimin anahtarının başka kimde olduğu olur. Yani ilk şüpheli o kişi olur. Sırf oda arkadaşlarım şüpheli olmasın diye giysi dolabımı kilitleyip giderdim ben odadan.

Anahtarım içeride kaldı kayboldu vs diyerek kv yedek anahtarı al sonra geç eşinin karşısına bi daha bu anahtar kimseye verilmeyecek, gelen zili çalıp gelsin de. Tekrar verirsen ben isterim kötü olmak istemiyorum de.

O istemisse cok acayip hani ne alaka benim evimin anahtarida ablamda durur uzakta oturuyoruz bir durum olur vs diye verdim anlasamasam onada vermezdim guven duyulmayinca insan istemez

bizim evin de anahtarının yedeği anneannemde dururdu hayatım boyunca.bizde dayımlarda teyzemlerde bir yedek anahtarı birisine emanet etme vardır.bir sefer içerde kapıda anahtar kaldı da istanbulda çilingiri araya tanıdık sokup 2 saatte zor getirdik haftasonu.Allah korusun acil durumda çok işe yarıyor , başımıza geldi tecrübeyle sabit. İlle hala vermem de vermem diyorsanız da kendinizi paralamanın ne alemi var? Dünyanın sonu mu? Yarın çağır değiştir kilidi bir defa daha olsun bitsin.Siz uyurken kim nasıl girsin eve, kapıda anahtarı bırak yan pozisyonda tut başka anahtar açamaz, ek hırsız zinciri tak daha da sağlam olsun.Çıldırıcak bi şey yok vermeyin şöyle saçma sapan tepkiler.

Valla bence o niyete göre değişir. Benim abimin ev anahtarı da annemde. Gelinimiz çalışıyor. Ev temizliğine yardımcı bayan alıyoruz. Annem ikisi işte olunca anahtarla girip temizlik yaptırıyor sonra çıkıyor. Hatta bende giderim temizliğe yardım eder sonrA çıkarız. Hatta bazen işten izin alır gelin o da gelir. Evlerimiz yakın anahtarı kendisi verdi bir sey olursa diye. Bir keresinde yağmur yağıyordu pencereleri acık unutmuş annem gitti kapattı geldi. Bir kez olsun gelinden Şikayet ima gelmedi. Eger sizinde aranız normal resmî birbirinize karışmayan yapınız varsa normal yani bu Bence fazla abartıyorsunuz.

Kv uzakta annem yakınımda ve kesinlikle anahtarımın biri ondadır kv burda olsa ona da verirdim. Çünkü destursuz asla girmezler evimize bu konuda çok oturaklı bir kv sahibim annemde keza öyledir bizde eşimle gezmeyi severiz uzaktayken evi havalandırıp çiçeklerimi sulayan birinin olması beni rahatlatıyor
Siz uyurken kv neden girsin ki?

Benim de evlendiğinden beri kv de yedeği vardı, çok şükür o olmadığı gün kilidi kökten değiştik ve anahtar içinde kırıldı dedik. Bir daha da yedeğini vermedik. O ne yaptı? Kendi evinin anahtarını değişti. çok girip çıkıyormuşum gibi onun evine.

bu duruma ağlatcak kadar kötü birimi kv, eve girip herşeyi karıştırımı

kayınvalideniz eve kafasına göre anahtarla girmiyorsa bence büyütüp eşinizle aranızı bozmayın anahtar orda dursa ne olacak?

Ne mutlu size, keşke bana da böylesi denk gelseydi. Benim kv eşim çıktıktan yarim saat bir saat sonra gelip odama girip beni uyandırırdı.

Ay ne saçma birşey neden verilir anlamam ne olur ne olmaz diyorsa varsa arabaya koysun hiç çıkarmasın kaybolursa evin anahtarı onu alıp kullansın veya unutursun diye sizi düşünüyorsa çantanızdan hiç çıkarmıyacağınız 2. Anahtarınız olsun eşinize bunu anlatın vermeyin ne alaka benim evimin anahtarı kv de de olsa anne de olsa başkasında olmaz zan altında olmamak için atasözü de var "kapını kilitli tut komşunu hırsız çıkarma" diye kv düşüncesiz

Yedek anahtar bırakmak bana tuhaf gelmiyor. Yedek anahtarın kullanma amacı bellidir. Çekmecede durur. Eğer anahtarın sahibi kapıda kalmışsa gelir alır evine girmek için kullanır. Ya da tatile gitmişsinizdir yedek anahtar kimdeyse gelir dondurucuya bakar, çiçekleri sular. Başka da hiç bir kullanım amacı olamaz. Ha canım istediğinde öyle bir gireyim dolaşayım, zili çalmadan kendi evimmiş gibi gireyim diye kullanılıyorsa bir güzel çemkirlir ve anahtar geri alınır.

valla yüz versem kp hergun anahtarı eline alır bütün evi gezer dolanır çıkar ,
ama bende o yüz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…