- 18 Temmuz 2018
- 2.426
- 2.174
- 63
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Paranoyak olma sebeplerimi bi oku istersen. Yukarda bol bol yazdım zaten.Bu nee!!! paranoyak olmussun direk soyle al anahtari hic sevmem ben boyle seyleri. Izinsiz eve girilmez ben kocam anahtarla giriyo diye kiziyorum gizli gizli gibi eve mi gelinir diye.
Ben de verdirdim ama gelip girdigi yok.Yakalarsam da alirim ya da aldiririm diye dusunuyorum insAllah tabi buyuk konusmayayim.
Havlu koyayım çünkü bizim kapı baya yüksekte yerden yarim basamak kadar havluyu rulo yapayımKapı arkasına corap yada ne bileyim havlu etek vs kırısacak bişey koy dikkat cekmeyecek
kapıyı sen ayarla hizasını geldiginde büzüşmüşse veya kapı bıraktıgın gibi değilse anlarsın birinin girdigini
Ahhh canım çok iyi niyetlisin . Benim kv evime gizlice girip altınlarımı ve paramı aldı. Üstüne bir de saçma sapan şeyler yapmaya çalıştı evime ve bana, batıl şeyler diyeyim anla sen. Güvenmemek lazım asla.ya kv dediğiniz kişi düşman mi? eşinizin annesi. habersiz mi gelir var mı öyle huyları? benim ev anahtarı yedeği de kv de bir gün kullanmış değil unutursak biz alıyoruz hepsi o. hiç bu düşünce aklıma gelmedi
Giriş kapına değil atıyorum yatak odasına atıyorum mutfagaHavlu koyayım çünkü bizim kapı baya yüksekte yerden yarim basamak kadar havluyu rulo yapayım
İç eşiğe un dök gezerken iz bıraksın giren kisiEve girip girmediklerini nasil anlariz iz koyabilir miyiz acaba benim kp kv den sorunum yok da pis bir gorumce var. Ondan her seyi beklerim
Giriş kapına değil atıyorum yatak odasına atıyorum mutfaga
Zaten öyle kurcalamaya gelen oralara girer :)
Gorumcem evet sezdirmezİç eşiğe un dök gezerken iz bıraksın giren kisi(şaka tabiiki) bunu kamera koymadan bilemezsin sinsi biri ise hiç sezdirmez çünkü
Sen kabus yaşamışsın canım ya neyseki eşin anlayışlı davranmış. Bazıları annem o karışamazsin kafasındaEn başta onların da bende vardı anahtarı kendisi zorla vermişti. Ona rağmen ben kapılarını çalardım anahtarın var zile basma derlerdi ben de siz evdeyken açıp girmeme gerek yok belki müsait olmazsınız derdim, bu 3-5 belki daha çok yaşandı. Sonra kaf aralarında kendi ailemden bahsettim babam bike eve zile basmadan girmezdi evde biri varsa zile basardı keza bizde öyle derdim. Bu da 3-5 kere oldu annem de laf arasında sezdirird. Sonra anahtarı kağıda unutmuş gibi yaptım 2-3 kez giremesin ve anlasın diye. Diyeceksiniz neden direk konuşmadın hep eşim engel oldu bu sefer bekle, bidaha yapmaz diye diye... en son evime torununu sokmuş el izleri vardı, priz yolunmuştu, kv sine evime geldiği halde önceden evimi gezdirmişt. Patladım eşim de toptan değişti çok şükür .
Baya kötüymüş sizin durum ama iyi etmişsinizBende yeni evliyken yedek anahtar vardı kp de. Birgün ben evde yokken kv misafirlerini benim evde ağırlamıştı. Eve geldiğimde şok olmuştum. Ailemde kalmaya gittiğimde kv ile beraber yaşayan eltim evime çocuğuyla beraber girer kendi evi gibi değişiklikler yapardı. Döndüğümde çocuğun yediği ekmek bistüvi vs kırıntılarını görürdüm yerde. Kv de beraber yaşadıkları için bişey demezdi ona. Sonra bende anahtarımı kaybettim deyip kp den yedeği almıştım. Bazen hala hatırlatır sizin de bi yedek olsa iyi olur aslında falan demeye getirir de ben duymazdan gelirim
Yok artık daha neler duyacağız Allah uzak etsin böyle insanlardanAhhh canım çok iyi niyetlisin . Benim kv evime gizlice girip altınlarımı ve paramı aldı. Üstüne bir de saçma sapan şeyler yapmaya çalıştı evime ve bana, batıl şeyler diyeyim anla sen. Güvenmemek lazım asla.
Elindeki anahtarıda eşine ver, onu da babasına versin, sende çek git...Evimizin kilidini değiştik, eşim bana laf arasında bir yedeğide annemde dursun dedi, ben eminimki o kilit değişince bana yedek yaptır demiştir oda vermiştir ona, bana yolunu yapıyor, çıldırdım çok ağladım, ben yatarken biri girecek mi diye mi düşüneceğim, özelim ne olacak, eşim laftan anlamıyor kaybolursa diye verdim diyor, kaybılsa çilingir var çok kötüyüm, kim haklı
Dipnot kv ile anlaşamıyorum, bana karşı hiç iyi niyetli olduğunu düşünemiyorum herşeyi beklerim.
O zaman kamera koyacaksın. Başka çaresi yok.Ya 1 haftalığına tatile gitmişsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?