Kv’ye ev anahtarı?

başıma gelmemiş olsa aa o neymiş öyle derdim ama maalesef ben de biliyorum bu anları

Valla annemdede kv dede anahtarım vardır
Kv hatta baya yakın oturur
Her ne kadar zınk diye eve cat kapı gelmeleri olsada simdiye kadar ben eve bişey bırakacagı ve evde yoksam anahtarla gir desem bile hic girmedi eve hakkını yemiyim

Bnmkilerde istedi. Hatta kp sürpriz yaparız eve gelmişsiniz ki salondayız dedi. Bnde bundan psikolojik olarak çok rahatsız olduğumu huzursuz olduğumu kapıyı toptan değiştireceğimi söyledim. Bi daha istemediler.

Evet o ayri mesele bizim de anahtar var kp de. Sinir oluyorum ama kv hanfendinin yok bizde. Ben de biz yokken Girerler mi diye korkarim
Valla yakınsa girer de uzaksa zor. Benimki yan yana daireler. Önce bakardı zannımca mesela limon var mı diye sonra beni arardı limon var mı diye. Bu zamana kadar olmayan bir şey sorduğunu hatırlamıyorum.

Eve girip girmediklerini nasil anlariz iz koyabilir miyiz acaba benim kp kv den sorunum yok da pis bir gorumce var. Ondan her seyi beklerim

Valla yakınsa girer de uzaksa zor. Benimki yan yana daireler. Önce bakardı zannımca mesela limon var mı diye sonra beni arardı limon var mı diye. Bu zamana kadar olmayan bir şey sorduğunu hatırlamıyorum.
Bir iki mahalle var aramizda yakiniz

Eşimin annesi de olsa bana sormadan anahtarı vermesi hiç doğru değil. Mahremiyet denen bir şey var.

Eve girip girmediklerini nasil anlariz iz koyabilir miyiz acaba benim kp kv den sorunum yok da pis bir gorumce var. Ondan her seyi beklerim
Geçen başka bir konuda biri yazmıştı. Kapının arkasına dolu bir su şişesi koyacaksın. Kapı açıldığında o şişe devrilip halıyı ıslatacak. Halı ıslaksa anla ki biri girdi. Tabi senden önce eşin gelmeyecek.

Ben anahtarı bazı günler 1 bazı günler 3 bazı günler 2 kere kilitlerdim. Ya da yatay bırakırdım bazen. Böyle anlardım. Bi gün alt üst kilitlerdim bazen sadece alt bazen üstü 2 altı 1 kere hep de yakaladım.

Mantıklı beğendim bunu. Bende kilitleyeyim ve çıkış yerini yan değil de dik bırakayım :) teşekkürler canim

Ya 1 haftalığına tatile gitmişsek

düşünüyorumda şimdi 2 yıl kadar önce eşim kvalideme anahtar vermişti ama mesafe var aramızda kafasına göre gelemezdi giremezdi o yüzden. mesafe dediğimde yürüyerek yarım saat aramız taksiyede para vermez ama yinede aşırı rahatsız olmuştum sonra bi gün anahtarımız yoktu evde mi unuttuk neydi hatırlamıyorum orasını almıştık. ve o yedek anahtarı samimi bi evli arkadaşlarımız vardı onlara vermiştik. verdiğimiz arkadaşlarla da aramız 1 saat kaynanm çok bozulmuştu duyunca. tabi sonra o anahtarı da kapıda kalınca arkadaştan almıştık geri vermeyi de unutmuştuk şimdi hatırladım bu mevzuyu.

sizde unutun ve alın

Bu nee!!! paranoyak olmussun direk soyle al anahtari hic sevmem ben boyle seyleri. Izinsiz eve girilmez ben kocam anahtarla giriyo diye kiziyorum gizli gizli gibi eve mi gelinir diye.

Ben de verdirdim ama gelip girdigi yok.Yakalarsam da alirim ya da aldiririm diye dusunuyorum insAllah tabi buyuk konusmayayim.

Ya 1 haftalığına tatile gitmişsek
Kapı arkasına corap yada ne bileyim havlu etek vs kırısacak bişey koy dikkat cekmeyecek
kapıyı sen ayarla hizasını geldiginde büzüşmüşse veya kapı bıraktıgın gibi değilse anlarsın birinin girdigini

Eşinden gizli sende evin anahtarını bir daha değiştir. Çaktırmadan eşinin anahtarını al cebınden yenisiyle değiştir. Kv de elinde işe yaramayan anahtarla kalsın öylece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…