- 9 Mayıs 2018
- 1.556
- 4.151
- 83
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Kv niz siz banyodayken, uyurken ya da herhangi bir anınızda evinize girse. Siz evde yokken girip tv izlese, balkonunuzda keyif yapsa. Dolaplarınızı açsa kapatsa, yatak odanıza dahi girse sakınca görmez misiniz? Kendimden örnek verme sebebim, yani her anne-kv bir değildir.
Canım onu biliyorum var da, ben evde yokken kapınarkası kilidi nasıl kilitleyebilirim?Kapi arkasi kilit diye bir sey var.de ben de verilmesiraraftari degilim ben de vermem de yani cat kapi gelenler varsa kilitleyin kapinizi
Evet o ayri mesele bizim de anahtar var kp de. Sinir oluyorum ama kv hanfendinin yok bizde. Ben de biz yokken Girerler mi diye korkarimCanım onu biliyorum var da, ben evde yokken kapınarkası kilidi nasıl kilitleyebilirim?
Valla yakınsa girer de uzaksa zor. Benimki yan yana daireler. Önce bakardı zannımca mesela limon var mı diye sonra beni arardı limon var mı diye. Bu zamana kadar olmayan bir şey sorduğunu hatırlamıyorum.Evet o ayri mesele bizim de anahtar var kp de. Sinir oluyorum ama kv hanfendinin yok bizde. Ben de biz yokken Girerler mi diye korkarim
Bir iki mahalle var aramizda yakinizValla yakınsa girer de uzaksa zor. Benimki yan yana daireler. Önce bakardı zannımca mesela limon var mı diye sonra beni arardı limon var mı diye. Bu zamana kadar olmayan bir şey sorduğunu hatırlamıyorum.
Eşimin annesi de olsa bana sormadan anahtarı vermesi hiç doğru değil. Mahremiyet denen bir şey var.ya kv dediğiniz kişi düşman mi? eşinizin annesi. habersiz mi gelir var mı öyle huyları? benim ev anahtarı yedeği de kv de bir gün kullanmış değil unutursak biz alıyoruz hepsi o. hiç bu düşünce aklıma gelmedi
Geçen başka bir konuda biri yazmıştı. Kapının arkasına dolu bir su şişesi koyacaksın. Kapı açıldığında o şişe devrilip halıyı ıslatacak. Halı ıslaksa anla ki biri girdi. Tabi senden önce eşin gelmeyecek.Eve girip girmediklerini nasil anlariz iz koyabilir miyiz acaba benim kp kv den sorunum yok da pis bir gorumce var. Ondan her seyi beklerim
Ben anahtarı bazı günler 1 bazı günler 3 bazı günler 2 kere kilitlerdim. Ya da yatay bırakırdım bazen. Böyle anlardım. Bi gün alt üst kilitlerdim bazen sadece alt bazen üstü 2 altı 1 kere hep de yakaladım.Eve girip girmediklerini nasil anlariz iz koyabilir miyiz acaba benim kp kv den sorunum yok da pis bir gorumce var. Ondan her seyi beklerim
Ben demiştimGeçen başka bir konuda biri yazmıştı. Kapının arkasına dolu bir su şişesi koyacaksın. Kapı açıldığında o şişe devrilip halıyı ıslatacak. Halı ıslaksa anla ki biri girdi. Tabi senden önce eşin gelmeyecek.
Mantıklı beğendim bunu. Bende kilitleyeyim ve çıkış yerini yan değil de dik bırakayım :) teşekkürler canimBen anahtarı bazı günler 1 bazı günler 3 bazı günler 2 kere kilitlerdim. Ya da yatay bırakırdım bazen. Böyle anlardım. Bi gün alt üst kilitlerdim bazen sadece alt bazen üstü 2 altı 1 kere hep de yakaladım.
Ya 1 haftalığına tatile gitmişsekGeçen başka bir konuda biri yazmıştı. Kapının arkasına dolu bir su şişesi koyacaksın. Kapı açıldığında o şişe devrilip halıyı ıslatacak. Halı ıslaksa anla ki biri girdi. Tabi senden önce eşin gelmeyecek.
Ben anahtarı bazı günler 1 bazı günler 3 bazı günler 2 kere kilitlerdim. Ya da yatay bırakırdım bazen. Böyle anlardım. Bi gün alt üst kilitlerdim bazen sadece alt bazen üstü 2 altı 1 kere hep de yakaladım.
Ama dik kolay çıkıyor diye biliyorum. Kv eğer girerse nasıl kolaysa öyle bırakır sen çıkarırken zorlandığın biçimde bırak.Mantıklı beğendim bunu. Bende kilitleyeyim ve çıkış yerini yan değil de dik bırakayım :) teşekkürler canim
Kapı arkasına corap yada ne bileyim havlu etek vs kırısacak bişey koy dikkat cekmeyecekYa 1 haftalığına tatile gitmişsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?