Kv’ye ev anahtarı?

Yani zor durumlar için kv ye komşuya da anahtarı teslim edemiyecek duruma mı geldik bende veririm kaç defa kapıda kalmışlığım var
Hadi komşuyu geçtim de eşin annesine vermesinde bi sakınca görmüyorum en güvenilir anne

Kv niz siz banyodayken, uyurken ya da herhangi bir anınızda evinize girse. Siz evde yokken girip tv izlese, balkonunuzda keyif yapsa. Dolaplarınızı açsa kapatsa, yatak odanıza dahi girse sakınca görmez misiniz? Kendimden örnek verme sebebim, yani her anne-kv bir değildir.

Ay ne saçma sebep! Anahtar kaybolsa çilingir var dediğiniz gibi. O zaman de ki benim annemdede anahtar olsun şimdi senin annen de kaybeder de bakalım be diyecek

Bizim evin anahtari var kv de.Esim bi kere teklif etti ben de verdim.Ama benim kv kotuluk yapacak biri degil en azindan suana kdr oyleydi.

Ne mutlu size, keşke bana da böylesi denk gelseydi. Benim kv eşim çıktıktan yarim saat bir saat sonra gelip odama girip beni uyandırırdı.
Çok ayıp ama ya en özel yerin birde orası. Bak benim bir görümcem bende kalır üni okuyor temizlik falan yapmaz evlerinde de öyle maalesef ama odama geçmeyi bırak kapısını tıklatmamıştır kv çok uzaktan geldi düğün için sabah gelebilmek için benim evde kaldılar sadece salonda kalıp temizlemişti bu saygıyla alakalı diye düşünüyorum

Evdeysem zili çalar öncesinde telefonla arar evde yoksam bişey lazım olmuştur alsın eşim evdeyse onun yanında da banyo ya girecek değiliz herhalde oda öyle pat diye rahatsız etmez

Aynen saygı, görgü ne denilirse artık...

Evdeysem zili çalar öncesinde telefonla arar evde yoksam bişey lazım olmuştur alsın eşim evdeyse onun yanında da banyo ya girecek değiliz herhalde oda öyle pat diye rahatsız etmez
İşte anlayışlı kv türü sizinki, benimki ben banyodayken (evde tekim) açar kilidi gayet de güzel girer kapıma dayanırdı. Sudan da duyamazdım içeri girmek zorunda kalırdı. Ey gidi günler neler çektim neler... :)

Kalıcı bir çözümü yok bunun, ama isterseniz kilidinizi kimsenin haberi olmadan tekrar değiştirin ve haber vermeden eşinizin anahtarını yeni anahtarla değiştirin. Tekrar verecek olursa bu işlemi tekrarlayın

Hiç uyardın mı peki? Acaba normal mi sanıyor
En başta onların da bende vardı anahtarı kendisi zorla vermişti. Ona rağmen ben kapılarını çalardım anahtarın var zile basma derlerdi ben de siz evdeyken açıp girmeme gerek yok belki müsait olmazsınız derdim, bu 3-5 belki daha çok yaşandı. Sonra kaf aralarında kendi ailemden bahsettim babam bike eve zile basmadan girmezdi evde biri varsa zile basardı keza bizde öyle derdim. Bu da 3-5 kere oldu annem de laf arasında sezdirird. Sonra anahtarı kağıda unutmuş gibi yaptım 2-3 kez giremesin ve anlasın diye. Diyeceksiniz neden direk konuşmadın hep eşim engel oldu bu sefer bekle, bidaha yapmaz diye diye... en son evime torununu sokmuş el izleri vardı, priz yolunmuştu, kv sine evime geldiği halde önceden evimi gezdirmişt. Patladım eşim de toptan değişti çok şükür .

Yok artık cıglık atarım direk

Ben sizin konularınıza rastlıyorum ara sıra. Anahtar konusuna birsey diyemem ama tepkileriniz cok asırı geliyor bana. Vermek istememeniz de normal ama Eşinizin üzerine fazla gitmiyor musunuz?İlişkiyi yıpratıyorsunuz (Haddim değil elbette ama olayları biraz daha sakin karsılarsanız sizin ve esiniz için daha iyi olucaktır diye düşünüyorum. Bazen insan kendi yaptıklarını göremez. Üçüncü bir göz olmak istedim sadece)

Kvlere niye anahtar verilir hiç anlamadım gitti. Kaybolurmuş bahaneye bak. Ne saçma.

Sizinki akil da onunki bakkal kesesi mi

Kapi arkasi kilit diye bir sey var.de ben de verilmesiraraftari degilim ben de vermem de yani cat kapi gelenler varsa kilitleyin kapinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…