Kzlar dnde taklan altnlar ne yaptnz?

ben saklıyorum hepsini rabbim onlara muhtaç etmesin bize hatıra geliyor annemin babamın teyzemin amcamın taktı herşey kıyamamki bozdurmaya

Cogunu bozdurduk borclarımızı odedık.Kımseye borclu kalmadık allaha sukur.Sımdı ıkı bılezıgım var bı de takı setım o kadar.

benım hepsı duruyor.daha birkac takı aldım.bozmayı dusunmuyoruz ınsallahda bozmaya gerek kalmaz.taktıgımda yok oylece duruyor...

sen çalişmiyonmu bahar kafaCADIARZU
çalişsan kendi paranla yaparsin altinini fazlasiyla
bende iş bulamiyom bulsam bi birikim yapcam biraz:gitme:

yok be arzum nirde....:delphin:
evlendim,iş hayatı bitti benim için...
ilk başlarda aradım iş ama eşimin çalışma saatlerine uymadı..
eşim kamuda çalışıyor,akşam en geç 6 da evde....
istiyor ondan önce evde olayım....:1shok:
kamuda olmadıktan sonra zor ondan önce evde olmam...:delphin:
ah ah çalışsam kendim koyarım altınları yerine....
üzülme arzum,Allah büyük,yenide evlisin bulursun inşallah isteğine göre bir iş....:Saruboceq:
sıkma canını bitanem
....Şeniz

Hepsi bankada kasada duruyor...
Toplanilan paradan sadece salon parasi verildi; gerisi bizde kaldi...afiyetle balayinda yedikkaydirigubbakcemile2
Dügünden sonra biz balayindan dönünceye kadar takilar kayinvalidemde kaldi; sagolsun gelince de hepsini iade etti...
Bu kesinlikle tesekkürü gerektirecek bir davranis degil; cünkü olmasi gereken zaten bu, aksi düsünülemez bile!

ben hevesımı bıle alamamdım takılarımdan kayınlaırm herkesın gozu onlarda kı onlar sadece 4 bılezık yaptılar baksa bısey yok gerısını ben bekarken bırıktırdıklerımle yapmıstım dugn de takılanlar borca gıtıt bılezıklerde lazımdı bozduk hayırlısı dıym ıns zaman gelır bende bılezıkleırmı rahat rahat takar hevesımı alırm eşim ıstedıgm an yapıcak ama sımdılık kalsın...

çeyrekleri bozdurduk sadece 5 tane ayırdık geriye..düğün olur bebek olur takarız diye..onları da bu yaz harcıcaz kaydirigubbakcemile3

bileziklerin sadece 2 tanesini ayırdım ..gerisini bozdurduk..

setim duruyor ,ve doğal tastan yapılmıs özel bir set vardı o da duruyor..

bozdurduk borcları ödedik..arabaya gitti bir kısmı da..

pişman degılım yerimseniben :P

Son düzenleme:
bir tek yüzüğüm ve arkadaşlarımın hediye ettiği bileziğim duruyor...
gerisi borca harca gitti....

Hepside düğünden sonra eşimin kredi kartı borçlarına gitti bir tek alyansımla dımdızlak kaldım onlarda beni alkışlayıp madalya taktılar beşibiryerde............:kızgın: çok kızıyorum kendime çoook !

bir kısmını ilk zamanlar bozdrduk harcadık ertesi senede bir kısmı iş için gitti zamanla gittiler işte bi setim kaldı hatıra allah onu bozdur:nazar:tcak duruma getirmesin

Herşeyimi üzerimden sıyırıp daha düğün gecesi kocamın eline verdim,herşeyi desteksiz tek başına yaptı diye hiç düşünmeden yaptım bunu,ama pişmanım ne yalan söyleyeyim.Bir takı setim,bir annemin bileziği duruyor.Eşimin tarafından hiçbişey görmedim zaten,üf hiç hatırlatmayın hiçbirini yaa..
Gerçi geriye bi tek huzur kalıyor kayda değer..

benim nikah yüzüğüm bile kalmadı bebeğime bez ve mama aldım
Canım benim, hala böyle olgunlukla karşılayabilenler var demek ki. İhtiyaçsa, zorunluluksa bozdurulacak tabii. Takı için mi evlendik, Allah mutluluğunu daim etsin, kocan çok şanslı bir adam, senin gibi birine sahip olduğu için.

Back
X