Kzlar sevgilinizle nasl tantnz? lk grte Ak m, kavgayla m ya da? .....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
sevgilinızle nasıl tanıstınız..ilk görüste aşk mı-kavgayla mı yada bı arkadas ortamındamı...hıkayelrımızı paylasalımmı kızlar ne dersınız...

aynı üniversitede aynı bölümdeyiz biz.
bi hocamız grup ödevi vermişti.
o bana ödev bahanesiyle yaklaştı. ben de sinyali aldım tabii,tuttum kolundan:)

benim o gün cok canım sıkılıyordu bir arkadasım vardı onu aradım görüşmek için o da arkadaslarla toplandık sen gel buraya dedi tarif ettiği yeride bilmiyordum dedi dur bir arkadası vereceğim o tarif edecek dedi telefondaki ses bana çok itici gelmişti meger o benim askım olacakmıs neyse gittim tarif edilen yere biri gitar calıyor ama o an sadece bana merhaba dedi ve birdaha konusmadı kızlar falan var yanında hiç bana pas vermiyor kızlardan ikisi gidince farkıma vardı zaar muhabbet bayagı ilerledi ama hala tık yok dedi tavla bilirmisin falan eee bilirim dedim bilirim ama hiçte sevmem oynamasını bugün gec oldu ama yarın oynayalım dedi tel numaramı aldı ertesi gün aradı tavlayla tavladım o günde ilişkimiz basladı :asigim: ne güzel günlerdi bee

Ne yazıkki eski sevgilimin arkadaşıydı bi ara yakın arkadaş olmuştuk

serin ozel olmazsa sorabılırmıyım evlendınızmı pekı onunla...

aynı yerde çalışıyorduk bir arkadaşımla resim çekilecektik çeker misiniz diye telefonu uzattım o bana o zaman aşık olmuş ama ben farketmedim onu sonra yine arkadaş ortamında hatırayla anı aynı şeymidir farklı şeymidir dye konuşuyorlardı ben hemen atladım konuşmaya öyle gelişti işte ilişkimiz:asigim: aşkım benim yaaa

mutluluğunuz daim olsun canım...hepimize inşallahhh....opuyorumnanaktan

sevgilim; en yakın arkadaşımın sevgilisinin en yakın aradaşıydı. ama biz birbirimizi görmedik arkadasım sürekli bahsediyordu bende yeter dedim kim bu dedi tam sana göre çocuk ama arkadaş olarak demişti ne onun aklında ne benim aklımda sevgili hesabı yoktu. hadi çaldıralım dedi bende çaldırdım tabi o zamanlar 14 yaşımdaydım öyle başladı önce arkadaş gibi konuştuk sonra o farklı yöne çekti ben naz yapıyodum tabi hemen atlamadım derken bi baktım biz çıkmaya başladık ama o beni daha görmedi bende onu daha sonra resimlerimizi gönderdik baktık iyi tam gaz dvm etti biribirimizi görmeden sadece anlaşarak oluşan bi ilişki olmuştu o zamnlar benim bulunduğum bi şehirde değildi aslında aynı yerdeniz ama staj gereği ile başka şehirdeydi şimdi ise hala dvm ediyor 6 seneye gireceğiz allahım ayırmasın bizi

evet evlendik zaten 2 hafta sonra evlenme teklif etti sasırıp kaldım ama sanki bende onu demesini beklermisim gibi hemen kabul ettim artık adı ne cahillik mi ? ask mı bilemem ama söz ,nişan falan derken şimdi 4 yıllık evliyiz

karabiber mutlulugun daim olsun tanısmanız cok değişik olmus yerimseniben

eeee aysem 82 hep biz anlattık sen nasıl tanıstın bakalım?? yerimseniben

eeee aysem 82 hep biz anlattık sen nasıl tanıstın bakalım?? yerimseniben

canım bız aynı mahallede oturuyorduk ama ben nefret edıyordum ondan çok havalı bıriydi.derken tabı ozmanlar ınternetım yok ewde bı cd ıçın mahalledekı ınternet kafeye gttım baktım bu kasada oturuyor.eywah eywah dedım..kafe arkadasının bu arada...snra dedım ıste bana mp3 lazım ben lısteyı hazırladım.ama nası konusuyorum bı bılsen gıcık oluyorum yaaa.ertesı gunude ankaraya gıtcez kardesımın yanına.tamam dedı.ama su an ışım war sen numaranı bırak ben mesaj atarım dedı.bende on yılda bır açtığım dıer hattımı werdım ve basladı hersey...sımdı bugunlere geldık çok sukur...

Vallah ben zaten hep görüyordum ve begeniyordum ama bu bana bakmaz diyodum icimden kaydirigubbakcemile3 sonra ben baskasi ile cikmaya basladim derken birgün bu yakin bi arkadasim ile bana haber gönderdi ve bende kabul etmedim ama sevgilim oldugu halde cok pisman oldum demekki hala bisiler kalmis icimde diye düsündüm. böyle bir yil gecti aradan sonra ilk görüsmemizden sonra ben yine ayni arkadasima sordurdum hala istiyormu diye oda evet dedi :asigim: ve simdi 1,5senedir evliyiz. en kisa yönden böyle anlattim isteyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…