kıslar hepsi çok güsel,bizimki geldi hemen gözümün önüne :) ben ünwersite 2.sınıfta okurken adanalı ew arkadaşım wardı.onun abi dediği biriyle de ben nette konuşuyorum ama arkadaş olarak.o sırada da o abinin yanında benim japon balığım warmış.msn de awatardan görmüş,eklemek istiyorum demiş,o abi de sordu,ben hemen ew arkadaşıma döndüm napiyim dedim,ekle ekle bişi olmaz iyi biridir dedi.ok,ekledim.ilk sorusu yanakların hep böyle pembe mi dedi,bende dalga geçicektim sen hiç pembe yanaklı biri görmedin mi die.hı mı falan dedim.aradan bikaç gün geçti nette karşılaştık bu sefer başka fotom war.bakışların oyunlu demez mi bende allah ne werdiyse söledim,çıktım.böyle böyle kawga ediyoruz her konuşmamızda,sen beni tanımadan nasıl böle sölersin dedim.sinirden sol kolum uyuştu düşünün.derken bi gece yine tartıştık,uyuyamamış kolumun uyuştuğunu ew arkadaşım sölemiş.sonra özür diledi we düzgün konuşmaya başladı benimle.telefonumu isteyecek ama isteyemiyor,anladım tabi.boşuna kıwranma biliyorum numaramı isteyeceksin diyip yolladım msn de.günaydın we iyi geceler mesajları derken saatlerce telde konuşmalar.30 günkadar telde konuştuk,tabi sonra geldi öle öle görüşürken başladı herşey.şimdi 2yıl 7 ay oldu.önümüzde 4-5 yıl daha war fakat hiç önemli değil.benimle olması dünyanın en güzel şeyi opuyorumnanaktan