Kzlar sevgilinizle nasl tantnz? lk grte Ak m, kavgayla m ya da? .....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynı okuldayız bn gündüz o 2. ögrenim ayy walla ilk böle konusmamıs fln cok sempatık böle sıcaktı sewgili olnca ona gıcık oldum sinir oldum sewmiodum da ztenn baya böle sürdü ondan sona asık olduk bizim nefretle basladı galeba

Biz de aynı bölümdeyiz ama o kdr sınıfta görmeme rağmen hatta aksaray'da okuyup aslen aynı şehirden olmamıza rağmen üstüne üstlük benim kuzenin lise arkadaşı olmasına rağmen biz arkadaş ortamında tanışıp sırf arkadaşlarımızın ısrarı ile kanka olduk. Ve biz kanka olmayı beceremeden birbirimize aşık olduk. Ben ondan bir müddet zmn istedim düşünmek için ama o olmayacakmış endişesine kapılmış gibi yüzü düştü o gün gidene kdr gülmedi hiç ve ben giderken emre aydın'ın bebeğim şarkısı çalıordu ben bu parçayı çok seviorm dememe kalmadan gitti son ses açtı komşulara aldırmadan..Atkadaşlarla durağa gittik o geldi ben dolmuşa binerken yanağımı okşadı beklicem seni diye.. Ahh ahh dayanamadım işte birlikteyiz şimdi :kedi:

bizimki de okulda dolapların orda oldu tanışmamız.... onun en yakın arkadaşınn dolabıyla bnm dolabım altlı üstlü...çocuk çk ağır giyinyordu her akşm bni deli edıyordu 1 saat beklıyordum onu... o da bir gün arkadaşıyla gelmiş dolapların oraya bn de bağırıyordum çocuğa artık yeter bıktım her akşm seni beklemekten nedir benim bu çilem off offfff falan diye o sırada kafamı çevirdm bna bakıyor... göz göze geldik.. 2 dk önce kıyametleri koparan ben kedi gibi oldum sesim soluğum falan kesildi...dha da bişe diyemedim zaten... tam da gözümün içine bakıyordu zaten.ben utandım hemen gittim ordan baktım hala arkamdan bakıyor..öyle tanıştık başladık işte...10 ay oldu neredeyse çk mutluym çooook Allh hrkese nasip etsn böyle mutlluuk...:utangac:...

msnde tanıstık
ilk defa birini ekledim
sebep ise şu
benim öz babam bursada bende bursalıyım zaten 15 tatilde beni ilk kez bursaya dawet etmişti ilk defa görücektim zaten öz babam yeni karsıma cıkmıstı
bursa hakkında arastırmalar yaparken o karsıma cıktı
bursada yasıo die memleketimden biriyle konusmak istediğim için o da bi arkadasıyla beraber müzik yapıodu
işte ekledim benim sewgilim wardı o zamanlar ama ayrılma aşamasındaydık görüşmüoduk
zaten eşşek beni aldatıomuş öğrendiimde bitti
tabi bu arada biz msn de arkadasca konusuoruz sohbeti cok güzeldi onunla cok güzel wakit geciriodum 10 da cıkıcam dielim msn den cıkmam 12 yi buluodu
o eşşekten ayrıldıımda beni cok teselli etmişti
hersyei konusuoduk derdimi sıkıntımı anlatıodum yeri geldiinde beni dinliodu
anında güldürüodu
ufaktan ufaktan hoşlandıını belli ediodu
ama ben kimseyi istemiodum o da biliodu cünkü cok kırılmıstım güwenemiodum kimseye
sonra geleceini söyledi mersine inanmadım
gelicem dedikten 9 gün sonra burdaydı aslında 2 gün sonra gelicekti ama halamın tedawiye ankaraya gitmesi gerekiodu bizimde cocukları yalnız bırakmamamız orda kalmamız gerekiodu 1 sonraki haftaya erteledik
geldi öyle başladı işte opuyorumnanaktan:asigim:

Her gün isimsiz birinden "aşk mektubu" gibi "aşk maili" geliyordu. Aylar sürdü. Sonra araştırdım, buldum :asigim: Tanıdığım bir çıkmıştı. Hiç de sevmiyodum kendisini!!!!! sonra yavaş yavaş hayatımın içine işledi... Şimdi onsuz bir hayatı asla istemiyorum...

kıslar hepsi çok güsel,bizimki geldi hemen gözümün önüne :) ben ünwersite 2.sınıfta okurken adanalı ew arkadaşım wardı.onun abi dediği biriyle de ben nette konuşuyorum ama arkadaş olarak.o sırada da o abinin yanında benim japon balığım warmış.msn de awatardan görmüş,eklemek istiyorum demiş,o abi de sordu,ben hemen ew arkadaşıma döndüm napiyim dedim,ekle ekle bişi olmaz iyi biridir dedi.ok,ekledim.ilk sorusu yanakların hep böyle pembe mi dedi,bende dalga geçicektim sen hiç pembe yanaklı biri görmedin mi die.hı mı falan dedim.aradan bikaç gün geçti nette karşılaştık bu sefer başka fotom war.bakışların oyunlu demez mi bende allah ne werdiyse söledim,çıktım.böyle böyle kawga ediyoruz her konuşmamızda,sen beni tanımadan nasıl böle sölersin dedim.sinirden sol kolum uyuştu düşünün.derken bi gece yine tartıştık,uyuyamamış kolumun uyuştuğunu ew arkadaşım sölemiş.sonra özür diledi we düzgün konuşmaya başladı benimle.telefonumu isteyecek ama isteyemiyor,anladım tabi.boşuna kıwranma biliyorum numaramı isteyeceksin diyip yolladım msn de.günaydın we iyi geceler mesajları derken saatlerce telde konuşmalar.30 günkadar telde konuştuk,tabi sonra geldi öle öle görüşürken başladı herşey.şimdi 2yıl 7 ay oldu.önümüzde 4-5 yıl daha war fakat hiç önemli değil.benimle olması dünyanın en güzel şeyi opuyorumnanaktan

ben internetten tanıştım kızlar ozamanlar ıcq wardı:) yoktu facebook msn falan yıl 2003:) 3 yıl çıktık 3 yıldırsa evliyiz........öyle internette günlerce aylarca konuşmadık ilk kez konuşuoduk hadi buluşalım dedi iii hadi bakalım dedim hayatımın çıldınlığını yaptım ama ankara gata da öğrenciydi birazda ona güvendim ama olsun manyaklık yinede:))))
çook mutluyuz şimdi....

ilk görüşte ıkımızde aynı seyı hıssettık
benı farketsın
cok ama co keglencelı komık anılarımz oldu bırbırımıze acılana kadar :))

ilk görüşte aşık oldum,benimle ilgilendiğini anladım ve bişeyler olacağını hissettim:)))))))))))))))))))))))
3-4 ay sonra başladı ama.bu süreci hızlandırmak için elimden geleni yaptım ama...........
yine de daha erken başlayabilirdi diorum.2 yıl oldu evleneli:))))))))))))))

Dershanede tanışmıştık sonra lisede aynı sınıfta olduk tesadüfen öyLe 3 sene oldu çıkıyoruz seviyorummm oda seviyoo Şeniz

bizde daha kücüklükten sinif arkadasiydik, ben yurtdisina ciktigim icin aradan cok sene gecti ve yine karsilastik ikimiz icinde yeni birseydi bu durum.. simdiyse beraberiz cokta mutluyuz =))

lisedeyken hayranı olduğum karikatürist idi.

sonra bir gün tanıştık, şimdi de o benim hayranım.

ilk görüşte aşk bizimkiside birbirimizi ilk gördüğümüz gün sevgili olduk 19 ayı devirdik kaydirigubbakcemile3

Bizim tanismamiz daha oncelerdendi sevgilim enistemin yigeni ben daha oncelerden hoslaniyordum ondan ama hic birsey belli ettirmiyordum sevgilim kiz kardesim arkadasim olur bu arada :))
Ama yazdan yaza gorebiliyordum cunku ben fransada yasiyorum oda turkiyedeydi...
Yazin turkiyeye varinca gitmemize bir kac gun kalmisti teyzem enistem ve sevgilim geldiler ne kadar guzel bir gundu ya kalbim duracakti sanki kapiyi ben actim tabi bana bakiyordu ama ben bakamiyordum sonra mutfaga gectim o gunde yengem vardi bizde sagolsun yanimda durdu elim ayagima dolasti mutfakta elime ne alsam dusuyordu heycandan:kedi:
Kahveleri yaptim goturdum teyzem aldi ilk once sevgilime gelince alamadi titriyordu ellere bende oradan anladim ki oda beni seviyormussopuyorumnanaktan cok mutlu olmustum
caylari getirdim sonra icti cayi bitince yanima geldi ve herseyi anlatti bana seni seviyorum dedi bir gun sonra kiz kardesinden almis benim numarayi ve konustuk tanistik simdi bir senedir konusuyoruz aramizdaki mesafeler etkilemiyor bizi ask iste her gun ara beni intenetten gorusuruzopuyorumnanaktan cok seviyorum ben onu iyiki sevmisim anneside zaten beni ornek olarak gosteriyorms kizina insallah hersey boyle guzel gider demekki beklemeyi bilecek insan...
Kizlar insallah sizde guzel bir ask yasarsiniz hersey cok guzel:asigim:

İmrenerek okudum yazılanları.
Acaba ben nerede, ne zaman ve nasıl tanışacağım sevgilim olacak insanla..Onu düşündüm şimdi.

bzimde 23 ay oldu bkalım..nişan görünüyor artık :)) çk sevyrummm çooooooooooookkkkkkkkkkkk...

ben de hayatımda hiç aşık olcagımı dusunmezdımm hep teklıf gelır tanısrdım ama cıkmazdımm hıc bısey hıssetmezdım kımseye karşıı hayatım dersti benimm :) lıse 2 ıncı sınıfta dersaneye yazılmıstım.dersanenın ılk gunuu aşkım ve arkadaslarının gozu benım ustumdeydıı hep bana bakıolardıı sonra aşkım geldı yanıma arkadasıı benden cok hoslanmıs daa onun teklıfını getrdıı ben de ısım olmaz bu tarz seylerle dedımm senın hayatın dersmıı bıraz hayatını yaşa dedıı..ayy ne kadar sınır olmustumm agzıma gelenı saydım ve gtdıı... her dersane cıkısı bana sırıtır uzaktan bakardıı.. okulllarımız da karsı karsıya olunca okul cıkısları görurdumm...bı gun arkadslara ayy ne salak cocuk bununla cıkan kız olurmu kıı ayy ıgrenc dedımm ck buyuk konusmusum... aradan bı yıl gectıı kendımı asrıı yalnız hssetdıgım bı anda yolda yururkenn bı ses duydum..gene kovcan benı bılıorum ama bısey söleyıp gtcem dedı.. o an baktım ılk basta ne dedgını anlayamadımm...ve gayet sakınce konustuk benıı en bastan berı cok sevdgıını arkadsı dolaysııyle teklıf edemedıgını söledıı...kendısı aşırı çapkınn daldan dala atlayan bırıymıstı onceden ama çok sukur bende sabıtlendı kaldıı 4 yıldır bırlıkteyız askımlaaa.:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…