Kzlar sevgilinizle nasl tantnz? lk grte Ak m, kavgayla m ya da? .....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de nerede, ne zaman ve nasıl tanışacağım sevgilim olacak insanla merak ediyorum ve napmam gerekir diye düşünmekteyim bilmiyorumkismile

ben de nerede, ne zaman ve nasıl tanışacağım sevgilim olacak insanla merak ediyorum ve napmam gerekir diye düşünmekteyim bilmiyorumkismile

tatlım boş yere dusunme aşkk planlı bıseyy olsaydıı adı ustunde aşk olmaz mantık ön planda olurduu yanıı o heran her yerde karsına cıkabılırrr... aşkk kımı zaman acı cekmek olsa da guzel bıseyy hele ılk heyecanlar superr oluooopuyorumnanaktan

ama ben istediğim gibi birini bulmak istiyorum yani mesela üniversitemezunu aynı şeylerden hoşlanacağım kültürlü filan.gidip de sürekli başkayerlerde olursam böyle biriyle tanışamam ki ama benim de birşeyler yapmam gerekmiyo mu sizce?

Benim üniversitedeyken yaşadığım evdeki alt komşumdu sevgilim..
Aynı fakültedeydik..O zamanlar alt komşum olduğunu bilmiyodum.Bi kere vize zamanı görmüştüm onu ocak ayında..Hiç unutmam hukuk felsefesi sınavımız vardı o ortanın en ön sırasında oturuyodu ve sınav boyunca dönüp dönüp bana bakmıştı ve ben acayip gıcık olmuştum(o hatırlamıyo bile baktığını :mymeka:)
sonra okulda bikaç kere daha gördüm bi hoşlandım ondan ciddi ciddi..sonra taaa haziran ayına kadar görmedim ama aklıma geliyodu ara ara..
sonra ev arkadaşım bahsetmişti alt katımızda oturuyo diye..bi gün balkonda oturuyoduk ben dua ediyodum Allahım nolur Gökhan gelsin diye..ve tam o sırada sırt çantasıyla bizim apartmanın kapısından içeri girdi ben heyecandan öldüm..
sonra balkon kuşu oldum zaten..markete gittiği bi an ev arkadaşımla arkasından çıkmıştık yolda karşılaşalım da tanıştırsın beni diye..sonra dönüş yolunda karşılaştık..ev arkadaşımla muhabbetleri vardı konuştular bana da sen 3. sınıfsın di mi demişti ben de sadece kafa sallayabilmiştim heyecandan..öyle al al yanaklarla onu izlemiştim o an tanışamadık..
sonra ev arkadaşım sağolsun onun gazıyla gecenin 11 buçuğunda alt kata pulbiber istemeye gittik..evde de pul biber kaynıyodu :) ama ben nasıl utanıyorum ki zaten hayatta gidip tanışamam ev arkadaşım sağolsun o zorla götürdü..
O açtı kapıyı ben orda heyecandan bayılmak üzereydim tabi..Sonra bana cesaret geldi ayaküstü tanıştırdım kendimi..uzun uzun konuştuk ayakta sonra odasındaki posterlerden bahsediyodu içeri davet etti bizi..odasında da ayaküstü uzun uzun konuştuk..ama benden hoşlandığını hissettim hep bakıştık çaktırmadan..tabi benim yanaklar yine kıpkırmızı..sonradan da demişti zaten bu kızın ten rengi bu kadar kırmızımı ya diye düşünmüştüm diye sempatiksalakcinni
ev arkadaşımla eve döndüğümüzde sabahına da çok önemli bi sınavımız vardı( sonra o ders başıma bela oldu 3 sene boyunca aldım sempatiksalakcinni) tabi benim ağız kulaklarda çalışamadım
sonra da o da sürekli not istemme bahanesine geldi falan..balkondan balkona seslendik birbirimize..onun yukarı bakmaktan boynu tutuldu ben de aşağı eğile eğile düşecektim artık..o aşağıda balkonda ders çalışmaya başladı ben yukarda balkonda çalıştım sırf birbirimizle konuşabilelim diye..altlı üstlü oturduğumuz için birbirimizin seslerini ayırt etmeye çalıştık diğer seslerden..o benim ayak seslerimi dinlemiş ha şimdi mutfağa gitti şimdi odasına gitti falan diye..hatta ben onun parfümüne aşık olmuştum kendi gelmeden kokusu gelirdi..parfümün güzelmiş de demiştim o da kendi evinde benim odamın olduğu camdan yukarı doğru parfümünü falan sıkmış bikaç kere kokusu gelsin diye safım benim..
sonra o da itiraf etti o da beni daha önce görmüş beğenmiş..ama o apartmanda oturduğumu düşünmemiş ev arkadaşıma arada bi oturmaya geliyorum başka yerde kalıyorum zannetmiş..o son sınıftı tanışmasaymışız zaten beni gördüğünde diyecekmiş ben senden hoşlandım diye..beni ilk gördüğünde üzerimde ne vardı onu bile hatırlıyo :asigim:
hayatımın en güzel günleriydi..ama hiçbişey aynı kalmıyo malesef..monotonlaşıyo ilişkiler..ama hatırlamak bile içimi sıcacık yapıyo

vaaay harikaymis cidden allegriammm :asigim:

waayyyyyyyyyyyyyyy

evet sekerim, kendinden emin bir sekilde geldi masama oturdu bende o arada telefondaydim konusuyorum

sonra buna döndüm: merhaba dedim - hani noluyoruz der gibi

affedersin izinsiz oturdum filan dedi

iste böyle basladi

:asigim:

vayyyyy güzel parlağım:)devam ediyomu hala

5 yıl önce telefondan internete giriyordum rumuzla ortalığı karıştırıp hemen çıkıyordum.3-4 gün böyle yapıyordum 10-15 dk takılıp tekrar hesabımı iptal ediyordum.sonra bir akşam kapatmayı unutmuşum servisi msj geldi kimse yok mu diye odaya msj atmış.ben de sazan gibi atladım tabi ben varım diye.ve ne bilim bayağı yazıştık falan işin ilginç tarafı ben 1 hafta boyunca servisten hiç çıkmadım daha önce de başkalarıyla yazışıyordum ama bu başkaydı ya ne bilim öyle fazla da yazışmadık.sürekli ben msj atıyordum ne yapıyorsun falan.o da 10 gün boyunca numaramı istedi vermedim,korkuyordum işte.sonra verdim ama nasıl verdim.yine yazıştık yazıştık.e sonra arayayım sesini duyayım falan demeye başladı.5 dk falan filan derkeneee 5 dk 2 saate çıktı ben de anlamadım.1 sene sonra da ilk defa görüştük.benim için de tercihini buraları yazdı ve çıktı.şimdi giresunda görev yapıyor.işte böyle 5 sene oldu ama iyiki de tanışmışız diyorum ve ne bilim o gece her zaman ki gibi hesabımı iptal edebilirdim.nasip kısmet.inş hayırlı bir şekilde noktalanır.

bende bir siteye üyeydim sonra bir sene girmedim o siteye can sıkıntısından bi gireyim dedim bir baktım birisi bana msj atmış neyse sıkıntıdan konuştuk falan uzu süre konuştuk görüştük ama benim aklımda hadi nete gireyim sevgili bulayım gibi bir düşünce yoktu ama bu çok farklı gelişti ve istanbula geldi annesiyle benimle tanışmaya ve öyle devam etti 2 senedir birlikteyiz bu eylülde büyük ihtimal söz nişan olucak...geçen sene aileler tanıştı yani bunu kimseye söylemiyorum ama netten diye çünkü insanlar farklı bakıyo net olayına şimdi soruyorum dışarda tanışsam ona niye kötü bakmıyolar ben netten tanıştım uzun süre konuştuk birbirimizi tanıdık kötülerde tabi çıkabilir ama iyilerde çıkabiliyo iyiki tanımışım gerçekten mükemmel birisi aileside öyle

kötü biri cikarsa nette de cikar sokakta da, genelleme yapilamaz bence

Allah mutlulugunuzu artisrin canim, ins iyi haberlerinizide aliriz yakinda
yerimseniben

çok özgüvenliymiş gerçekten.sen de kibarlık gösterdin herhalde değil mi?ben olsam çok şaşırırdım konuşamazdım şakkıdı

evet sekerim, kendinden emin bir sekilde geldi masama oturdu bende o arada telefondaydim konusuyorum

sonra buna döndüm: merhaba dedim - hani noluyoruz der gibi

affedersin izinsiz oturdum filan dedi

iste böyle basladi

yukarda belirttigim gibi oldu canim, ilk bende cok sasirdim, oldu bittiye geldi bir anda

yaz tatilinde istanbuldaydim, ilerisi olmaz diye düsündüm, tatilden sonra görüsmem biter demistim ama öyle olmadi
bayanssulusmile

sınıf arkadaşımdı:kedi: o türkiyenin bir ucunda ben bir ucundayım kader onu benim yaşadığım yere gönderdi ve tanıştık:asigim:

Kendisi bana ilk görüşte aşık olmuştu. (olduğu anı dün gibi hatırlıyorum hatta) :asigim:
Sonra bir kaç hafta her yerde karşıma çıktı, Ah Nerede filmindeki gibi :roflol:

Ama Allahtan öyle çapkın veya sözlü falan çıkmadı ahahhaha :roflol: :roflol:

Sonra gerisi geldi zaten. 4 yıldır beraberiz. Nişanlıyız şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…