- Konu Sahibi EU2
-
ben de nerede, ne zaman ve nasıl tanışacağım sevgilim olacak insanla merak ediyorum ve napmam gerekir diye düşünmekteyim bilmiyorumkismile
.
..kadiköyde bir cay bahcesinde oturuyordum, yanima geldi ve konusmaya basladi...
waayyyyyyyyyyyyyyy
vayyyyy güzel parlağım:)devam ediyomu hala
vaaay harikaymis cidden allegriammm :asigim:
ben de nerede, ne zaman ve nasıl tanışacağım sevgilim olacak insanla merak ediyorum ve napmam gerekir diye düşünmekteyim bilmiyorumkismile
.
..kadiköyde bir cay bahcesinde oturuyordum, yanima geldi ve konusmaya basladi...
bende bir siteye üyeydim sonra bir sene girmedim o siteye can sıkıntısından bi gireyim dedim bir baktım birisi bana msj atmış neyse sıkıntıdan konuştuk falan uzu süre konuştuk görüştük ama benim aklımda hadi nete gireyim sevgili bulayım gibi bir düşünce yoktu ama bu çok farklı gelişti ve istanbula geldi annesiyle benimle tanışmaya ve öyle devam etti 2 senedir birlikteyiz bu eylülde büyük ihtimal söz nişan olucak...geçen sene aileler tanıştı yani bunu kimseye söylemiyorum ama netten diye çünkü insanlar farklı bakıyo net olayına şimdi soruyorum dışarda tanışsam ona niye kötü bakmıyolar ben netten tanıştım uzun süre konuştuk birbirimizi tanıdık kötülerde tabi çıkabilir ama iyilerde çıkabiliyo iyiki tanımışım gerçekten mükemmel birisi aileside öyle
çok özgüvenliymiş gerçekten.sen de kibarlık gösterdin herhalde değil mi?ben olsam çok şaşırırdım konuşamazdım şakkıdı
evet sekerim, kendinden emin bir sekilde geldi masama oturdu bende o arada telefondaydim konusuyorum
sonra buna döndüm: merhaba dedim - hani noluyoruz der gibi
affedersin izinsiz oturdum filan dedi
iste böyle basladi
:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?