ben de hayatımda hiç aşık olcagımı dusunmezdımm hep teklıf gelır tanısrdım ama cıkmazdımm hıc bısey hıssetmezdım kımseye karşıı hayatım dersti benimm :) lıse 2 ıncı sınıfta dersaneye yazılmıstım.dersanenın ılk gunuu aşkım ve arkadaslarının gozu benım ustumdeydıı hep bana bakıolardıı sonra aşkım geldı yanıma arkadasıı benden cok hoslanmıs daa onun teklıfını getrdııben de ısım olmaz bu tarz seylerle dedımm senın hayatın dersmıı bıraz hayatını yaşa dedıı..ayy ne kadar sınır olmustumm agzıma gelenı saydım ve gtdıı... her dersane cıkısı bana sırıtır uzaktan bakardıı.. okulllarımız da karsı karsıya olunca okul cıkısları görurdumm...bı gun arkadslara ayy ne salak cocuk bununla cıkan kız olurmu kıı ayy ıgrenc dedımm ck buyuk konusmusum... aradan bı yıl gectıı kendımı asrıı yalnız hssetdıgım bı anda yolda yururkenn bı ses duydum..gene kovcan benı bılıorum ama bısey söleyıp gtcem dedı.. o an baktım ılk basta ne dedgını anlayamadımm...ve gayet sakınce konustuk benıı en bastan berı cok sevdgıını arkadsı dolaysııyle teklıf edemedıgını söledıı...kendısı aşırı çapkınn daldan dala atlayan bırıymıstı onceden ama çok sukur bende sabıtlendı kaldıı 4 yıldır bırlıkteyız askımlaaa.:
şirkette egitimde idik...''bu cocuk bana bakmaz cok yakışıklı'' demiştim içimden...ve bakmadım hiç...
oysa o surekli bana bakıyormuş :S ben farketmedim bakmaz die bakmadıgım için :S
sonra molada elimde sigara vardı...
'ateş var mı'dedi
'yok' dedim..
'var ya' dedi...)elimde sigara vardı da
'hı pardon' dedimverdim nese...
o gece ruyama girdi nasıl olduysa :S
sonra adımı ögrenmış ve telimi bulmuş...içerdeki dosyalardan şirketteki çalmiş yanı...
msj attı...veee bende knt yoktu
atamadım...sonra konusmaya başladık...sonraa da işte şimdi yıllar gecti uzerinden....hala devam :)
sevıyorum ulen
Canımın çok sıkkın olduğu bir dönemde organizasyonlara katılmaya karar vermiştim...
Bilindik bir radyo proğramının organizasyonu hani hayatımda ilk kez öyle bir şey yaptım diyebilirim...
Sonra ordaki arkadaşlarla tanıştık kaynaştık zaman çok güzel geçiyordu.
Sonra ben siteden çıkmaz oldum hepsiyle yüz yüze tanışıp haftalarca vakit geçirmiştim.
Kızlı erkekli büyük küçük 20,25 kişilik gruplardık istanbulun her yerinden...
Sonra bir gün biri bana mesaj attı merhaba diye...
Güveniyorum ya ordakilere cevap verdim...Öyle muhabbet başladı.
Askerdeydi o zamanlar tezkeresini almaya haftalar kalmışdı.
Ben sadece canım sıkkın olduğunda cevap veriyordum.
Sonra istanbula geldi görüşelim dedi.Senden bir ricam olucak ben kızlara nasıl davranışmasını gerektiğini bilmiyorum bana öğretir misin dedi?Seninle çok benziyoruz çok iyi arkadaş olabilir dedi.Tamam dedim.Ciddi misin dedi?evet dedim ne olucak gün kararlaştırdık.Ogün geldiğinde ben yan çizdim tabi.Oda eğer istemiyorsan direk söyle böyle bahane üretmene gerek yok dedi.Allah allah dedim geliyorum kendime çok güveniyorum ya.Sonra ilk gördüğümde böyle bir samimiyet oldu sanki yıllarca tanıyormuşum gibi...Oturduk yemek yedik sahilde yürüdük konuştuk konuştuk...Ertesi gün için yine sözleştik...Yine aynı elektirik aynı samimiyet.Sonra ben bir zaman üzgün olduğum ağladığım bir yer var gel bak oradan yürüyelim dedim...Gösterdim işde anlatıyorum şundan şundan üzülmüştüm diye.Aynı yere oturduk...Sonra sevdiğim kolunu omzuma attı.İçimde bir şeyler kıpır kıpır oldu...Dedim ki beni öpmek istiyorsun sanki.Evet dedi.Allah allah dedim.Kolunu indirdim...Olmaz dedim.Sonra bir şekilde gözler buluştu ve ilk buse...:asigim: O şekilde başladık...Aynı yerde iki hafta sonra evlenme teklifi etti ve sanki dünden hazırmışım gibi hiç tereddütsüz evet dedim...Şimdi nasipse kasım da ailelerinde onayıyla tabi söz düşünüyoruz...Kardeşim askerden gelincede düğün.Her ne kadar 15 ay çok uzun desede mecbur beklicek beyim...Canım o benim ya çok seviyorum ben onu ve ona sahip olduğum için çok şanslıyım...
canım çooooooooook merak ettim matrax mıııııııııııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi:
canım çooooooooook merak ettim matrax mıııııııııııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi:
organizasyon deyince hele de radyo programı hep matrax olduğu için hayatım artık bende ilk onu düşündüm valla yaa acaba o mu ama cevap vermesini beklicez arkadaşın kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanbenım de ilk aklıma o geldi valla yaa
opuyorumnanaktan
ben bu tür organizasyonları hiç bilmiyorum ya.gerçekten iyi dostluklar edinebiliyo musunuz böyle
ilk görüşte aşk çok zor bişi ya düşünsene adamın ne olduğunu bilmiyosun okuyo mu işsiz mü güçsüz mü serseri mi değil mi yaşı kaç. ama işte kalpler çekiyo birbirini denk geliyo.genelde pek başarılı olamıyo gözlemlediğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?