Kzlar sevgilinizle nasl tantnz? lk grte Ak m, kavgayla m ya da? .....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şirkette egitimde idik...''bu cocuk bana bakmaz cok yakışıklı'' demiştim içimden...ve bakmadım hiç...

oysa o surekli bana bakıyormuş :S ben farketmedim bakmaz die bakmadıgım için :S

sonra molada elimde sigara vardı...

'ateş var mı'dedi

'yok' dedim..

'var ya' dedi...)elimde sigara vardı da

'hı pardon' dedim verdim nese...

o gece ruyama girdi nasıl olduysa :S

sonra adımı ögrenmış ve telimi bulmuş...içerdeki dosyalardan şirketteki çalmiş yanı...

msj attı...veee bende knt yoktu

atamadım...sonra konusmaya başladık...sonraa da işte şimdi yıllar gecti uzerinden....hala devam :)

sevıyorum ulen

super opuyorumnanaktan

Allah mesut etsınn zemuszemus

vay be süper bi hikaye giriş,gelişme,sonuç.güzel tamamlamışsınızALLAH mesut bahtiyar etsin:Saruboceq:

bizimki çok farklı başladı
o bir aşktan ben bir aşktan muzdarip, aşka olan inancımızı kaybetmiş ikimiz de başka insanlarla mantık evliliği yapmak üzere idik ama mutsuzduk aslında ilk görüşte hoşlanmıştık ama sözde hep arkadaştık. gece gündüz birbirimizle dertleşiyor ağlaşıyorduk 1 ay kadar falan iki taraf da birbirinden bir ışık bekledi bu arada dışarıda çıkmaya başlamıştık,bir kış gecesi ortaköyde denizi izlerken bankta ilk öpücükle herşey başladı...

ben ilk görüşte diyebilirim arkadaş cevresınde oan karsılaştık tesedüfen sonra yakınlasmalar oldu gorusmelr konusmalar falan eğlenirken falan Aşk doğuwermiş meğer ıkımızınde içindeopuyorumnanaktan:asigim:

Canımın çok sıkkın olduğu bir dönemde organizasyonlara katılmaya karar vermiştim...
Bilindik bir radyo proğramının organizasyonu hani hayatımda ilk kez öyle bir şey yaptım diyebilirim...
Sonra ordaki arkadaşlarla tanıştık kaynaştık zaman çok güzel geçiyordu.
Sonra ben siteden çıkmaz oldum hepsiyle yüz yüze tanışıp haftalarca vakit geçirmiştim.
Kızlı erkekli büyük küçük 20,25 kişilik gruplardık istanbulun her yerinden...
Sonra bir gün biri bana mesaj attı merhaba diye...
Güveniyorum ya ordakilere cevap verdim...Öyle muhabbet başladı.
Askerdeydi o zamanlar tezkeresini almaya haftalar kalmışdı.
Ben sadece canım sıkkın olduğunda cevap veriyordum.
Sonra istanbula geldi görüşelim dedi.Senden bir ricam olucak ben kızlara nasıl davranışmasını gerektiğini bilmiyorum bana öğretir misin dedi?Seninle çok benziyoruz çok iyi arkadaş olabilir dedi.Tamam dedim.Ciddi misin dedi?evet dedim ne olucak gün kararlaştırdık.Ogün geldiğinde ben yan çizdim tabi.Oda eğer istemiyorsan direk söyle böyle bahane üretmene gerek yok dedi.Allah allah dedim geliyorum kendime çok güveniyorum ya.Sonra ilk gördüğümde böyle bir samimiyet oldu sanki yıllarca tanıyormuşum gibi...Oturduk yemek yedik sahilde yürüdük konuştuk konuştuk...Ertesi gün için yine sözleştik...Yine aynı elektirik aynı samimiyet.Sonra ben bir zaman üzgün olduğum ağladığım bir yer var gel bak oradan yürüyelim dedim...Gösterdim işde anlatıyorum şundan şundan üzülmüştüm diye.Aynı yere oturduk...Sonra sevdiğim kolunu omzuma attı.İçimde bir şeyler kıpır kıpır oldu...Dedim ki beni öpmek istiyorsun sanki.Evet dedi.Allah allah dedim.Kolunu indirdim...Olmaz dedim.Sonra bir şekilde gözler buluştu ve ilk buse...:asigim: O şekilde başladık...Aynı yerde iki hafta sonra evlenme teklifi etti ve sanki dünden hazırmışım gibi hiç tereddütsüz evet dedim...Şimdi nasipse kasım da ailelerinde onayıyla tabi söz düşünüyoruz...Kardeşim askerden gelincede düğün.Her ne kadar 15 ay çok uzun desede mecbur beklicek beyim...Canım o benim ya çok seviyorum ben onu ve ona sahip olduğum için çok şanslıyım...

canım çooooooooook merak ettim matrax mıııııııııııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi:

ben pek dikkatli degilimdir. arkadasim gormustu. cok yakisikli vs. diyordu. ama ondan buyuktu sakasina takiliyordu. bende gordum yakisikli cocuk ama serseri tipli bakmaz bu bize filan dedim. sonra bi vesileyle tanistik. bu beni gorur gormez asik oldu. 2 yil su bu sekilde surdurduk. pesimde kul koleydi. bir anda ne oldum delisi oldu ve hayatimdan cikarttim. keske hic tanismasaydim diyorum. 2008 bana cok kotu seyler katti. onun gibi bi musfette gibi :)

benım de ilk aklıma o geldi valla yaa

opuyorumnanaktan
organizasyon deyince hele de radyo programı hep matrax olduğu için hayatım artık bende ilk onu düşündüm valla yaa acaba o mu ama cevap vermesini beklicez arkadaşın kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
ben bu tür organizasyonları hiç bilmiyorum ya.gerçekten iyi dostluklar edinebiliyo musunuz böyle

canım konuyu bölmek istemem ama alem fm hafta için 23.00-2.00 ya da 3 e kadar süren bir radyo programı var organizasyonlar yapılıyor bazen bulunduğun şehirde mesela bulunduğun yeri söylüyorsun ve diyorsunki ben 10 kişiye çiğköfte ısmarlayabilirim (varsayım yapıyorum) 10 kişi yada ddaha çok kişi geliyor programı dinleyen çünkü bu söylediğim program 10 yıldan fazladır var ve kitlesi inanılmaz fazla buluşup yiyorlar gece gece eşsiz bir program dinle derim ben aklinialirimsmile genelde benim bildiğim görüşmeye devam edenlerde oluyor yada illa ki görüşüyorlardır program kitlesi şahane çünkü opuyorumnanaktan

ilk görüşte aşkkk :asigim: Şeniz :asigim:

ilk görüşte aşk çok zor bişi ya düşünsene adamın ne olduğunu bilmiyosun okuyo mu işsiz mü güçsüz mü serseri mi değil mi yaşı kaç. ama işte kalpler çekiyo birbirini denk geliyo.genelde pek başarılı olamıyo gözlemlediğim

ben inanıyorum ilk görüşte aşka..
inanmadığımsa ilk görüşte sevgi,sevmek
bi insana karşı hemen kalp çarpıntıların oluşabilir, dış görünüşüne, fiziksel bi özelliğine hayran kalırsın,beğenirsin, tanımlanamayan bi etki bırakır üzerinde, işte bu dersin,onu 1 saniye görmüşsündür; ama 1 ömür görmek istersin.
zaman geçer,hala aşıksındır, ama onu tanıdıkça sevgi oluşur ya da oluşmaz..
ona göre de aşk şekillendirir kendini..

ama aşk var etkilenmek var çarpılmak vurulmak var. türkçede bi sürü karşılığı var .
sesini duymadığın birisine (senden bahsetmiyorum ) aşık olmak olabiliyo mu yani?bu aşk mıdır sizce
neyse konuyu dağıtmayalım

İlkokulda 2 sene beraber okumuştuk. Yıllardır görmüyorduk birbirimizi. 2 sene önce ilkokul sınıfım toplaşmıştı. Ben de kendi yaşadığım şehirden gittim. Sevgilim o güne "ilk bakışta ölümüne bağlılık" der. Neyse bana birkaç hafta sonra açıldı falan. Ben kabul ettim ama yürümedi. Ben sevgili olarak göremedim. Ayrıldık. Baya bir depresyona girdi. Hayatı bıraktı zor toparladı falan. 8 ay önce ben yine gittim ve onunla tekrar buluşunca benim için ne kadar değerli olduğunu anladım. Caddenin ortasında "Hala bir şansın var" dedim. O bakışını hiç unutamam. Çocuksu, aşık, şaşkın, mutlu... Vee iyi ki bize bir şans vermişim! 8 aydır dünyanın en mutlu insanıyım! Seni çoook seviyorum Pırlantam!!

bizide kardeşlerimiz tanıştırdı. onun erkek kardeşiyle benim kız kardeşim arkadaşlar bunlar aralarında konuşurken biri ablam biri abim var diyor. kaynım hadi tanıştıralım msnsini ver ablanın diyor kardeşim gelip bana söylüyo ben tabi yok diyorum ne gereği var sevmem öle şeyleri diyorum kardeşim gidip kaynıma söylüyor kapanıyor konu orada.

neyse aradan yine geçiyor biraz zaman kaynım yine ısrar ediyor ya bi tanıştıralım konuşsunlar arkadaş olsunlar falan diyor kardeşim yine gelip bana söylüyor ayyy tamam ver diyorum ama umursamıyorum ben tabi neyse ekliyor aşkitom beni konuşuyoruz ama öylesine konuşuyorum ben ilgilenmiyorum azcık konuşuyumda silerim diyorum kendi kendime ama öyle oluyorki bırak silmeyi hayatımın anlamı oldu tanışalı 2,5 yıl oldu şimdi 20 günlük evliyiz :kedi:

hiç bi zmn ilk görüşte aşka inanmamısımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…