Kzlar yardm

brokenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
9
0
86
İstanbul
mrb arkdaşlar şuan kendimi çok kötü hissediyorum nişanlıyım evlenmeme çok az kaldı az önce nişanlım aradı merkeze gitmiş dedi ev için uğraşıyorum hiç bişey yapamadım
(ev tuttuk bu arada) doğalgaz ve suyu üzerime geçiricem ama kira kontratı olmadğı için yapamadım dedi bende normal bi şekilde dedim neden haber vermedin yaa sinirlendrme beni hadi kapatıyorum dedi iyi dedim kapattı abartıyorumuyum acaba regl dönemindeeyim bide =(( aynı şeyi ben yapsam kıyamet koparr ölee kaldım msj yazim diyorum ne yazacağımı bilemiyorum beynim durdu yaa ne yapmam lazım bnm şimdii :a015:

amann bende bişey sandım cnm ya 5dk sonra ara hiç bişey olmamış gibi konuş msj falan da atma ilk arıyomuş gibi naptın cnm halletinmi falan de

evlilik arifesinde sinirler gerilebilir ama bence abartmayın. sakin konuşmayı deneyin. stresten birbirinize girmeyin..
şimdiden mutluluklar..

Adam zaten bunalmış sinirlenmiş yapamadı diye belliki senirli bu besbelli yani be bile anladım burdan sen nasıl anlayamadın nişanlını?? ona şimdi slm versen küfür etiş gibi olursun çünkü oda uğraş veriyo..sende " bana neden haber vermedin" diye söylenince doğal olarak patlayıverdi sana .. zaten koşuşturuyorum yapamadım birde sanamı haber vermeyi düşünücektim o an demediğine şükret, sinirlendirme beni demiş ve kapamış teli.. bene msj at " Fevri davrandığım için özrü dilerim" diye.. ve biraz siniri geçince ararsın belkide sana fırsat kalmadan o mesajın üstüne arayabilir nişanlın...

hayatım dedimya ona slm versen küfür etmiş gibi olursun şuan.. çünkü yeni evleniceksiniz koşuşturmacada erkek ve üzerine çok şeyler düşüyor olmadığı zamanda geriliyor doğla olarak ( ablamda yeni evlendi ordan biliyorum bu tür olayları) en yaknınıda sen olduğun için nazı sana geçiyor ve öyle dedi telde ,bence msj atmalısın tatlım o zaten mesajdan sonra aricak seni emin ol..

ya cnm birdaki aradığında birşey olmaış gibi konuş uzatma bi kaç gn sonra dersin brdaha bana böyle davranma diyeama şimdi söylersen kızışır ortalık

aferin iyi yapmışşınsengözlerimebaksanab
evlenince fitil fitil burnundan getirir merak etme

tel. açıkda olsa bazen gecikebiliyor iletilmesi arar belki canım,ne yazdın mesajda

Yüz verme,sen ona sorumluluklarını eksızsız yapıyosan oda yapacak.AYnı benim nişanlım.senınkı onu soylememiş,bizimki yenı cıkan tm sınemalara gıttı benı goturmedıgı gıbı haberde vermedı ve ben hep sonradan öğrendım.Ve ınat ettım artık gıtmıyorum onunla sınemaya fılan. kötükedihüso

Msj bıle atmasaydın keşke.

aayy cnm yaa üzüldüm gerçekten bnm evlenmemede çok az kaldı vee korkmaya başladımm off haklısın benden ne bekliyosa onunda aynı şeyleri yapmasıı lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…