- 11 Nisan 2009
- 4.066
- 683
- 123
- Konu Sahibi UyuyanGuzel
-
canim bencede koltul takimi al. bu koltugunu da sat. cunku L koltugun yanina baska koltuk olmuyo. maalesef. ama aynisindan bulursan al ama buda biraz zor gozukuyo
canim koltuk takimi almasina alacagim ama odaya mumkun degil sigmaz. 1+1 benim evim, yurt disindakileri bilirsin minicik. Kanada'dayim Toronto'da canim
peki bu koltugumu nasil satcam ki onu da bilmiyorum? internette 2. el esya satilan sitelerde de alici cikacagini sanmam acikcasi bilmiyorumkismile
Limon küfü yeşli, turuncu, bordo, kırmızı, siyah... Hemen hemen bütün pastel renklerde koltuk ilave edebilirsin. Bence güzel durur. Sadece kumaşının çok alakasız olmamasına dikkat et. Köşe takımın süetmiş, süete parlak saten kumaş gitmez ama gabardin olabilir, yüne süet olabilir, tüysüz kadifelerden olabilir.
Bence seçeneğin çok. Gez biraz illa ki uayn bir renk/model bulursun.
anladim canim. fransada olsaydin burda herkes 2. el asyalarini bir sitede satiyo o steyi onerecktim. tasinmayi felan dusunursen o zaman al koltuk takimi. simdilik acilip kapanan sandalyeler varya onunla idare et.
Tahmin edebiliyorum. Ben de bir süre İngiltere'de bulunmuştum. Hem çok pahalı hem çeşit azdı orada da. Bulursun umarım.
tatlim aslinda burda da Ebay ve Kijiji siteleri var ikinci el esya satmak icin.
belki oraya koyarim foto falan ama sanmam alici cikacagini. keske ciksa kaydirigubbakcemile2
cevap yazdigin icin cok sagol canim opuyorumnanaktan
desenli 2li koltukbulamıyorsan üstüne desenli şal atabilirsin, yine güzel durur. ama tabi şalın rengi önemli krem ve sonradan ekleyeceğin 2li koltuğun renk karışımından olabilir. mesela ben deli kızın çeyizi gibi herşey aynı renk sevmem hiç. biraz renkle modernlik katmak gerek ben çok güzel duracağına inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?