laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Ovulasyona ne zaman başladin ve çift çizgiyi kaçinci gunde yakaladin ayrica gercekten cift çizgiyi gordukten 14 gun sonra adet oldun mu
Normalde dr lar hep 3.gun gelin diyorlarmis ama tatil oldugu icin yarin gidicem
Aslinda dr un 4 ay çok az 1 yil dolsun o zaman gel demesinden korkuyorum ama sonucta duzensizlik de ciddi sorun
Bakalim artik yarin belli olacak

Ben disardan geldim.hic su icmeyince midem agrior ondan suyu bol tujettim zaten sonra da iki kere wcye kostum ama daha icmedim bekliorum saatin dolmasini

Canım 12.günde yakaladım ve gerçekten 14 gün sonra regl oldum. Ama daha 3. Ay çalışmalarına başlıcaz ben 1 ay kullandım bu testi. Korunmayı bırakalı 2 ay oldu. Şimdide reglimin 4.günü. Doktorunla görüşünce test sonuçlarından haberdar et bizide. Güzel sonuçların olsun inşallah tatlım..

kizlar gebelik icin evet bu ovulasyon testleri gercekten yol gosterici oluyo fakat adet bittikten sonra gun asiri birlikte olursaniz zaten cok cok sansli oluyosunuz.bekleyip bekleyip cift cizgiyi gorunce ve sonraki gunleri degerlendirirseniz ihtimaliniz azalir gun asiri birliktelik sansinizi cok cok arttiracaktir.ayrica o testleri o kadar incelemeyin.test idrarinizi koyar koymaz t kısmi belirginlesiyorsa ve c cizgisini cok yakin hatta ondan daha da koyuysa yumurtlama olur.

Canm ben saat bir de su icmeyi biraktim ama saat ikiye kadar sikisip iki kere wcye gttim.ne zaman test yapsam dogru sonuc verir iyice karistirdim ben bugun birbirine

bence saat 4 5 civari yapilan testler daha iyi sonuc verir.ve testi yaparken suna dikkat edin biraz idrarinizi yapin hemen almayin sonra ortalarinda alin idrar orneginizi oyle daha iyi sonuc aliyorsunuz

bence saat 4 5 civari yapilan testler daha iyi sonuc verir.ve testi yaparken suna dikkat edin biraz idrarinizi yapin hemen almayin sonra ortalarinda alin idrar orneginizi oyle daha iyi sonuc aliyorsunuz
Bende ortalarini aliorum.peki bsey daha sorcam cnm.benm suan wc m var gitmicekmiyim 5e kadar tutcakmiyim

Ben daha dün başladım teste 9aydır deniyoruz olmuyor bi sorunda yok çok şükür bende dedim bide bu testi deneyim
ilk ayda hamile kalsaydın şimdi doğmuştu yani öyle mi:)
ben de 5. aya girdim
ilk aylarda çok sıkıntı yapmıştım da sonra alıştım
belki zamanı gelmemiştir diyorum bazen ama bat yaklaşınca da stres yapıyorum.
inşallah sen de testle hamile kalanlar kervanına katılırsın:)
tabi ben de:)

amin amin.benim 7 gün sürüyor zaten.biter bitmez başlarım ben de.bu arada çift yakaladıktan sonra bıraktın mı yoksa devam ettin mi bazen iki kere yumurtlama oluyormuş ya

Kizlar 17.gunumde saat 2 de cift cizgiyi yakaladim demistimya o gun esim yoktu.ertesi gun 18.gunumde yine 2 de cizgiler koyuydu aksam 10 da siliklesti gecede birliktelik oldu.sabah es gectik bugun gece tekrar etmelimiyim sizce.birde hamilelik sansim ve cinsiyet erkek olabilme yorumlariniz nedir bu durumda.bekliyorum cevaplarinizi

amin amin.benim 7 gün sürüyor zaten.biter bitmez başlarım ben de.bu arada çift yakaladıktan sonra bıraktın mı yoksa devam ettin mi bazen iki kere yumurtlama oluyormuş ya
Öyle oluyomuş ama devam etmedim canım ya.. Ama devam edilmeli benim acemiliğime geldi sanırım

Erkek için ovulasyon günü tek ilişki diye duymuştum canım..

Kizlar ben demin gene yaptim gene silik cikti.uc gundur ikinci cizgi silik cikior ya anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…