- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 133
Erkek bebek istiyosan evet tatlım dediğin gibi yapman gerekiyomuş bende öyle okumuştum burada bi konuda..Daha koyu gormemistim testi.ilk test tek cozgiydi dunku ve bugun ku ikinci silik cikti.gun asiri yaparim da ozellikle yumurtlama gununde istiomki Allahin izniyle bide oglum olsun.kizim yumurtlamadan once kinden kalan sperm tuttu.kurtaj olan bebegimde yumurtlama gununde olmustu erkekti.en basta hayir saglik tabi.nasip kismet bakalim
Canım yakınlaşmış olabilir çatlaman. Ama daha çatlamamış koyulukları aynı olan iki çizgiyi gördüğünde çatlıcak demekytir. Ama hergün yap testi olur mu daha iyi takip etmiş olursunKızlar bana cevap yokmu
Bugün bi 2teste gerek varmı peki Can'ım ama Cidde'n sağ kasıgımda Ağrı var az azCanım yakınlaşmış olabilir çatlaman. Ama daha çatlamamış koyulukları aynı olan iki çizgiyi gördüğünde çatlıcak demekytir. Ama hergün yap testi olur mu daha iyi takip etmiş olursun
Yok canım yarın yaparsın bi günde tek test yeter.. kasık ağrısı yumurtlama belirtilerinden canım. Akıntında şeffaflaşınca yumurtlama oluyo demektir. Tabi testle takip daha güvenilir..Bugün bi 2teste gerek varmı peki Can'ım ama Cidde'n sağ kasıgımda Ağrı var az az
Anladım Can'ım öle yapıyım inşallah bu ay olur yaYok canım yarın yaparsın bi günde tek test yeter.. kasık ağrısı yumurtlama belirtilerinden canım. Akıntında şeffaflaşınca yumurtlama oluyo demektir. Tabi testle takip daha güvenilir..
İnşallah canım ya bende reglim bitsin başlıcam teste ve günaşırı ilişki aynı zamanda. Bide yakıyı duymuştum onu demek istiyorum bakalım. Gelir bebiş tutunur bu ay inşallah..Anladım Can'ım öle yapıyım inşallah bu ay olur ya
Yaki ne kiİnşallah canım ya bende reglim bitsin başlıcam teste ve günaşırı ilişki aynı zamanda. Bide yakıyı duymuştum onu demek istiyorum bakalım. Gelir bebiş tutunur bu ay inşallah..
Evet oyle bir sey vardi.zamaninda arastrmstm ama cok zaman gecince unutum gittiBeline yapıştıryo bayanlar ovulasyon günü birlikte oluyolar. Bu şekilde gebe kalanlar var. Sitese aratın isterseniz..
Bende heyecnliyim ama cift cizgiyi yakalayamamaktan ve ovilasyon gunumu bosuna kacirmaktanda endiseleniorum bu ayBeline yapıştıryo bayanlar ovulasyon günü birlikte oluyolar. Bu şekilde gebe kalanlar var. Sitese aratın isterseniz..
Yakalarsın inşallah tatlım.. Sen hergün tekrarla. Yapman gerekenlere dikkat et yeter..Bende heyecnliyim ama cift cizgiyi yakalayamamaktan ve ovilasyon gunumu bosuna kacirmaktanda endiseleniorum bu ay
Ins bakalim.gecen ay 30cekti dongum.sanirim gene 30cekecekYakalarsın inşallah tatlım.. Sen hergün tekrarla. Yapman gerekenlere dikkat et yeter..
İnşallah işe yarar ben bugün başladımben de bu ay kullanmayı düşünüyorum.
O zaman siZden tam detaylı bilgi alabilirmiyizben kullandim ve suan hamileyim.tavsiye ederim.
Bebişiniz hayırlı olsunben kullandim ve suan hamileyim.tavsiye ederim.
Bebişiniz hayırlı olsunİlk denemeniz de mi hamile kaldınız ? Adet düzensizliğiniz var mıydı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?