laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Erkek bebek istiyosan evet tatlım dediğin gibi yapman gerekiyomuş bende öyle okumuştum burada bi konuda..

Canım yakınlaşmış olabilir çatlaman. Ama daha çatlamamış koyulukları aynı olan iki çizgiyi gördüğünde çatlıcak demekytir. Ama hergün yap testi olur mu daha iyi takip etmiş olursun
Bugün bi 2teste gerek varmı peki Can'ım ama Cidde'n sağ kasıgımda Ağrı var az az

Bugün bi 2teste gerek varmı peki Can'ım ama Cidde'n sağ kasıgımda Ağrı var az az
Yok canım yarın yaparsın bi günde tek test yeter.. kasık ağrısı yumurtlama belirtilerinden canım. Akıntında şeffaflaşınca yumurtlama oluyo demektir. Tabi testle takip daha güvenilir..

Yok canım yarın yaparsın bi günde tek test yeter.. kasık ağrısı yumurtlama belirtilerinden canım. Akıntında şeffaflaşınca yumurtlama oluyo demektir. Tabi testle takip daha güvenilir..
Anladım Can'ım öle yapıyım inşallah bu ay olur ya

Anladım Can'ım öle yapıyım inşallah bu ay olur ya
İnşallah canım ya bende reglim bitsin başlıcam teste ve günaşırı ilişki aynı zamanda. Bide yakıyı duymuştum onu demek istiyorum bakalım. Gelir bebiş tutunur bu ay inşallah..

Beline yapıştıryo bayanlar ovulasyon günü birlikte oluyolar. Bu şekilde gebe kalanlar var. Sitese aratın isterseniz..

ben de bu ay kullanmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…