- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 133
Laboquick marka mı kullandınız ?? Bide ek olarak şu soğan kürü havuç kürü gibi kürler kullandınız mı ? Bide özel olacak kusara bakma canım ama çift çizgiyi gördükten sonra 3 günde de birlikte oldunuz mu?evet ilk denemede.adet duzensizligim yoktu.eger adet duzensizliginiz warsa adetiniz biter bitmez baslayin teste
Laboquick marka mı kullandınız ?? Bide ek olarak şu soğan kürü havuç kürü gibi kürler kullandınız mı ? Bide özel olacak kusara bakma canım ama çift çizgiyi gördükten sonra 3 günde de birlikte oldunuz mu?
Çift çizgi öncesi ilişki olursa daha çok mu döllenme şansı oluyomuş tatlım ??canim evet o markayi kullandim.cift cizginin 2 gun oncesi-cift cizgi gunu-bi gun sonrasini degerlendirdim.cift cizginin oncesi cok onemli.kür ypmadim hic
Çift çizgi öncesi ilişki olursa daha çok mu döllenme şansı oluyomuş tatlım ??
Canim sende de mi adet düzensizliği var?benim korunmayi biraktiktan sonraki döngülerim 34 30 29 22 38 şeklinde.sonuçta yumurtluyoruz ama ne zaman bakalim ben de bu ay 18 tane sipariş vericem testten ama öncesinde yarin kan vereceğim hormonlarda bi sikinti var mi.yarin adetin 4. Gunu insallah dr sorun çikarmaz.Bebişiniz hayırlı olsunİlk denemeniz de mi hamile kaldınız ? Adet düzensizliğiniz var mıydı ??
Amin canim.4 aydir olmayinca ben de acaba yumurtlama olmuyor mu diye düsunmeye basladim.en azindan onu öğrenmis olurum.hadi senin için de hayirlisi olsun.böyle kullandim hamile kaldim diyeneleri okuyunca umutlaniyorum.Allah umutlarimizi boşa çikarmasin.İnşallah işe yarar ben bugün başladım
Amin Can'ım rabbim büyükAmin canim.4 aydir olmayinca ben de acaba yumurtlama olmuyor mu diye düsunmeye basladim.en azindan onu öğrenmis olurum.hadi senin için de hayirlisi olsun.böyle kullandim hamile kaldim diyeneleri okuyunca umutlaniyorum.Allah umutlarimizi boşa çikarmasin.
Bende saat 2de yapcam Can'ım bendende geliyor sıvı ama ne demek bilmiyorumDemin benden cektikce uzayan saydam sivi geldi..acaba bu nr demek ki catladimi yumurta.testide iki saat sonra yapcam
Hamilemisin pekiLabaguick marka kullandım gebeliği iyi yumurtaları testi de tavsiye ederim. Otomatik hesaplayicilar ile tuttu günüm labaguick ilede teyit etmiş oldum
Sivi saydam ve uzuyorsa yumurtlama basliordemek.ben suan su iciom bol bol .sonra su icmeyi birakcam iki saat sorna yapcam bakalim cift cizgimi olcakBende saat 2de yapcam Can'ım bendende geliyor sıvı ama ne demek bilmiyorum
Sivi aliminiza dikkat ettinizmi?ben pek su icemiorum etkilermi buLabaguick marka kullandım gebeliği iyi yumurtaları testi de tavsiye ederim. Otomatik hesaplayicilar ile tuttu günüm labaguick ilede teyit etmiş oldum
Hadi bakalım inşallah olurSivi saydam ve uzuyorsa yumurtlama basliordemek.ben suan su iciom bol bol .sonra su icmeyi birakcam iki saat sorna yapcam bakalim cift cizgimi olcak
Şeffaf yumurta akı gibiyse çatlamak üzeredir bi test yapın hemen koyu çift çizgiyi görcek misiniz bakalım ??Demin benden cektikce uzayan saydam sivi geldi..acaba bu nr demek ki catladimi yumurta.testide iki saat sonra yapcam
Test yapmafan 2 saat önce çok sıvı almamak gerekiyo tatlım..Sivi aliminiza dikkat ettinizmi?ben pek su icemiorum etkilermi bu
evet hamileyimm sıvıyı abartmadan günde iki kere sabah akşam takip edin yapışkan sıvı yumurtlamanin habercisiHamilemisin peki
Evet canım ya benim kendimi bildim bileli hep adetim düzensiz. O yüzden test kullanıyorum 2 aydır. Adeyin 2.günü gitmek gerekiyo ama tatil olduğu için gideemedin sanırım tatlım... hayırlısı dolar göbüşlerimiz bebişlerle hatırlısı ve sağlıkla inşallahhhh..Canim sende de mi adet düzensizliği var?benim korunmayi biraktiktan sonraki döngülerim 34 30 29 22 38 şeklinde.sonuçta yumurtluyoruz ama ne zaman bakalim ben de bu ay 18 tane sipariş vericem testten ama öncesinde yarin kan vereceğim hormonlarda bi sikinti var mi.yarin adetin 4. Gunu insallah dr sorun çikarmaz.
Ay inşallah bu sefer benimde tutarevet hamileyimm sıvıyı abartmadan günde iki kere sabah akşam takip edin yapışkan sıvı yumurtlamanin habercisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?