laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

evet ilk denemede.adet duzensizligim yoktu.eger adet duzensizliginiz warsa adetiniz biter bitmez baslayin teste
Laboquick marka mı kullandınız ?? Bide ek olarak şu soğan kürü havuç kürü gibi kürler kullandınız mı ? Bide özel olacak kusara bakma canım ama çift çizgiyi gördükten sonra 3 günde de birlikte oldunuz mu?

canim evet o markayi kullandim.cift cizginin 2 gun oncesi-cift cizgi gunu-bi gun sonrasini degerlendirdim.cift cizginin oncesi cok onemli.kür ypmadim hic

canim evet o markayi kullandim.cift cizginin 2 gun oncesi-cift cizgi gunu-bi gun sonrasini degerlendirdim.cift cizginin oncesi cok onemli.kür ypmadim hic
Çift çizgi öncesi ilişki olursa daha çok mu döllenme şansı oluyomuş tatlım ??

Çift çizgi öncesi ilişki olursa daha çok mu döllenme şansı oluyomuş tatlım ??

ben bu sekilde oldugunu dusunuyorm canim.bu bi his sadece yani yumurta catlarken orda hazir bekleyen spermler oldugunda cok cabuk dollenme yasaniyo.cunku cizgiyi gordugun gunu degerlendirdiginde catlama ne zaman olcani bilemiyosun.hazir bulunan spermin sansi cok daha kuvvetli

Bebişiniz hayırlı olsun İlk denemeniz de mi hamile kaldınız ? Adet düzensizliğiniz var mıydı ??
Canim sende de mi adet düzensizliği var?benim korunmayi biraktiktan sonraki döngülerim 34 30 29 22 38 şeklinde.sonuçta yumurtluyoruz ama ne zaman bakalim ben de bu ay 18 tane sipariş vericem testten ama öncesinde yarin kan vereceğim hormonlarda bi sikinti var mi.yarin adetin 4. Gunu insallah dr sorun çikarmaz.

İnşallah işe yarar ben bugün başladım
Amin canim.4 aydir olmayinca ben de acaba yumurtlama olmuyor mu diye düsunmeye basladim.en azindan onu öğrenmis olurum.hadi senin için de hayirlisi olsun.böyle kullandim hamile kaldim diyeneleri okuyunca umutlaniyorum.Allah umutlarimizi boşa çikarmasin.

Amin Can'ım rabbim büyük

Demin benden cektikce uzayan saydam sivi geldi..acaba bu nr demek ki catladimi yumurta.testide iki saat sonra yapcam

Labaguick marka kullandım gebeliği iyi yumurtaları testi de tavsiye ederim. Otomatik hesaplayicilar ile tuttu günüm labaguick ilede teyit etmiş oldum

Evet canım ya benim kendimi bildim bileli hep adetim düzensiz. O yüzden test kullanıyorum 2 aydır. Adeyin 2.günü gitmek gerekiyo ama tatil olduğu için gideemedin sanırım tatlım... hayırlısı dolar göbüşlerimiz bebişlerle hatırlısı ve sağlıkla inşallahhhh..

Kızlar bugün böle çıktı nedemek oluyor dün çizgi biraz daha belirgindi bugün silinik

Eklentiler

• image.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 262
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…