Bnm adetim yakinlasti ve ben daha yeni gordum uyuz olmustum testlere ya uyduruk bile dedim ama cift cizgiyi dun yakaladim ve saolsun burdan cok yardim ediolar yorumlayip.kahve fali bakiormus gbi hissediyorum uc vakte kadar yumurtam catlayacakKizlar bugün itibariyle testlerim geldi
Yarin başlayacağim acaba kaçinci günde yakalayacağim çift çizgiyi.
Yani kaçinci günde görmüş oldun çift çizgiyiBnm adetim yakinlasti ve ben daha yeni gordum uyuz olmustum testlere ya uyduruk bile dedim ama cift cizgiyi dun yakaladim ve saolsun burdan cok yardim ediolar yorumlayip.kahve fali bakiormus gbi hissediyorum uc vakte kadar yumurtam catlayacak
18.gun gordum bugun gene siliktiYani kaçinci günde görmüş oldun çift çizgiyi
kız adetim yaklaştı deyince ben de 25. gün falan gördün sandım18.gu
18.gun gordum bugun gene silikti
ne açıdan canım.çift çizgi açısından mı:)ovilasyon testi gebelik testinden iyi gibi.
kız adetim yaklaştı deyince ben de 25. gün falan gördün sandım
2saat canimkızlar bi de kaç saat idrara çıkmıyorduk ve sıvı alımını kesiyorduk?
Iki saat wcye cikmican 4saat onceden sivi almayi yavaslatip son iki ssaat hic almican2saat canim
ben de döngüsü kısa sürüyor herhalde falan dedim:)evet valla oyle oldu.benm pek 30gunu gecmezdi 14.gun gorurdum smdi 18de gorunce cok beklemisim gbi geldi.normalde 6gun sonra hasta olmam gerekiordu ona gitti kafam
teşkür ettim:)Iki saat wcye cikmican 4saat onceden sivi almayi yavaslatip son iki ssaat hic almican
güvenilirlik açısından canım bana daha sağlam gibi geldi sankim hamilelik testi daha düşük kalite gibine açıdan canım.çift çizgi açısından mı:)
gebelik testinde göremediğimizi orada görüyoruz:)
ikisinin kullanım amacı farklı
ben de ilk kez bu ay kullanıcam hatta az önce kullandımKızlar labquick iyiymiş yaa boşuna predictorle uğraşıyordum kafam allak bullak olmuştur saçma sapan çıkıyordu çizgiler hergün c silik sanki t koyu gibi şimdi bu daha doğru geldi üstelik fiyatı da ucuzmuş herkese tavisye ederim kan testiyle de onayladım durumu predictorun ovulasyon testleri tutmuyor bence labquick iyidir
Iyi yaptin canim bak benim labquick ve prediktor farkini gisteryim kan testim labquick ile uyumluben de ilk kez bu ay kullanıcam hatta az önce kullandım
8. gündeyim döngüm garip olduğu için başladım.
fiyatı gayet makul 20 ovu 4 gebeliği 17 liraya aldım.
diğer markaları denemedim hiç.
kan testi derken?gebelik mi bunlar?Iyi yaptin canim bak benim labquick ve prediktor farkini gisteryim kan testim labquick ile uyumlu
Hayir ovulasyon ovulasyonda kanda progesteron ve lh gibi hormonlar belli düzeylerde oluyor benimkiler ovulasyon oncesi duzeyde takvime göre de hebüz ovulasyon olmam için erken bak bunlar da 7.gunden beri olan prediktor ler karman çorman ayni saatlerde yapildilar o son testi de oglen ayni idrarla yapmistim 2 si cok farkliIyi yaptin canim bak benim labquick ve prediktor farkini gisteryim kan testim labquick ile uyumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?