laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Kizlar bugün itibariyle testlerim geldi
Yarin başlayacağim acaba kaçinci günde yakalayacağim çift çizgiyi.
Bnm adetim yakinlasti ve ben daha yeni gordum uyuz olmustum testlere ya uyduruk bile dedim ama cift cizgiyi dun yakaladim ve saolsun burdan cok yardim ediolar yorumlayip.kahve fali bakiormus gbi hissediyorum uc vakte kadar yumurtam catlayacak

Bnm adetim yakinlasti ve ben daha yeni gordum uyuz olmustum testlere ya uyduruk bile dedim ama cift cizgiyi dun yakaladim ve saolsun burdan cok yardim ediolar yorumlayip.kahve fali bakiormus gbi hissediyorum uc vakte kadar yumurtam catlayacak
Yani kaçinci günde görmüş oldun çift çizgiyi

kızlar bi de kaç saat idrara çıkmıyorduk ve sıvı alımını kesiyorduk?

evet valla oyle oldu.benm pek 30gunu gecmezdi 14.gun gorurdum smdi 18de gorunce cok beklemisim gbi geldi.normalde 6gun sonra hasta olmam gerekiordu ona gitti kafam
ben de döngüsü kısa sürüyor herhalde falan dedim:)
yine de az kalmış sayılır senin bata
benimki 1 aralık ohooooo..
gelir mi ki aralık?

ne açıdan canım.çift çizgi açısından mı:)
gebelik testinde göremediğimizi orada görüyoruz:)
ikisinin kullanım amacı farklı
güvenilirlik açısından canım bana daha sağlam gibi geldi sankim hamilelik testi daha düşük kalite gibi

Labquick strip gebelik testi var. Ben yumurtlamadan 5gun sonra yaptim. 30dk icinde pembe cizgi cikti. Inanmadim. Normal gebelik testi bu. Erken filan olani degil. Sonrada yine ayni markanin kaset tipini aldim. Onda da 9.gun aksam pozitifi gordum. Iste simdi 18aylik oldu

Kızlar labquick iyiymiş yaa boşuna predictorle uğraşıyordum kafam allak bullak olmuştur saçma sapan çıkıyordu çizgiler hergün c silik sanki t koyu gibi şimdi bu daha doğru geldi üstelik fiyatı da ucuzmuş herkese tavisye ederim kan testiyle de onayladım durumu predictorun ovulasyon testleri tutmuyor bence labquick iyidir

ben de ilk kez bu ay kullanıcam hatta az önce kullandım
8. gündeyim döngüm garip olduğu için başladım.
fiyatı gayet makul 20 ovu 4 gebeliği 17 liraya aldım.
diğer markaları denemedim hiç.

ben de ilk kez bu ay kullanıcam hatta az önce kullandım
8. gündeyim döngüm garip olduğu için başladım.
fiyatı gayet makul 20 ovu 4 gebeliği 17 liraya aldım.
diğer markaları denemedim hiç.
Iyi yaptin canim bak benim labquick ve prediktor farkini gisteryim kan testim labquick ile uyumlu

Eklentiler

• 20151106_125957.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 236
  • 20151106_123149.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 228
Iyi yaptin canim bak benim labquick ve prediktor farkini gisteryim kan testim labquick ile uyumlu
Hayir ovulasyon ovulasyonda kanda progesteron ve lh gibi hormonlar belli düzeylerde oluyor benimkiler ovulasyon oncesi duzeyde takvime göre de hebüz ovulasyon olmam için erken bak bunlar da 7.gunden beri olan prediktor ler karman çorman ayni saatlerde yapildilar o son testi de oglen ayni idrarla yapmistim 2 si cok farkli
Bu sonraki yukledigim resime bakarsan bazi gunlerde t cden koyu ama ovulasyon yok yaniltici yani bence

Eklentiler

• 20151104_192205.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 224
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…