laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Herkese slm yeni arkadaslar gelmis.kizlar bu ay tutmamissa eger ben bir 5ay korunma karari verdim tekrardan
Neden derseniz
Kizim istahla emmeye basladi.smdi emzikli bebek varken hamile kalmak olmuor.hadi bakalin iyi haberler bekliom sizden

Herkese slm yeni arkadaslar gelmis.kizlar bu ay tutmamissa eger ben bir 5ay korunma karari verdim tekrardan
Neden derseniz
Kizim istahla emmeye basladi.smdi emzikli bebek varken hamile kalmak olmuor.hadi bakalin iyi haberler bekliom sizden
Kızın kaç aylık tatlımm ? Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Neden derseniz
canım bebeğin ne zaman geleceği belli olmuyor
bana kalırsa kızın 20 aylıktan fazlaysa korunma
bak ben de hemen olur sandım hesap kitap yaptım ama
miniğim beni 5 aydır bekletiyor maalesef..

canım bebeğin ne zaman geleceği belli olmuyor
bana kalırsa kızın 20 aylıktan fazlaysa korunma
bak ben de hemen olur sandım hesap kitap yaptım ama
miniğim beni 5 aydır bekletiyor maalesef..
Yok cnm 13aylik.ben pek oyle iki uc sene beklemek istemiomm.dedigin gbi ilkide zor olunca gene zor olur korkusu olusuyor ama kizim istahla enmeye basladi.hal boyle olunca smdi memeden kesmekte olmaz.napalm kizim icin beklicem 5ay daha sonrada yavas yavas korunnayi birakirim tuttarsada 24aya kadar emziririm e iki sene oluor.napalim artik Rabbim bekketiosa vardir nedeni .yeterki emsin diyorum anne sutu neticede

13aylik cnm .bir kac ay daha askiya aldim emince.yapcak bsey yoj emsin yeterki.ane sutu cok onemli neticede
ilk bir yıl anne sütü şart ama ek gıdaya geçtiyseniz daha az emiyordur.
kızına kaç ayda hamile kalmıştın canım?

ilk bir yıl anne sütü şart ama ek gıdaya geçtiyseniz daha az emiyordur.
kızına kaç ayda hamile kalmıştın canım?
6.ay ilk bebegime kaldm ama 1.5aylikken kaybettm karnimda .bir 6ay sonrada kizima kaldim.yani bir y il diyelm.hamile kalnca sut degiseblyr veya kesilebiliyor

6.ay ilk bebegime kaldm ama 1.5aylikken kaybettm karnimda .bir 6ay sonrada kizima kaldim.yani bir y il diyelm.hamile kalnca sut degiseblyr veya kesilebiliyor
1 yıl aslında ortalama bir süre.
eskiden ben 3 ay bile olmayanı duyunca şaşırırdım aaa 3 ay ne kadar uzun bir süre diye..
şimdi 6 aydan önce hamile kalmaya mucize gözüyle bakıyorum:)
bebeğimi emzirip 2. bebek için sezaryene girdim diyeni bile duydum ben burada.

Benim oglum 18aylik. Emziriyrm. 2yasina kadar da devam kismetse. Hatta enerjim yetse 3 yasina kadar devam ederim. Yapilan bazi arastirmalar 3 yasina kadar emerse daha iyi diyor.
Minikmis kizin daha. Hamile kalirsan emziremeyebilirsin. Sutun tadinin degismesinden ziyade, emzirmen rahmi kastigi icin dusuk tehlikesini artiriyr, o nedenle de izin vermeye biliyr dr.lar. hem daha 13 aylikmis, o da bebekligini yasasin biraz daha çiş egitimi de var, hamileyken cok zor oluyr diyrlar. Bu ay cift cizgiyi yakalamistin diye hatirliyrm. Eger bebek gelmezse, biraz daha bekle arkadasim dedigin gibi.

Evet bak sen beni anladin.emince sevindm neticede cok onemli anne sutu.bende en az 24ay sonrasi Allah kerim.evet cift yakaladm sanmiorum ama bir baktin hamileyim :) o zaman artik tandem yaparim.dusuk riski ilk 6ay icin yuksek bir risk.gunde uc kere emior artik.ben sut gidrr veye emmeye baslamisken tadi degisir de birakir emmeyi die korktum acikcasi yoksa dusuk placaksa her turlu oluyor malesef

Evet ben ilk korunmayi biraktgmda ilk ay hamileyim die ortalarda geziodum saf saf . Bnmde var oyle tanidiklarimm cnm.coook.hamileyken emziren veya sonrasinda emziren vs vs ama sut acisindan piyango bu.nolcagi belli dgl.bide bunyem bunu kaldrabilrmi blmyrum bakalm artik bi baktin bu ay tuttu

Bende uc hatta dort yasina kadar emziririm diodum ama enerji gercekten kalmior .ama soyle dusunuorum yeni bebek gelince sut cook bol olursa kizimida emziririm

Kizlar ben 8 9 10 11 12. Gunlerde yaptim.şimdilik pozitif yok ama eylulde 22 gunde adet olduğum için erken başladim.
Normalde yumurtlamam pazar günu gözukuyo.

Kizlar ben 8 9 10 11 12. Gunlerde yaptim.şimdilik pozitif yok ama eylulde 22 gunde adet olduğum için erken başladim.
Normalde yumurtlamam pazar günu gözukuyo.
Eylül öncesinde ne kadar arayla oluyodun tatlım ?? Bide reglin biter bitmez mi başladın ??

Eylül öncesinde ne kadar arayla oluyodun tatlım ?? Bide reglin biter bitmez mi başladın ??
Canim 5 aydir deniyoruz 29 30 34 22 38 şeklinde adetlerim.
Eskiden de tam günunde olmazdim ama 38 i de görmemistim hiç.
7 gun suruyor reglim 8.gun başladim.
Koyulaşmaya başladi ama ikisi de ayni kirmizilikta yakalamadim daha.ovu günum pazar gözüküyo bkalim ne olacak

Size de sorayım bilen varsa sevinirim.
Kızlar bugün doktora gittim az önce dedi ki yumurtan büyümüş çatlamış gibi duruyor ancak karın boşluğunda sıvı oluyor ya o yokmuş o yüzden sıvı emildiyse bence 48 saate yakın olmuştur sen yumurtlayalı dedi bu gün de ilişkiye gir sonra gerek yok dedi.
Kafama takılan birkaç şey oldu onları sorucam size;
1) ovulasyyon olalı 48 saat olduysa 3-4 gün önce t koyulaşması lazım değil miydi? Ben dün bugün koyu t gördüm bu nasıl oluyor sizce?
2)diyelim ki 48 saat oldu çatlayalı o zaman bugün ilişkinin ne anlamı oluyor ömrü 24 saat değil mi?

Kafam çok karıştı kızlar t akşam hala c den bile koyu elimde. Gebe de değilim. Acaba sıvı olmadan çatlama olur mu kaynaklardan ulaşamadım bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…