- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
Bi kaçgündür ilişki sırasında batma oluyo..yumurtam çatlamadı mı acaba ya?sizde de böyle bişey oldu mu hiç?
Kızlar bana yardımcı olur musunuz 1 agustos baslangıc adet tarihim. Adetlerimde düzensiz 35-36 gecen ay40 günde oldu. Sizce yumurtlama olmus mudur ben anlayamadım. Fotolarda tarihte yazıyor. Adet dönemim uzun sürüyor erken yumurtlamam mümkün mü acaba?
Sanki ayın 10 digerlerine göre daha belirgin kafam o yuzden karstı
Canım normalde yumurtlamada aradığımız 2. Çizgi çıkmış şimdi..bu teste göre yumurtluyosun..ama adetine az kaldıysa bu testler gebeliği de gösteriyo diye biliyorum yani daha doğrusu bi kaç kişi de öyle olmuş öyle okudum..hadi inşallah:):)ben de yarın ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum çatlamadı sanırım
Saat 3 gibi yapayım canım adetimin 31. Günü ama bakalım..Canım sende bir ovulasyon testi yapabilir misin bugün?
Saat 3 gibi yapayım canım adetimin 31. Günü ama bakalım..
Saat 3 gibi yapayım canım adetimin 31. Günü ama bakalım..
Şuan çok heyecanladımmm:):)çok sevindim ya ..hamilesin canım benm..bence hemen kanda da baktır..şimdiden rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah..Buradaadoğru olsun ..
Şuan çok heyecanladımmm:):)çok sevindim ya ..hamilesin canım benm..bence hemen kanda da baktır..şimdiden rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah..
Çok iyisin ya..çok teşekkür ederim beni böyle düşündüğün için..rabbim isteyen herkese yaşatsın...adet sancıların var mı belirtilerin ne oldu söylesene:)..benim nedense adet sancım yok..ama kasıklarımda bişey var gibi baskı gibi bişey oluyo...Gerçekten mii .. Korkuyorum Şuan kanda baktırmaya bir hafta daha bekleyim.. Birde sancılanıyorum ayakta fazla duramıyorum.. Tansıyonum da düşük. . Böyle değişik bir şey oldu tam anlamıyla sevinemedim hala inanamadığım için. .
Ne olur ne olur sendeee olll.. Rabbim seninde yüzünü güldürsün lütfenHepinizinnn yüzü gülsün bu ay müjdelerle dolsunnnnn
Ya soğan kürü işe yaradı o zaman başka bilmiyorum.. bi kere 35 günden az hiç olmuyordum .. Zaten demiştim de o kadar erken ovulasyon beklemedigimi ..
Çok iyisin ya..çok teşekkür ederim beni böyle düşündüğün için..rabbim isteyen herkese yaşatsın...adet sancıların var mı belirtilerin ne oldu söylesene:)..benim nedense adet sancım yok..ama kasıklarımda bişey var gibi baskı gibi bişey oluyo...
Aminnn allah razı olsun..Çok sağol canım cevabın için...ben bu ay da beklemiyorum zaten...herşeyin hayırlısı olsun..sen çok takma kafana..ama bence bi doktora da görün tedbir alınması gerekiyorsa erken davranmış olursun bebeğim..Aminn canım.. Gülüm benim adetim 10. Gün bitti ve 14. Gün sancılandım yumurtalıklarım gerçekten çok şiddetli battı ve iki gün böyle devam etti. Ve ben böyle hiç hissetmemiştim.. O günleri değerlendirdik işte.. Ondan sonra 4~5 ağustos itibari kasıklarımda ağrılar başladı yani önce böyle çekilme hissi gibi sonrasında daha çok sancılanma ama bu ağrılara şuan da sahibim ayakta fazla duramıyorum sıkıntı o ondan dolayı adet olacağımı düşünüyordum ve hala da öyle bir endişem mevcut.. Ve göğüslerim anormal bir şekilde şişti.. Bunun üstüne de 5 gündür Tansıyonum düşük.. Yalnız evde test vardı ve sabah midem bir garip oldu bende yine kuruntu yapıyorum ama yinede bir gebelik testi yapayım dedim sonuç bildiğin gibi.. Hatta sen sormustun ilişki sırasında ağrı batma oldu mu diye evet oldu şuan mümkün değil olmuyor.. Yani rahatsız edip ağrı veriyor.. Şuan tabi bu bendeki olan işaretler herkesin ki farklı yada böyle ağrı olacak diye bir şey yok onun için ona odaklanma sen.. Hem daha gününe var .. Sadece soğan kürü demek ki adeti düzenlemiş yoksa 32. Gün pozitif bir test sonucu beklemiyordum.. Hep 40-55~60 gidiyordum sadece geçen ay 35. Gün olmuştum..
Rabbimden dilerim ki sende önümüzdeki günlerde çok güzel haberler verirsin.. Ben kendim icin yine de tereddütlü ve biraz dikkatliyim.. Hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?